Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende yeşil elmaya bayılırım da nerdeki yeşil elma canım anlamadım.
Günaydın kızlar
Akşam tonbalıklı salata yedim azda nestle nesfit ve boool su 3 lt içmişimdir heralde
sabahta bir kase nestle nesfit yedim ama bitiremedim tıkadı beni şimdide şekersiz çay içiyorum
bergamotlu çayı aradım ama bulmaadım nerelerde satılıyo acaba tansaş migroslrda mı???
bende yoğunluktan giremiyorum sohbete dahil olamıyorum ama herşeyi okuyorum
gülgüncüğüm çook geçmiş olsun acill şifalar
günaydın kızlarrr dün çok yoğun bi gün geçirdim bakamadım hiç konu almış başını gitmiş
ben dün çok yoruldum ve evde akşam barbunya yemeği yedikten sonra dizi izliyim dedim bi süre sonra bi baktım yanımda kabak çekirdeği leblebi kaçamak yaptım o kadar pişman oldum ki yedikten sonra
sabah da her zaman yaptığım kahvaltının yarısını yaptm yarım dilim kepekli ekmek çok az peynir 2 zeytin ve tarçınlı süt bugün telafi etmem lazım çok üzgünüm şuan benm sorunum stresli olunca yemeğe veriyorum kendimi dünde öyle oldu
kizlar cok iyi gidiyoruz, azittigimiz zaman telafi ediyoruz, vicdan azabi cekiyoruz, az yemekle cabuk doyuyoruz...Bence bunlar tartiya yansiyacak, ben inaniyorum
Ahhh bi de spor yapabilsem...
aynı fikirdeyim inşallah yansır tartıya
bende spor yapamıyorum biraz yürüsem toparlanacağım ama nerdeee
yaa ben zayiflasam da gobegim hergecengun buyuyor gibi, cok korkuyorum, icine cekince bile bayaa cikiyor...Eskiden az bisey ayva gobek vardi, simdi hamile gibiyim...
yaa ben zayiflasam da gobegim hergecengun buyuyor gibi, cok korkuyorum, icine cekince bile bayaa cikiyor...Eskiden az bisey ayva gobek vardi, simdi hamile gibiyim...
bazen bende stresli olunca yemeğe veriyorum bazende hiç bişey yiyemiyorum nasıl bir bünyeyse.
neden strslisin noldu kuzum. bir sorunmu var.
Şu hayatta hiç göbeksiz olmadım, zayıflasam bile bilmiyorum iki sezeryandan sonra bu göbek gider mi
aslında dünkü sabahtan işyerinden kalma stresti işyerinde tuttum kendimi ama eve gidince dayanamadım ben yeni mezun oldum yeni başladım işe resmen kendimi kurtlar sofrasına düşmüş gibi hissediyorum öğrenciyken de çalışmıştım ama bu kadar zor gelmemişti ahhh bu patronlar ah alışıcam inşalla
aslında dünkü sabahtan işyerinden kalma stresti işyerinde tuttum kendimi ama eve gidince dayanamadım ben yeni mezun oldum yeni başladım işe resmen kendimi kurtlar sofrasına düşmüş gibi hissediyorum öğrenciyken de çalışmıştım ama bu kadar zor gelmemişti ahhh bu patronlar ah alışıcam inşalla
kız yoksa hamilemisin.
ya da yediğin şeyler şişkinlik yapmış olabilir mi.
Şu hayatta hiç göbeksiz olmadım, zayıflasam bile bilmiyorum iki sezeryandan sonra bu göbek gider mi