yok, imkansiz,...siskinlik de degil, bildigin lop lop yag
lop lop yağ bende de var. üff sinir oluyorum baktıkça.
canım imkansız deme benim ne arkadaşlarım vardı imkansız deyip hamile kalanlar. günün geçitiyse mutlaka test yaptır.ne olur ne olmaz. diyet yapıyoruz çocuk etkilenmesin.
görümcem ismini vermeyim zayıflama hapı kullandı 3 gün içti. midemden acı sular geliyo dedi hapı bırakdı birde test yaptı hamileymiş. aman dikkat edin kızlar.
bizim sitede yani kk da yanda reklamlar çıkıyorya göbeği dümdüz ölçüyo ya tam istediğim gibi. çok güzel baktıkça içim gidiyo. sizde farketmişinizdir. arada sırada çıkıyor.
özel şirkettemisin. ahh yeni başlamayı bilirim. herkes yükselmesin diye omuzlarına basar. kimse çekemez. çok iş verirler. patronlar yıldırmak için uğraşır.
boş ver takma sen hepsinin üstesinden gelirsin inşallah. işini doğru yap yeter.
Alışırsın canım. Zamanla sen de kurt olursun biraz sabır. Heryerde böyle yeni geleni illaki ezmeye çalışıyolar ben de yaşamıştım o sorunları. 10 senelik memurum son çalıştığım yere 3 yıl önce tayin geldim öyleyken bile üstüme geldiler. Zamanla alışılıyo
Kolay gelsin.Göbek için trleren korse ve mekik işe yarıyor
evet özel şirketteyim canım kpss çok cazip gelmeye başladı artık bana düşündükçe bakalım 2012 de şansımı denicemçok teşekkür ederim desteğiniz için atlatıcam inşalla
yeni aldığım bi bilgiye göre 14 ünde erkek arkadaşımın ablası nişanlanıyormuşş benm bu kilo verme olayını hızlandırmam lazım gelsinn straplez mini elbiseler
Kizlar yaaa...benim bu sabah midem bulandi ve yanma oldu. Cok saglam bir midem vardir, eksime yanma bilmem. 10 gundur sabah ac karnina sirkeli su iciyorum, bundan olabilirmi, birde bu sabah herzamankinden farkli yumurta yedim 1 adet haslanmis, yumurta bozukmuydu acaba,burasi arap ulkesi asiri sicak yumurta bozulmus olabilir diye dusundum. cunku ofise gelince kotu oldum. sabah uyandigimda iyiydim.
göbek için belki işinize yarayabilir bende bu masaj aletleri var ya onlardan var sürekli titreşim yapıyo ben üşendiğim için yapmıyorum ama annem baya kullandı hem yediklerine dikkat ediyo belki ondan bilmiyorum ama göbüş filan kalmadı hatunda
kız bu ayın 14 ne ne kaldı lapa diyeti yap 2 gün ödem attırıyormuş. bol bol meyve ye. ekmeği kesinlikle çıkar hayatından. şişliğin bari gitsin kız. bol su iç.kırmızı alarm senin için. birde erkek arkadaşınmış çok ama çok şık olman gerekiyor.
titreşimlşi kemer iç organlara zarar verir böbrek falan filan diye düşünüyorum o yüzden hiç almadım düşünmedim de.annenden al kemeri bu akşamdan itibaren başla.ayyy böyle özel günler olunca çok heyecanlanırım hemen kıyafet aramaya başlarım. yediklerime dikkat ederim. şimdiden ben heyecanlandım.
evet çok az kaldı off ya şöle 56 ya bari inseyydimcumartesi pazar yapiim diyorum onu pazar hem evde oluyorum cumartesi de sıkarım dişimi ekmek yok artıkkkkkkkk :95: 3. yılımıza girdik sevdiceğimle iice ailenin içindeyim artık 1 ay önce ailesi tanışmaya geldi bizimkilerle 4 haziranda da kuzeninin düğünü var çekirdek aile diil bütün aile görecek beni o zaman daha vahimmm benim bu 1 ay çok çalışmam lazım çoooook