Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

hayırdır hanımlar neyiniz var ne güzel kilo verioruz işte nie sıkıosunuz canınızı
hain kocaarıda takmayın çekemioalr bizi zayıflayıp çatlatıcak hepsini ok
haydi neşelenin bakimmm

hemen bende sooliyim kendime bi tane, limonlu

hayırdır hanımlar neyiniz var ne güzel kilo verioruz işte nie sıkıosunuz canınızı
hain kocaarıda takmayın çekemioalr bizi zayıflayıp çatlatıcak hepsini ok
haydi neşelenin bakimmm

cido, pasta... karikoca arasinda olur boyle, kavgasiz aile olmass...moral bozmayin aaaa..

birdilimpasta nereye gitttin alooo.burda iki kafa dağıtmaya çalışıyoruz

müşteri geldi kapatmak zorunda kaldım canım.
bizim durumumuz biraz farklı. eşim çok gururlu. konuşmaz tartışmaz. canını sıkan birşey olsun günlerce konuşmaz. ve ben yoruldum artık. yaşı küçük de değil ama hala trip hallerinden kurtulamamış. aşırı gururlu. ağzından cımbızla alırsın lafı ki onuda alamıyorum. evde iki yabancı gibi oluyorz. o ayrı odada ben ayrı odada. o sessizliğini bozana kadar ben ne yaparsam yapayım boşuna. eskiden zorla sırnaşırdım ama artık kabul edemiyorum. hep böyle olmamalı. hatalı olsada olmasada böyle. nereye kadar yaa. dün tek kelime yok bugün öyle. ben adım atmazsamda eminim 1 hafta daha sürecek. tv de görürdüm senelrce birbirleriyle konuşmayan çiftler diye bizim sonumuzda öyle olacak.
off yordu bu adam beni yordu.

sizdeki sorun ne canım. tabi anlatmak zorunda değilsin. yüzeyselde anlatabilirsin.

simurun oğluşuna bakında neşeniz yerine gelsin
o gözlerini yerim senin ben
ay bende minnak kuzumu özledim
hadi size bişi anlatıyımda neşelenin
dün oğluma şu üstüne bastıkca vik vik öten terlikler varya onlardan aldım
akşam giydirdim birkaç adım attı sonra oturdu korktu
o ara ben yeemek ahzırlamak için mutfağa gittim babasıyla oynuolar içerden sesi gelio vi vik
sonra ses azaldı
bana yaklaşıo gibi ama bir gelio bir gelmio ses
bir baktım koridorda bana doğru gelio
terliğin birini çıakrmış alçala yüksele gelio hafif topuklu gibi terlik
ayağına basınca ses yok terlikli ayağını basınca vik vik
ay görünce gülmekten bayılıcaktım
tam sürahi hanıma dönmüştü yavruşum

oyy yerim onu ben . kaç yaşında oğlun?
bugün bende test yaptım negatif sonuç çıktı. hayırlısı artık

benimde oyle bir oglusum olsa keske...

sizdeki sorun ne canım. tabi anlatmak zorunda değilsin. yüzeyselde anlatabilirsin.

küçük küçük sorunları devlet meselesi haline getirir küser seninki gibi konuşmaz evde 2 yabancı gibi dolaşırız. eskiden bende sırnaşırdım ama artık çok sıkıldım. 2 medeni insan gibi sorunu konuşup çözemiyoruz. ben konuşmasam haftalarca öyle küs durur konuşmaz. artık kaldıramıyorum. seninkiyle aynı yani.

ne zor bir durum bu. derdin varsa anlat dimi be adam. hatta tartışalım kızalım ama yok. dün akşam soruyorum paylaşmak istediğin birşey varmı cvp yok. yemek yememiş bütün gün yemek hazırlayım yok. böyle olduğunda sabah kadar tv odasında durur neyi ıspatlamaya çalışıyor anlamıyorum ki.

green oğluşunu o halde görseydim totosuna bir vururdum sanrada sıkarak öperdim sıpa şey.çok şeker oluyorlar dimi her geçen gün.
pastacım ve simurgh Allah sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
akşam ağlıyordum geldi yanıma oğlum göz yaşlarımı sildi benim üzüldüğümü anladı o da kafasını yastığa koydu ağlar gibi oldu ayyy nasıl duygulandım şimdi bile gözüm doldu. iyiki varsın deyip sıkıca sarıldım.

oğluşum 15 aylık kızlar
RABBİM isyeten herkese versin

eşlerinizlede aranız ii olur inşallah
geçen haftada biz öleydik
ama benim eşm öyle günlerce küs kalamaz ben bazı şeyleri takarım büyütürüm suratımı asarım
eşimde ne oldu die sorar bişi yok derim ama anlar tabi sonra ii davranırki yüzüm gülsün die
sonrada unuturum zaten ama cidden çok bunalıo insan böyle durumlarda
la havle çekin sabredin

slm kızlar işiniz zor gerçekten allah yardımcınız olsun
üstlerine varmayın en güzeli zaman bırakmak bence

senin hatanı anlamanı ve bir daha yapmasın burnu sürtsün diye yapıyorlar sanırım. yok yemeden içmeden kesilmez kendi hazırlar yer. ayrı yatmaz da. hiç bişey yokmuş gibi davranır sonra.
konuş diyorm konuşmuyo. senin sorduğun soruları bende soruyorum.ama tın yok.
neyse canım üzmeyelim kendimizi boşvermeye çalışıyorum ama içimi acıtıyor daralıyorum sürekli ağlamak istiyorum. neyse konumuz duışına çıkmayalım su içmeye devam :)))

slm kızlar işiniz zor gerçekten allah yardımcınız olsun
üstlerine varmayın en güzeli zaman bırakmak bence

bencede öyle ama o zamanın içinde olunca insan bunalıo
birde konuşmadan nasıl duruolar anlamıorum :)
ben birşeye kızdıysam söylemeden duramam mutlu oluncada öyle hemen paylaşmam lazım
ama yine iş bize düşüo hanımlar
bence ikinizde akşam eşinizi karşınıza alın neden böyle ben böyle olmasından mutlu değilim küs kalmayalım deyin sarılın ama kararlı olun
haydi yaz geldi bebiş zamanı demi ama

Kızlar üzülmeyin. Her evde oluyor, herkesin huyu da farklı. Benim eşim de çok munistir, küslük bilmez, tafra bilmez ama inadı tuttuğunda da beni kurutur. Haklı da olsa haksız da olsa utlaka büyük bir kavgaya döner iş, bir gece sabaha kadar uykusuz kalırız, vıdı vıdı vıdı afedersin sidik yarıltırmaktan, sbaah karşı barışırız ama tabi ertesi gün ikimiz de hasta düşeriz. Her kavganın başında derim "bak yarın özür dileyeceksin, gel kır inadını" yok, ille o kavga yapılacak. Ben haksızsam zaten kavga çıkmıyor, ben baştan hatam için özür diliyorum.
Hepsi kendine göre zor işte.

Allah bagislasin,ben de artik okadar istiyorum ki, ruyamda hep bebek goruyorum kucagimda. Ama kosullarimiz uygun degil suanda, deneyemiyoruz bile...

rabbim evlatlarınıza uzun sağlıklı ömür versin inşallah. isteyen herkese de Rabbim sğalıklı hayırlı evltlar versin.
bizde eşim çocuk istemiyor. bu dahda üzüyor beni. bu ay çok da hevesliydim. negatif hüsran oluşturdu bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…