Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar
akşam yemeğim iki yemek kaşığı kabak yemeği ve iki kaşık pilav yanında salata
sabah sirkeli su bir dilim elma işe gelince de special k (yağsız sütle) kahvaltımı yaptım.
şimdi tek şekerle çay içiyorum.

akşam herkes kaçırmış mı ne. bazen ödüllendirmek gerekiyor bünyeyi mesela öğlen pizza yiyebilirim ama akşam hafif yemek şartıyla.

Günaydın kızlar

Akşam tonbalıklı salata yedim azda nestle nesfit ve boool su 3 lt içmişimdir heralde

sabahta bir kase nestle nesfit yedim ama bitiremedim tıkadı beni şimdide şekersiz çay içiyorum

bergamotlu çayı aradım ama bulmaadım nerelerde satılıyo acaba tansaş migroslrda mı???

bende yoğunluktan giremiyorum sohbete dahil olamıyorum ama herşeyi okuyorum

gülgüncüğüm çook geçmiş olsun acill şifalar

kizlar cok iyi gidiyoruz, azittigimiz zaman telafi ediyoruz, vicdan azabi cekiyoruz, az yemekle cabuk doyuyoruz...Bence bunlar tartiya yansiyacak, ben inaniyorum
Ahhh bi de spor yapabilsem...

Günaydın kızlar

Akşam tonbalıklı salata yedim azda nestle nesfit ve boool su 3 lt içmişimdir heralde

sabahta bir kase nestle nesfit yedim ama bitiremedim tıkadı beni şimdide şekersiz çay içiyorum

bergamotlu çayı aradım ama bulmaadım nerelerde satılıyo acaba tansaş migroslrda mı???

bende yoğunluktan giremiyorum sohbete dahil olamıyorum ama herşeyi okuyorum

gülgüncüğüm çook geçmiş olsun acill şifalar

Bergamotlu çay bütün marketlerde var canım. Kutuda oluyo. Çaykurun, üstünde burcum yeşil çay yazıyo. Bi altında da bergamotlu yazıyo

günaydın kızlarrr dün çok yoğun bi gün geçirdim bakamadım hiç konu almış başını gitmiş:KK1:
ben dün çok yoruldum ve evde akşam barbunya yemeği yedikten sonra dizi izliyim dedim bi süre sonra bi baktım yanımda kabak çekirdeği leblebi :KK43: kaçamak yaptım o kadar pişman oldum ki yedikten sonra:KK43:

sabah da her zaman yaptığım kahvaltının yarısını yaptm yarım dilim kepekli ekmek çok az peynir 2 zeytin ve tarçınlı süt:KK43: bugün telafi etmem lazım çok üzgünüm şuan benm sorunum stresli olunca yemeğe veriyorum kendimi dünde öyle oldu:KK43:

bazen bende stresli olunca yemeğe veriyorum bazende hiç bişey yiyemiyorum nasıl bir bünyeyse.
neden strslisin noldu kuzum. bir sorunmu var.

kizlar cok iyi gidiyoruz, azittigimiz zaman telafi ediyoruz, vicdan azabi cekiyoruz, az yemekle cabuk doyuyoruz...Bence bunlar tartiya yansiyacak, ben inaniyorum
Ahhh bi de spor yapabilsem...

aynı fikirdeyim inşallah yansır tartıya
bende spor yapamıyorum biraz yürüsem toparlanacağım ama nerdeee

ben dün aldın 2.65 tl fiyatıda uygun beğendikten aldım ama sizin oralarda beğendik yoktur büyük marketlerde vardır az önce 1 kupaya 1 çay kaşığı attım tadı güzel içiyorum.

aynı fikirdeyim inşallah yansır tartıya
bende spor yapamıyorum biraz yürüsem toparlanacağım ama nerdeee

yaa ben zayiflasam da gobegim hergecengun buyuyor gibi, cok korkuyorum, icine cekince bile bayaa cikiyor...Eskiden az bisey ayva gobek vardi, simdi hamile gibiyim... :KK49:

yaa ben zayiflasam da gobegim hergecengun buyuyor gibi, cok korkuyorum, icine cekince bile bayaa cikiyor...Eskiden az bisey ayva gobek vardi, simdi hamile gibiyim... :KK49:

Şu hayatta hiç göbeksiz olmadım, zayıflasam bile bilmiyorum iki sezeryandan sonra bu göbek gider mi

kız yoksa hamilemisin.
ya da yediğin şeyler şişkinlik yapmış olabilir mi.

bazen bende stresli olunca yemeğe veriyorum bazende hiç bişey yiyemiyorum nasıl bir bünyeyse.
neden strslisin noldu kuzum. bir sorunmu var.

aslında dünkü sabahtan işyerinden kalma stresti işyerinde tuttum kendimi ama eve gidince dayanamadım:KK43: ben yeni mezun oldum yeni başladım işe resmen kendimi kurtlar sofrasına düşmüş gibi hissediyorum öğrenciyken de çalışmıştım ama bu kadar zor gelmemişti ahhh bu patronlar ah:KK36: alışıcam inşalla

Şu hayatta hiç göbeksiz olmadım, zayıflasam bile bilmiyorum iki sezeryandan sonra bu göbek gider mi

benimki de sezeryan hiç hoş olmuyo göbeğim gitmedi abartıda yok ama. şuan pantolunun üztünden çıkkıyo hiç sevmiyorum dümdüz bir göbek hayalim.

aslında dünkü sabahtan işyerinden kalma stresti işyerinde tuttum kendimi ama eve gidince dayanamadım:KK43: ben yeni mezun oldum yeni başladım işe resmen kendimi kurtlar sofrasına düşmüş gibi hissediyorum öğrenciyken de çalışmıştım ama bu kadar zor gelmemişti ahhh bu patronlar ah:KK36: alışıcam inşalla

özel şirkettemisin. ahh yeni başlamayı bilirim. herkes yükselmesin diye omuzlarına basar. kimse çekemez. çok iş verirler. patronlar yıldırmak için uğraşır.
boş ver takma sen hepsinin üstesinden gelirsin inşallah. işini doğru yap yeter.

Alışırsın canım. Zamanla sen de kurt olursun biraz sabır. Heryerde böyle yeni geleni illaki ezmeye çalışıyolar ben de yaşamıştım o sorunları. 10 senelik memurum son çalıştığım yere 3 yıl önce tayin geldim öyleyken bile üstüme geldiler. Zamanla alışılıyo

Günaydın herkese
Akşam yağsız karnıbahar yemeği yedim yanındada yoğurt. Yalnız biraz fazla yedim galiba karnım şişti. 1 dilimde karpuz yedim. Yeşilçayımıda içtim.100 adım attım alette.Hedefim 500 adımdı ama ütüm çok birikmişti ütü yaptım.Sonrada hiç halim kalmadı adım atamadım.
Sabah 1 bardak su 5-6 tanede yabanmersini atıp ağzıma evden çıktım.
Kızlar şu nesfit, kellogs nasıl yiyorsunuz. Ben aldım denedim ama yok hiç bana göre birşey değil. Çok tatlı geldi bana içim bayıldı resmen.2 kaşık ancak yiyebildim.

X