Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Bence de harika bir gün oldu...Kızlar ben bu gün lapa yedim ya kan şekerim düştü sanırım elllerim tiremeye başladı napsam ki gündüz neyse de akşam lapa yemek zor gelecek bana yaa..

Madem başladın, bozma, iki gün sabret. Zaten iki gün uygulanıyordu değil mi?
Ben de çıkıyorum artık, güzel oldu bügnü bence de. Yarın bölgesel incelmeye başlıyorum. Sabah dokuzda, umarım iyi sonuç alırım.
İyi akşamlar herkese.

Bence de harika bir gün oldu...Kızlar ben bu gün lapa yedim ya kan şekerim düştü sanırım elllerim tiremeye başladı napsam ki gündüz neyse de akşam lapa yemek zor gelecek bana yaa..

aksam lapanin yaninda salata ye bol limonlu.
tarcinli yogurt kan sekerini duzenliyordu bir de yanlis hatirlamiyorsam.

hadi sonuclari bekliyoruz sekerim, bolgesel incelmeyle ilgili. Ben de su gobegimi gobeksiz birine naklettirsem keske. Organ bagisi gibi gobegimi bagislasam ne iyi olur.

bir itirafim var. esimin disarida isi vardi, ogle yemegini disarda yemis (ayni isyerinde calisiyoruz) gelirkende mcdonalds elmali tart almis...Hepsini yedim. :26: :18: aksama bisey yemicem, tarcinli yogurt yerim midem kazinirsa da... :26: Allahim, cok pismanim affet beni ya rabbiiiiimmm

kızlar bende bugün erken çıkayım. kocam nerde hiç haberim yok eve gideyim birşeyler yapayım. inşallah bugün biter bu durum. herkese çok teşekkürler. siiz çok öpüyorum iyi akşamlar

yediklerin için pişmanlık duyma bence olan oldu. sonrasında bak. yediğinin tadını çıkar.
bizde aynı yerde çalışıyoruz benimkiyle

yediklerin için pişmanlık duyma bence olan oldu. sonrasında bak. yediğinin tadını çıkar.
bizde aynı yerde çalışıyoruz benimkiyle

pastacim seninle durup durup bir ortak yon cikariyoruz farkindamisin ,,, :canimbenim:
hadi moral bozma, hepimizde ayni sikintilar var, biraz alttan alarak, biraz uste cikarak gecinip gidiyoruzz iste...

cnm su aerobik icin slim in 6 yazdim ama linkler calismiyo, ne yapabilirim, spora baslamak istiyorum leslie, pilates, slim in 6 falan lazim bana.

canım ben google'da slim in 6 yazdım ilk çıkan siteden indirdim. üye olman gerekiyor sanırım linkleri görebilmen için. bir de yeni versiyonunu indirmeye çalış. eğer yapamazsan ben yükleyim elimdeki videoları. özelden ulaşabilirsin.

Sanırım bu mesajı yazdıktan sonra mutfağa gidip mısır patlatıp yiyeceğim :18:
Çok canım çekti ya....

Gunaydin kizlaaar...
Dunki apple pie skandalimdan sonra aksam evde birkac parca sushi yedim. Hafif bir aksam gecirdim.
Sabah kahvaltida 1 haslanmis yumurta+1 dilim kepekli ekmek + cay
Oncesinde sirkeli su.
Az sonra yesil cay soylicem kendime...Yesil cayi limonlu icmeye basladim, maalesef soylediginiz aromali bergamutlu naneli yesilcaylardan buralarda yok

Son düzenleme:
günaydın herkeseee. gerçi sadece simurgh ve ben varımda. demek elmalı tart yedin haaa .
ayyy çok canım çekti. bayılırım elmalı pasta ve türlerine. olsun akşam bişey yememişsin dengelemişsin.
bende brokoli salatası yedim üzerine sarımsaklı yoğurt döktüm çokda güzel oldu.
sabah sirkeli suyumu içtim. 1 salatalık yedim nestle nesfit yedim yarım kase. iş yerinin yolunu biraz uzattım havada güzeldi aheste aheste geldim. su içiyorum
dün bergamut aramalı çaykurun yeşil çayını aldım buğün içicem bakalım nasıl bunu hiç denememiştim.

Günaydın kızlar

Söznüzü tuttum aslında hiç zor değilmiş desteğiniz için teşekkürler, iş yerinde minik ikramlık çikolata yedim, gidince evde tarçınlı yoğurt yedim kan şekerim dengelendi, akşam pirinç lapamı ve saltamı yedim akşam biraz soslu mısır çerezi yedim bol suyumu içtim, dayanamadım tartıldım sabah ve pazartesi den bu yan 1 kilo gittiiiii, nasıl mutlu oldum anlatamam, yine gitmeye başladı kilolar, sabah sirkeli suyumu aç karna içtim tarçın ile güzelleştirdiğim sütlü pirinç lapamı yedim
Ya kızlar taçzın çok işime yaradı bu kadar çözüm olacağını sanmazdım, bu gün ben sabahtan amirimle çalışacağım yazamam kızlar. öğleden sonra okurum, görüşürüz 09:00 a kadar sayfada olacağımm...

gunaydin kizlar...
cido, elmali pastayi kocam almis hatirim icin ye dedi, kanima girdi...Dun ki hafif yemegimin sonrasinda bir de gunah cikarma yemegi yaptim bugun aksam ve yarin aksam yemek icin: sogan,lahana,havuc,maydanoz,esmer pirinc, mercimek,minicik bir patates,bunlari yagsiz hasladim. Bu benim gunah cikarma yemegim.
gulguncm istikrarini tebrik ediyorum, tarcini ben de cok kullanmaya basladim. tarcin icin de yiyeceklerin makyaji oldugunu dusunuyorum. Cirkin seyleri tahammul edilebilir hale getiriyor, guzel seyleri ise daha guzel yapiyor. Plastik bir tuzluga doldurup ofisimdeki cekmeceme koydum. Yesilcayima bile ekliyorum.

gulgun çabalarımızın karşılığını baskülde görmek ne güzel dimi :) kadınlar kaybetmeyi sever bazı şeyleri reklamlarda çıkıyorya verdikçe mutlu oluyoruz.
ben sabah tartıldım p.tesiden beri aynı kilodayım 60,2 gram oynamıyor.
kızlar bir itirafda benden güne güzel başlamıştım az önce arkadaş evde kek yapmış getirmiş. anlatmıştım 7 kişiyiz sabah kahvaltısı için getirmiş.herkes yerken duramadım bende kalıpta keke dayanamam 2 dilim yedim.
öğlene hafif geçiştirmem gerek ((

simurgh kocanın oyununa gelme zayıfladığını farkediyse ondan zorlamıştır seni. belki zayıflamanı istemiyordur.günah çıkarma yemeğin güzelmiş denemek lazım. tarçın hiç kullanmam yeşil çayadamı atıyorsunuz. bende alayım bari yanıma. severim tarçını ama zayıflamada kan şekerini dengelemede hiç duymamıştım.ya da evde yoğurtla yerim.

GÜNAYDIN KIZLAR. YAAAA AMA BEN ERKEN ÇIKIYORUM. SOHBET ALIYO BAŞINI GİDİYO BURDA EVDE ZATEN İKİ TATLI CADI YÜZÜNDEN İNT. AÇAMIYORUM. ERTESİ GÜN SAYFALARI OKUYUCAM DİYE CANIM ÇIKIYO. AZ BİRAZ KISKANIYOMUYUM NE ANLAMADIM. NEYSE SAĞLIK OLSUN. GÜLGÜNCÜM GEÇMİŞ OLSUN CANIM. ALLAH SAĞLIK VERSİN HEPİMİZİN MİNİKLERİNE. İSTEYENLERE HAYIRLISIYLA TATLI TATLI BEBİŞLER VERSİN RABBİM İNŞALLAH. Akşam spor yapim dedim leslie ablamı açtım ama benim küçük cadım benim spor yapmamı istemiyo durmadı bi türlü onu da aldım kucağıma beraber yürüdük. 25 tane mekik çektim. Akşam 1 tane küçücük kurabiye yedim, yatarken de yoğurt yedim o kadar. Sabah da sirkeli su içtim. 2 dilim ekmek ve 1 tane haşlanmış yumurta, yarım litre suyum da bitti. Amma da uzun oldu ha.

Ya kızlar ofiste güvenlik açısından sınırlı sayıda siteye giriş izni var. Forum sitelerine giremiyoruz. Ben yazdıklarınızı ya akşam evden takip edebiliyorum ya da cep telefonumdan internete girerek. O yüden her öğün yediklerimi yazamıyorum. Ama küçük bir ajandam var, ona yediklerimi ve ortalama kalori karşılıklarını yazmaya çalışıyorum.

günaydın kızlarrr dün çok yoğun bi gün geçirdim bakamadım hiç konu almış başını gitmiş
ben dün çok yoruldum ve evde akşam barbunya yemeği yedikten sonra dizi izliyim dedim bi süre sonra bi baktım yanımda kabak çekirdeği leblebi kaçamak yaptım o kadar pişman oldum ki yedikten sonra

sabah da her zaman yaptığım kahvaltının yarısını yaptm yarım dilim kepekli ekmek çok az peynir 2 zeytin ve tarçınlı süt bugün telafi etmem lazım çok üzgünüm şuan benm sorunum stresli olunca yemeğe veriyorum kendimi dünde öyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…