Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bende senin gibiyim hayatta suskun kalamam çatlarım valla

öğle manümü yazayım kızlar
1 kase çorba 1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt ve 3 adet çiğ köfte

canım eşin istemiorsa bence bekle biraz
çünkü görümcemde eşi istemezken hamile kalmış
doğumda çığlıklarını duydukca bile kim dedi sana çocuk doğur die hakettin sen bunları demiş eşi
sonrası malum ne yardım ne bişi süreklide sen istedin die laf sölemiş
bence karşılıklı istek olmalı hiçmi istemio
kaç senelik evlisiniz yaşın kaç
çok meraklı gördüm kendimi birden:)

bende senin gibiyim hayatta suskun kalamam çatlarım valla

küssem bile susmam:)
buda kötü aslında sürekli vırvır
bizde bi başlarız sabaha kadar tartışırız bide çocuk uyanmasın die sessiz sessiz
ama sonra yine sarılıp uyuruz

Yerim ben onu yaa o canavardan bi tane de bende var ama iyi ki var iyi ki var. Müthiş bişeyyy çok tatlılar yaaa, birlikte plates yapıyoruz leslie yapıyoruz. Bu arada oğluma geçmiş olsun diyen herkese teşekkürler çok şükür oğlum iyi geldi geçti inşallah..
Bu arada sayfaları okumaktan yazamadım benim menüzm
sabah bir kase sütlü prinç lapası
Öğlen bir kase sütlü pirinç lapası arada çay yeşil çay 2 litreye yakın su içtim akşma da malum sütlü pirinç lapası, ara öğün yemedim ama pek de acıkmadım gayet iyi gidiyor... Moral bozmayın kızlar...

küçük küçük sorunları devlet meselesi haline getirir küser seninki gibi konuşmaz evde 2 yabancı gibi dolaşırız. eskiden bende sırnaşırdım ama artık çok sıkıldım. 2 medeni insan gibi sorunu konuşup çözemiyoruz. ben konuşmasam haftalarca öyle küs durur konuşmaz. artık kaldıramıyorum. seninkiyle aynı yani.

Bu adamlar ya oğlak burcu yada aslan burcu olmalııı...

kendimi görür gibi oldum birden aslında hiç olmasa ama oluyor işte her evlilikte

Ay aynennn, çocuk ve annemler (bebeğime baktıkları için bizde kalıyorlar) duymasın diye fısıl fısıl bağrışırız. Daha önce çocuk yokken baya rahat bağrışırdık, gece çıkıp gidip sokaklarda dolandığımı, eşimin de gurur yapacak ya gizli gizli peşimden geldiğini bilirim. Ben de nereye gideceksem artık? :)))
Sonradan anlatırken komik geliyor da bu da beni yordu artık, birkaç saat sonra ikimizin de köpek gibi pişman olacağını bile bile kırmaya, bağırmaya, laf sokmaya devam etmek yoruyor beni. Ertesi gün kıpkırmızı gözlerle işe gelmek de cabası...

gulgun kusuruma bakma benim kafa buğün dağınık geçmiş olsun diyemedim. büyük geçmiş olsun.
Allah şifalar versin.iyiki varlar hayatlarımızda.Allah isteyen herkese versim.
pastacım green doğru söylüyor istemiyorsa yapma. bilmem kaç yıllık evlisiniz ama. bence o ne zaman derse bu sefer sen nazlanırsın. bak çocuk olunca yardım etmez. hamilelikte sorunlu geçerse aynı şeyleri biliyorsun bebekde hissediyor sonrda sorunlu doğuyor. sakın isteme. dost tavsiyesi. tabi yinede sen bilirsin.

Geçmiş olsun ben de arada atladım herhalde, farketmedim yazdıysan. Ciddi bir rahatsızlık değildir umarım.

1,5 yıllık evliyiz. 27 yaşındayım.
eşimin zaten bir oğlu var 8 yaşında. ona baba diyen bir çocuğu var. bende anne olmak istiyorum bunu bana çok göremez. tatillerde oğluyla çok da güzel vakit geçiriyor. gördüğüm en sabırlı baba. ilk zamanlarda oğluna haksızlık olur diye düşünüyordu açıkçası çok kızmıştım bu düşüncesine. şimdilerde korktuğunu söylüyor. ki zaten hamile kalmam için tedavi görmem gerekiyor. yumurtlama sorunları var. doktorda ne zaman çocuk düşünürseniz o zaman gelin dedi. yani bugün istesek de hemen olmaz. yaşımız gidiyor. off bugün fazla depresif haldeyim kızlar ya kusura bakmayın. sizinde tadınızı kaçırmak istemezdim. kimseyle konuşamıyorum. çünkü ilk başlarda herkes bu evliliğe karşı çıktı. ha şimdi herkes benden çok seviyo eşimi ama ben hiç birşey anlatamam. sanki biri sen hakettin diyecek diye korkuyorum.

Yaşın daha genç, daha epey vaktin var anne olmak için. Biraz daha otursun yerine evliliğiniz, bence tabi, sakın yanlış anlama, nasihat değil, fikrimi söylüyorum.
Sakin ve iyi bir anınızda yeniden konuşun. Anlayacaktır.

pastacım anne olmak istediğini anlattınmı. kendisi baba olma duygusunu tatmış ama şimdi kızdım istemekte haklısın. bu duyguyu tatmak istediğini anlat.

Geçmiş olsun ben de arada atladım herhalde, farketmedim yazdıysan. Ciddi bir rahatsızlık değildir umarım.

Teşekkür ederim

Oğlumun kalbinde ana atar damarda darlık var
anjioda bir kısmını açtılar biraz daha var takip oluyoruz ama herhangi bir sıkıntısı yok hatta anjio sonrasında iştahımız falan açıldı, yararını gördük,
Bu durum ciddi gibi ama Aljah ın izni ile biz pek ciddiye almıyoruz onlar çok güzlüler atlatacağına inanıyoruzzz..​

gülgün oğlunun rahatsızlığını nasıl anladın. sıkmak istemem ama hani bizimde çocuklarımız var Allah korusun herkesin evladını

dilekağacı ismini sabah da gördüm sen hiç katılmıyorsun sadece okuyormusun merak ettim. katılsana sende aramıza.

gülgün oğlunun rahatsızlığını nasıl anladın. sıkmak istemem ama hani bizimde çocuklarımız var Allah korusun herkesin evladını

Kızlar bu durumun hiç bir belirtisi olmadı bizde ileri durumda olunca duaklarda morarma gelişim gerili iştahsızlık halsizlik vs belirtileri oluyormuş oğlumun bu rahatsızlığın iyi tablosunda olduğundan durumu tevafuken öğrenmesek hiç bilmeyecektik yani bu rahatsızlığı olan ve ölen öğrenmeyen olur muş erken yaşta kalp krizine neden olurmuş tedavisi olmaz ise,
Oğlum doğduğunda sarılık tedavisinde enfeksiyon kaptı yoğun bakımda yatarken muayeneler esnasında farkedilde delik var dendi delikler izlendi zamanla delikler takip edilirken de esas bu sıkıntı oraya çıktı, Delikler kapandı yüzde 10 darlığımız geriye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…