her şerde bir hayır var boşuna denmiyor. oğlunun enfeksiyon kapması neleri ortaya çıkardı. şimdi iyi mi peki?
Çok iyi maşallah hiç bir sıkıntısı yok Mutlu huzurlu neşeli hareketli bir çocuk tek ksuru 3 yaş 2 aylık olmasına rağmen bezli olması p.... marka bezden pek memnun, böyle daha rahat diyor...
Çok iyi maşallah hiç bir sıkıntısı yok Mutlu huzurlu neşeli hareketli bir çocuk tek ksuru 3 yaş 2 aylık olmasına rağmen bezli olması p.... marka bezden pek memnun, böyle daha rahat diyor...
hayır balık burcu. alık etti beni
Doing Doing mors oldum bir iki arkadaşımın oğlak ve aslan burcu eşleri de aynen sizinkiler gib de hatta biri de ablamın kocası olur, onların cinsinden mi dedimdi bilemedim Hay Allah
Benim kocam hiç küsmez ikimiz de küsmeyiz hep adım atar kırgınlığını almadan insanın üstünden gitmez derler ya o cinsten, çok sıvaşık yapışık ikiz gibiyiz evde ben de git başımdan huzur ver diyorum bana diyor eşinin böyle ilgili olmasını isteyen bir çok kadın var şansının farkında ol diyor gülüyoruzzz...
Kızlarrrr bikini modellerine baktımmm içim gittiii
acaba bizimde bacaklarımız ince lurda giyebilirmiyiz
olur canım niye olmasın. önce inanmak lazım. bizler inanıyoruz sende inan
Teşekkür ederim
Oğlumun kalbinde ana atar damarda darlık varanjioda bir kısmını açtılar biraz daha var takip oluyoruz ama herhangi bir sıkıntısı yok hatta anjio sonrasında iştahımız falan açıldı, yararını gördük,
Bu durum ciddi gibi ama Aljah ın izni ile biz pek ciddiye almıyoruz onlar çok güzlüler atlatacağına inanıyoruzzz..
Kızlar bu durumun hiç bir belirtisi olmadı bizde ileri durumda olunca duaklarda morarma gelişim gerili iştahsızlık halsizlik vs belirtileri oluyormuş oğlumun bu rahatsızlığın iyi tablosunda olduğundan durumu tevafuken öğrenmesek hiç bilmeyecektik yani bu rahatsızlığı olan ve ölen öğrenmeyen olur muş erken yaşta kalp krizine neden olurmuş tedavisi olmaz ise,
Oğlum doğduğunda sarılık tedavisinde enfeksiyon kaptı yoğun bakımda yatarken muayeneler esnasında farkedilde delik var dendi delikler izlendi zamanla delikler takip edilirken de esas bu sıkıntı oraya çıktı, Delikler kapandı yüzde 10 darlığımız geriye...
benimki ikizler burcumaşallah hep böyle mutlu olun inşallah.
hadi kızlar birazda gülelim
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html
bikini modellerine bakıp gaza gelelim.
bugün dertleştik ne güzel birbirimixzi tanıyoruz yavaş yavaş
güzel oldu bence. 2 litre suyum bitti. az önce çayın yanında arkadaşlarla 3-4 bisküvi yedim duramadım. akşam brokoli salatası yapcam üzerine sarısaklı yoğurt. yemek yemicem.
bugün dertleştik ne güzel birbirimixzi tanıyoruz yavaş yavaş
güzel oldu bence. 2 litre suyum bitti. az önce çayın yanında arkadaşlarla 3-4 bisküvi yedim duramadım. akşam brokoli salatası yapcam üzerine sarısaklı yoğurt. yemek yemicem.
benimki ikizler burcumaşallah hep böyle mutlu olun inşallah.
hadi kızlar birazda gülelim
http://www.kadinlarkulubu.com/itiraflarimiz/278104-2009-model-itiraflar.html