Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

simurgh tablonın son hali güzel olmuş.senin içinde uygunsa iyi dersen bu şekilde devam edelim.
kızlarda hemfikir sanırım.

Kızlar tebrk herkese ben hiç veremeyen biri olarak bir daha sağlıklı olduğumu hatta inceldiğimi hissediyorum, kıyafetlerimde fark var geçen haftadan beri ama kilo vermedim spordan dolayı vücudum toparlanıyor olmalı, Ben gün boyu yoğundum bildirim haricinde bakamadım sayfaya ama az önce eksik yerlerimi okudum, kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum çizelge sorumlumuz simurgh da sorumluluk örneği ile en güzel kiloyu veren kişi olarak gördüm tebrik ediyorum,
Menümü de vereyim
Sabah ılık su kahvaltıda bir salatalık bir haşlanmış yumurta çeyrek simit yedim,
Saat 10:00 da süt içtim
Öğleyin bir domotes, çeyrek simit ve bir kase mislü+yoğurt yedim,
Ara öğün çeyrek simit ve bir salatalık artı ki biskvi yedim,
Akşam ise bir çorba kasesi bezelye yemeği, cacık, 3 küçük dilim kepek ekmeği yedim
.Aslında kilo vermediğimden bu hafta biraz daha sıkacaktım ama yine normal bir gün oldu, ama en mutlu olduğum şey az yediğim halde doyma hazzına erişmem, Başarılar herkese kızlar..

Bu gün su içemedim, ama şimdi içiyorum biraz sonra leslie yürüyüşü yapacam spora devamm...

Gunaydin kizlar,
Oncelikle tablo icin emegime tesekkur eden herkese ben de tesekkur ediyorum. Bir sonraki pazartesi icin daha umutluyum.
Aksam yemege ciktik esimle, yemegi disarda yedigimizde azitiyorum cok fena. Dun tavuklu salata yedim ama malum restoran salatalari hic masum olmuyor. Sosluydu ve miktari cok fazlaydi. Gerci esim yedi yarisini sagolsun. Ama disarida yenebilecek en saglikli seyi yedigimi dusunuyorum genede. En azindan hamburger patates kizartmasi yemedim.
Sabah gec kaldim servise, sirkeli su icemedim. Kepekli ekmek ile yagsiz tost+cay.
Gunluk su tuketimim 2-2.5 lt arasi. Artik dusmuyorum bu miktarin altina. Ama tuvalette yasamaya basladim :KK1: yarim saatte bir tuvalete gidiyorum :KK1:

günaydın herkese kucak dolusu sevgiler.
simurgh akşam kaçamak vardı demek. ama yinede menün çok güzel. bugün telafi edersin artık.
sabah sirkeli suyumu içtim. 1 tane yeşil elma yedim. çok az evde poğaça vardı midem ağrıdı o yüzden evde küçük bişey atıştırdım saat 9 a doğru yarım simit yicem. su içmeye devam yudum yudum

X