Ben de masa başı çalışıyorum kızlar. Bugüne kadar hep al-ver şeklinde geçti günler ama artık düzgün beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeye karar verdim.
Bir haftakadar bir süredir kalori sayıyorum. Yavaş yavaş kalori miktarını azaltıyorum. Bunu yaşam şeklim haline getireceğim, kararlıyım. İlk kez bu denli istikrarlıyım.
2-2,5 kg gibi verdim.
Akşamları 15 dk filan bir yürüme mesafem var servisten indikten sonra.
Bol su içiyorum.Günde 2-2,5 litre gibi.
Yarından itibaren de sabahları 1 saat yürüyüşe başlayacağım kısmetse.
okurken güldüm inanamadım.
1-boyum 1.68 kilom 60 bir türlü inemiyorum
2-belim çok ince kalça geniş basenler var. kalça geride kalıyo.
3-60 la hamile kaldım 72 le doğum yaptım.
4-doğumdan çıktığımda 68 dim süt olsun diye çok yedim ama olmadı 2 ay sonra işe başladım
5-ekmeği kestim bol su içiyorum spor yok oğlum çok fena :)
6-akşam 6 dan sonra yemiyorum.
ayyy bu kadar olur benzerlik şatım valla. ikizmiyiz neyiz.
(bu arada YA SAMED NEDEN 520 DEFA birde anlamı ya sabırmıydı)
canım bende eve giderken yürüyorum 10 dk bende yediklerimi sayıyorum herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum 2,5 -3 litreyi buluyor su içmem
yürüyüş benim için imkansız evde bakıcı bekler sonra zam ister 1 saat daha geç gelcem dersem :)))
1- sabah mutlaka ama mutlaka elma sirkesi+limon+ılık su her sabah mutlaka içilecek. akşamda yatarken içilecek yattığın yerden kilo vereceksin. sirke cidden yağ yakıyo sanki
2-akşam 6 dan sonra yemek yok meyve yenebilir.
3-gün içerisinde 3 litre su içilecek
4-öğlen canınız ne istiyorsa yeyin miktarda abartmamak kaydıyla.
5-her akşam toto duvara 100 kez vurulacak
haydi bayanlar başka neelr yapabiliriz.
nasıl verdiğini biraz anlatırmısın . masabaşı çalışıyorsun neler yapıyorsun neler yiyip içiyorsun.
bide sinopluyum de tam olsun
YA SAMED in günlük zikir sayısı 520 olduğu için 520 kez çekiyorum canım
bu zikre devam eden kişi zarüri ihtiyaçlarını karşılamada kimseye muhtaç olmaz yani açlık barınma giyinme gibi tok tutsun die çekiorum ben ayrıca unuttum bi arada YA MANİ çekiordum günde 133 kez iştahıma mani olsun die ayrıcam bi sır daha verim su içtiğiniz bardak mavi cam olsun ve içerken su suyun beni zayıflatmasını seçiyorum diyerek için tşk edin fayda görürsünüz neler biliorumda tembelliten kim yapıoki sonra vah tüh diorum
sinopluyum dermişim kırşehirliyim. (sinopta olsaydım buluşırduk merak ettim seni)
ben bardakdan su içemiyorum.ben evde bile bardaktan içmem yarım litrelik şişeler varya hazır pet şişe evde iş te birer tane masamda durur. bittikçe doldurur doldurur içerim. ama bundan sonra su içerken senin dediğin gibi dicem.
sinopluyum dermişim kırşehirliyim. (sinopta olsaydım buluşırduk merak ettim seni)
ben bardakdan su içemiyorum.ben evde bile bardaktan içmem yarım litrelik şişeler varya hazır pet şişe evde iş te birer tane masamda durur. bittikçe doldurur doldurur içerim. ama bundan sonra su içerken senin dediğin gibi dicem.
bunlar güzel olmuş benimde eklemek istediğim birkaç şey var
hergün tartılmıyacak bir liste oluşturalım ve bir gün belirleyelim haftanın birincisi seçelim
günde 3 kez yeşil çay içilsin
ben her gün zikirlerimi yine çekerim reikimi yaparım
isteyene veririmde:)
Bir sirke kuru olusturalim ozaman bu konu icin...Miktar nekadar olcak?
canım yaa gel bana anlat işte ben biraz fazla meraklıyım her sabah tartılıyorum komşuyamı versem tartıyı napsam.bir insan hergün tartılırmı yaa aslında tartılmamdaki amaç baktım ibre yukarı doğru gidiyor.frenlerim en azından diye düşündüm.
ama buğün ilk işim eve gidince baskülü görmeyeceğim bir yere kaldırmak olucak.
bak haftalım bir liste tutulabilir aslında.
ama ben her zaman kk ya giremiyorum yani sayfam açık oluyor ama yanıma müdür falan geliyo hemen çalışıyormuş gibi yapıyorum başka bir sayfa açıyorum.buğün rahatım pek işim yok o yüzden rahat yazıyorum.
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 çorba kaşığı elma sirkesi diye biliorum ben içmesi çok zor gelio bana 1 çay kaşığıda tarçın koyun denilio bu şekilde deneyen varmı
1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 çorba kaşığı elma sirkesi diye biliorum ben içmesi çok zor gelio bana 1 çay kaşığıda tarçın koyun denilio bu şekilde deneyen varmı