Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Uygulamak isteyenler icin Lahana gobek eritme kuru...Ibrahim saracoglu oneriyormus. Baska bir konudan alinti. http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/393627-ibrahim-saracoglu-gobek-eritme-kuru.html

malzemeler
4 adet taze lahana yaprağı
25 dal taze maydonoz
1 adet limon
yarım litre su

hazırlanışı:
yarım litre kadar suyu kaynatıyoruz kaynamakta olan suyun içine lahana yapraklarını atıyoruz en az 3 dk lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları atıyoruz 3 dk daha kaynatıyoruz karışımımız soğuyunca süzüp içine limon sıkıyoruz
sadece 3 hafta uygulanmalıdır
günde 2 veya 3 bardak içilmeli karışım hergn taze yapılması şart aç tok fark etmz

azul sen yaparsın bu işi. çizelgeyi sen tut kız. ne güzel haftada 1 tartılıyormuşsun.
herhafta yaptıklarımızı yazalım kilo yazalım olurmu acep

Valla canım biz işte diyet grubunda menülerimizi yazıyoduk,bi koçumuz oluyodu,o yorumluyodu

yediklerimizi,her gün her besinden almaya çalışıyoduk,bi de kilo çizelgesi tutan arkadaş vardı,iyi oluyodu yani,

Ben yapmak isterim burda da ama dediğim gibi ders vermeye başlıcam haftaya yoğun olurum

sanırım,vaktim olmaz diye düşünüyorum,yoksa inanın yapardım zor bişey değil...
:78:

Uygulamak isteyenler icin Lahana gobek eritme kuru...Ibrahim saracoglu oneriyormus. Baska bir konudan alinti. http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/393627-ibrahim-saracoglu-gobek-eritme-kuru.html

malzemeler
4 adet taze lahana yaprağı
25 dal taze maydonoz
1 adet limon
yarım litre su

hazırlanışı:
yarım litre kadar suyu kaynatıyoruz kaynamakta olan suyun içine lahana yapraklarını atıyoruz en az 3 dk lahanayla kaynatıp ondan sonra maydanozları atıyoruz 3 dk daha kaynatıyoruz karışımımız soğuyunca süzüp içine limon sıkıyoruz
sadece 3 hafta uygulanmalıdır
günde 2 veya 3 bardak içilmeli karışım hergn taze yapılması şart aç tok fark etmz

topiği okudum çok etkiliymiş denemek lazım.

topiği okudum çok etkiliymiş denemek lazım.

cok faydasini goren var, yazmislar. Ayrica tek tip beslenme ile diyet yapmaya karsiyim. Vucudun dengesi bozulur diye ancak boyle bir ek iksirin zarari olacagini dusunmuyorum...Sirkeli su da kotu ama ikisini de denicem ilac niyetine. Bide insanlar zayiflama haplarini kullaniyor kisa bir tereddutten sonra, ama bu formuller icin zararli olabilirmi diyorlar. Bana zararsiz gibi geliyor. Sonucta hepsi dogal besin ve kola gibi asitli iceceklerden daha zararli degildir en azindan.Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda?

cok faydasini goren var, yazmislar. Ayrica tek tip beslenme ile diyet yapmaya karsiyim. Vucudun dengesi bozulur diye ancak boyle bir ek iksirin zarari olacagini dusunmuyorum...Sirkeli su da kotu ama ikisini de denicem ilac niyetine. Bide insanlar zayiflama haplarini kullaniyor kisa bir tereddutten sonra, ama bu formuller icin zararli olabilirmi diyorlar. Bana zararsiz gibi geliyor. Sonucta hepsi dogal besin ve kola gibi asitli iceceklerden daha zararli degildir en azindan.Sizler ne dusunuyosunuz bu konuda?

kesinlikle katılıyorum.hap içmekden iyidir. Allah korusun hap içip hayatını kaybedenleride duyduk. sırf zayıflamak uğruna.bu karışımları abartmadığız sürece zararlı olacağını düşünmüyorum.

Kızlar bende sizdenim

Ama ufak ufak aşağıda saydığım şeyleri yapmaya başladım.

*Ekmek ve şekeri kestim.Şekersiz çay içiyorum.
*Öğlen porsiyonları azalttım.
Akşamları salata
Eve yürüme emsafelerim var sabah 15 akşam 15 dakka
Çok su içmeye çalışıyorum.

Bir ara bisiklete biniyorsum ama canım istemiyor akşamları bıraktım onu şimdilik benden bu kadar

Kızlar bende sizdenim

Ama ufak ufak aşağıda saydığım şeyleri yapmaya başladım.

*Ekmek ve şekeri kestim.Şekersiz çay içiyorum.
*Öğlen porsiyonları azalttım.
Akşamları salata
Eve yürüme emsafelerim var sabah 15 akşam 15 dakka
Çok su içmeye çalışıyorum.

Bir ara bisiklete biniyorsum ama canım istemiyor akşamları bıraktım onu şimdilik benden bu kadar

meyve yemiyorsun ama arada meyvede ye bence
bu arada kızlar unuttum yeşil elma da yenmesi gerekiyor

Kızlar sizin gene sabah 8 aksam 5 calısıyomnussunuz.Ben sabah sekız aksam 9 10 buldugu bıle oluyor durumumu sız dusunun artık.Çzelgemdende anlasılacagı userıne zayıflamam devam edıyor.Elımden geldıgınce leslıe yapmaya calısıyorum.Kondisyon pisikletim var ona biniyorum.30 dk 1 saat arası yedıgıme ıctıgımede dıkkat edıyorum.Şimdi bu duvara vurmayıda denıcem faydasını goren varmı acaba.

Kızlar sizin gene sabah 8 aksam 5 calısıyomnussunuz.Ben sabah sekız aksam 9 10 buldugu bıle oluyor durumumu sız dusunun artık.Çzelgemdende anlasılacagı userıne zayıflamam devam edıyor.Elımden geldıgınce leslıe yapmaya calısıyorum.Kondisyon pisikletim var ona biniyorum.30 dk 1 saat arası yedıgıme ıctıgımede dıkkat edıyorum.Şimdi bu duvara vurmayıda denıcem faydasını goren varmı acaba.

bizim duvar biraz ince galiba :))) vurdukça zınk zınk ses geliyor. yap arkadaşım 50-100 kaç yapabilirsen. bak heryerin sallanacak. titreşimli kemer gibi. bugün başla ama devamı da gelsin.ben bazen sabahlarıda yapıyorum vaktim olduğu sürece. 1 haftadır yapıyorum

kızlar akşam oldu artık saat 5 paydos kapatıcam birazdan pc.
akşam hafif yeyin olurmu (akşam kabak yemeği var) sağlıklı zayıf güzel günlere ...

bizim duvar biraz ince galiba :))) vurdukça zınk zınk ses geliyor. yap arkadaşım 50-100 kaç yapabilirsen. bak heryerin sallanacak. titreşimli kemer gibi. bugün başla ama devamı da gelsin.ben bazen sabahlarıda yapıyorum vaktim olduğu sürece. 1 haftadır yapıyorum

kızlar merhaba, ben de oturarak çalışıyorum. işe arabayla gelip arabayla gidiyorum. evde de sağolsun 2 yaramazım var. bir de dünyalaaaaar yardımcısı kocacım tabi.ben en geç 22 de göçüyorum zaten.:KK74:
yürüme bandında günde yarım saatr yeterli olurmu sizce. bi de benim yürüme bandımda titreşim kemeri mevcut. duvara vurma yerine onu çalıştırsam olurmu. ayrıca bana halam demişti ki kullanma kemeri, bırakınca sarkma yapar diye. bu konuda fikriniz varmı. şimdiden kolay gelsin hepimize. ben de lahanaya başlıcam bu akşam inş.

kızlar merhaba, ben de oturarak çalışıyorum. işe arabayla gelip arabayla gidiyorum. evde de sağolsun 2 yaramazım var. bir de dünyalaaaaar yardımcısı kocacım tabi.ben en geç 22 de göçüyorum zaten.:KK74:
yürüme bandında günde yarım saatr yeterli olurmu sizce. bi de benim yürüme bandımda titreşim kemeri mevcut. duvara vurma yerine onu çalıştırsam olurmu. ayrıca bana halam demişti ki kullanma kemeri, bırakınca sarkma yapar diye. bu konuda fikriniz varmı. şimdiden kolay gelsin hepimize. ben de lahanaya başlıcam bu akşam inş.

merhaba erva...ben derim ki yapabildigin kadar yap sporu, yarim saat olsun 2 saat olsun, az cok deme, illaki faydasi olur. kemer konusunda sarkma olayi olurmu bilmiyorum ama mantikli da gelmedi degil hani...

merhaba erva...ben derim ki yapabildigin kadar yap sporu, yarim saat olsun 2 saat olsun, az cok deme, illaki faydasi olur. kemer konusunda sarkma olayi olurmu bilmiyorum ama mantikli da gelmedi degil hani...

bakalım bu akşamdan başlıcam. anacım benim altım da da yönetici oturuyo. nası yapsak. çok da suratsızlar. sorsam mı ki akşam hangi odayı kullanmıyolarsa orda tepinsem azcık :KK66:

ben gecen sene yurumeye cıkamadıgım zaman leslie ile yuruyordum pc den acıyordum karsısında 1 saat yuruyordum.ardındanda plates yapıyordum ve bu yontemle 8 kılo vermıstım.tavsıye ederım super oluyor.leslıe ıle yurumus kadar kalorı yakılıyor.

ben gecen sene yurumeye cıkamadıgım zaman leslie ile yuruyordum pc den acıyordum karsısında 1 saat yuruyordum.ardındanda plates yapıyordum ve bu yontemle 8 kılo vermıstım.tavsıye ederım super oluyor.leslıe ıle yurumus kadar kalorı yakılıyor.

nası öğrenebilirim lesli yi

Merhaba kızlar, ben de sizdenim. Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum ve akşama kadar masanın başında bir elim mausta gözüm ekranda bilgisayarda çalışıyorum. Arada evrak filan alıyorum ya da wc ye gidiyorum tüm gün tek hareketim bu. Spora başlamayı düşünüyorum. İşten çıkındca ikinci mesai başlıyor. 3 yaşında oğlumu kreşten alıp doğğğruuu eve yemek-iş-güç. Allahtan elim pratikleşti iyice 19.30 gibi yemek ve işimi bitiriyorum. O saatten sonra yürüyüş bandıma çıkıp yürüyüş yapıcam inşallah. Ya da yakın ark. var karşı binamda onunla yürüyüş parkına gitcez. Tabi evdeki canar oğlumdan fırsat bulduğm her anda ayrıca ben ;
Çaya şeker atmıyorum yaklaşık 12 yıldır
2.5-3 litre su içiyorum wc yi yol eyliyorum
Çok su içip çok wc ye çıkınca baş dönmesi olyuor ben de sizdede olan var mı?
Vee tüm sorunlu bölgem basen ve üst bacak otur otur yıllardır enine genişledi durdu göbek sorunum fazla değil

canım ben o kürü uygulayamam. hem kokusu kötü lahananın birde sabah kalkıyorum ben çok uyuşuk olurum sabahları asabi olurum birde benim küçük canavarımda uyandıysa o iş çok zor. akşamda eve geliyorum bakıcı gidiyor.çok acıkıyoruz yemeği yeyip ertesi günün yemeğini yapıyorum. sonrada oğluşumla ilgileniyorum yani akşamda içemem.
bende okudum aslında o kür göbek yağları için etkiliymiş

evet lahanayı es geçelim noolur tadını sevmiyorum bende, hele sabahları hiç çekilmez

yaşasın bizim de diyet grubumuz var artık... birbirimizi gaza getirelim bir an önce zayıflayalım:KK66:

slm erva hiç yürümemekten iyidir yarım saat yürümek.zamanla arttır bence. ya zayıflama kemerini çok duydum ama zayıflayanı duymadım. ben kullanmam.ne bileyim titreşim iç organlara zarar verir diye düşünüyorum.duvara vur bence çok abrtmamak şartıyla ne bilim bizimki alt katı etkilicek kadar değildir.
kemeri kulanma hergün düzenli oarak sabah akşam 100 kez duvara vur. ben 1 haftadır yapıyorum

X