- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
Bence de harika bir gün oldu...Kızlar ben bu gün lapa yedim ya kan şekerim düştü sanırım elllerim tiremeye başladı napsam ki gündüz neyse de akşam lapa yemek zor gelecek bana yaa..
Bence de harika bir gün oldu...Kızlar ben bu gün lapa yedim ya kan şekerim düştü sanırım elllerim tiremeye başladı napsam ki gündüz neyse de akşam lapa yemek zor gelecek bana yaa..
Madem başladın, bozma, iki gün sabret. Zaten iki gün uygulanıyordu değil mi?
Ben de çıkıyorum artık, güzel oldu bügnü bence de. Yarın bölgesel incelmeye başlıyorum. Sabah dokuzda, umarım iyi sonuç alırım.
İyi akşamlar herkese.
bir itirafim var. esimin disarida isi vardi, ogle yemegini disarda yemis (ayni isyerinde calisiyoruz) gelirkende mcdonalds elmali tart almis...Hepsini yedim. :26: :18: aksama bisey yemicem, tarcinli yogurt yerim midem kazinirsa da... :26: Allahim, cok pismanim affet beni ya rabbiiiiimmm
yediklerin için pişmanlık duyma bence olan oldu. sonrasında bak. yediğinin tadını çıkar.
bizde aynı yerde çalışıyoruz benimkiyle
cnm su aerobik icin slim in 6 yazdim ama linkler calismiyo, ne yapabilirim, spora baslamak istiyorum leslie, pilates, slim in 6 falan lazim bana.
gunaydin kizlar...
cido, elmali pastayi kocam almis hatirim icin ye dedi, kanima girdi...Dun ki hafif yemegimin sonrasinda bir de gunah cikarma yemegi yaptim bugun aksam ve yarin aksam yemek icin: sogan,lahana,havuc,maydanoz,esmer pirinc, mercimek,minicik bir patates,bunlari yagsiz hasladim. Bu benim gunah cikarma yemegim.
gulguncm istikrarini tebrik ediyorum, tarcini ben de cok kullanmaya basladim. tarcin icin de yiyeceklerin makyaji oldugunu dusunuyorum. Cirkin seyleri tahammul edilebilir hale getiriyor, guzel seyleri ise daha guzel yapiyor. Plastik bir tuzluga doldurup ofisimdeki cekmeceme koydum. Yesilcayima bile ekliyorum.