Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

her şerde bir hayır var boşuna denmiyor. oğlunun enfeksiyon kapması neleri ortaya çıkardı. şimdi iyi mi peki?

Çok iyi maşallah hiç bir sıkıntısı yok Mutlu huzurlu neşeli hareketli bir çocuk tek ksuru 3 yaş 2 aylık olmasına rağmen bezli olması p.... marka bezden pek memnun, böyle daha rahat diyor...

hayır balık burcu. alık etti beni

Doing Doing mors oldum bir iki arkadaşımın oğlak ve aslan burcu eşleri de aynen sizinkiler gib de hatta biri de ablamın kocası olur, onların cinsinden mi dedimdi bilemedim Hay Allah
Benim kocam hiç küsmez ikimiz de küsmeyiz hep adım atar kırgınlığını almadan insanın üstünden gitmez derler ya o cinsten, çok sıvaşık yapışık ikiz gibiyiz evde ben de git başımdan huzur ver diyorum bana diyor eşinin böyle ilgili olmasını isteyen bir çok kadın var şansının farkında ol diyor gülüyoruzzz...

evet tek sıkıntısı bez olsun. 4-5 yaşında kullananlar duydum. oyy minik kuzu bez birde şişiriyo totoyu daha sevimli oluyorlar.
kızlar duvara vurma işini naptınız ben dün yapamadım.

Doing Doing mors oldum bir iki arkadaşımın oğlak ve aslan burcu eşleri de aynen sizinkiler gib de hatta biri de ablamın kocası olur, onların cinsinden mi dedimdi bilemedim Hay Allah
Benim kocam hiç küsmez ikimiz de küsmeyiz hep adım atar kırgınlığını almadan insanın üstünden gitmez derler ya o cinsten, çok sıvaşık yapışık ikiz gibiyiz evde ben de git başımdan huzur ver diyorum bana diyor eşinin böyle ilgili olmasını isteyen bir çok kadın var şansının farkında ol diyor gülüyoruzzz...

benimki ikizler burcu :KK9: maşallah hep böyle mutlu olun inşallah.
hadi kızlar birazda gülelim :KK60::KK60:
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html

Kızlarrrr bikini modellerine baktımmm içim gittiii:KK59::KK59:
acaba bizimde bacaklarımız ince lurda giyebilirmiyiz:KK50::KK50:

Teşekkür ederim

Oğlumun kalbinde ana atar damarda darlık var
anjioda bir kısmını açtılar biraz daha var takip oluyoruz ama herhangi bir sıkıntısı yok hatta anjio sonrasında iştahımız falan açıldı, yararını gördük,
Bu durum ciddi gibi ama Aljah ın izni ile biz pek ciddiye almıyoruz onlar çok güzlüler atlatacağına inanıyoruzzz..​

Kızlar bu durumun hiç bir belirtisi olmadı bizde ileri durumda olunca duaklarda morarma gelişim gerili iştahsızlık halsizlik vs belirtileri oluyormuş oğlumun bu rahatsızlığın iyi tablosunda olduğundan durumu tevafuken öğrenmesek hiç bilmeyecektik yani bu rahatsızlığı olan ve ölen öğrenmeyen olur muş erken yaşta kalp krizine neden olurmuş tedavisi olmaz ise,
Oğlum doğduğunda sarılık tedavisinde enfeksiyon kaptı yoğun bakımda yatarken muayeneler esnasında farkedilde delik var dendi delikler izlendi zamanla delikler takip edilirken de esas bu sıkıntı oraya çıktı, Delikler kapandı yüzde 10 darlığımız geriye...

Tekrar geçmiş olsun. Şansızlığınız şansınız olmuş, uzun yolun çoğunu aşmışsınız. Bundan sonrası daha kolay artık ve de inanki dediğin gibi bebekler çok güçlü, bizden daha güçlüler. Atlatacak yakında tamamen.

benimki ikizler burcu :KK9: maşallah hep böyle mutlu olun inşallah.
hadi kızlar birazda gülelim :KK60::KK60:
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html

Bak yine tutmadı, canım boş verin takmayın erkekleri, hepsinin bir yanı var ama biz onları avlamayı bildikten sonra en asisi tırs gelir bize
Yaburdakiler harika kalemde kendi kendime gülmeye başladımmmm hepm çok gülesim var......
Ah yanımda kafadar biri olsaydı yerlere yatardım vallla

Ben de geçen sene hamileydim bikini giyemedim, giydim de annemin 44 beden bikinisini giydim. Ondan önceki sene yurtdışına gitmiştim sekiz aylığına, gelirken bir sürü bikini alıp getirmiştim. Hiç giyilmediler, bu yaz onları giyebilmenin hayalini kuruyorum.
Bu arada ara öğün olarak 12 tane fındık yedim. Öğleden sonra iki ara öğünüm var benim. Bir de eve varınca saat altı gibi ağzıma birşeyler atıyorum, çünkü eşim geç geliyor ve eğer o geleen kadar yemedne beklersem yemekte abartıyorum.

bugün dertleştik ne güzel birbirimixzi tanıyoruz yavaş yavaş
güzel oldu bence. 2 litre suyum bitti. az önce çayın yanında arkadaşlarla 3-4 bisküvi yedim duramadım. akşam brokoli salatası yapcam üzerine sarısaklı yoğurt. yemek yemicem.

iyi akşamlar kızlar erken kapatıcam sağlıcakla kalın hafif kalın
beni özleyin anacım. bye :KK33:

güzel oldu bence. 2 litre suyum bitti. az önce çayın yanında arkadaşlarla 3-4 bisküvi yedim duramadım. akşam brokoli salatası yapcam üzerine sarısaklı yoğurt. yemek yemicem.

Çok severim brokoliyi, gerçi eskiden olsa doyurmazdı beni ama... :))) Yanında ekmek bir dilim kepekli yiyebilirsin.

Bence de harika bir gün oldu...Kızlar ben bu gün lapa yedim ya kan şekerim düştü sanırım elllerim tiremeye başladı napsam ki gündüz neyse de akşam lapa yemek zor gelecek bana yaa..

X