Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

maşallah herkes programa uymuş kızlar bak burda herkes birbirini motive ediyor. listede en zayıf kim çıkacak bakayım. haftanın 1.si kim olacak çoook merakdayım takipteyim heyecanlandım şimdi. listeye 1 saat kaldı.

türk kahvesi kilo yapıyormuş bir yerde okumuştum çok şaşırdım. biri daha söylemişti aklımda kalmış
demek kalorisi yüksek öğle menün süper.

ben haftada 1-2 kere iciyorum yaa, okadar da olsun. Cunku gun icinde 1 fincan yesilcaydan baska birsey icmem ben ofiste, cay nescafe falan icmem hic.
Bu arada oglen kus kadar yedim, karnim patlicak gibi doydu, cok mutluyummmm...

simurgh seninle başlangıç kilolarımız aynı. aslında bende bu hafta 58 lerde görcektim kendimi 1 hafta tatilde dengesiz yeyince birde yeme saatlaride değişince bak 1 kilo fark attık. yetişicem sana. ama sen beni beklemezsin ben kovalarım sen kaçarsın artık 55 de buluşuruz.

ayy, insallah cnm, 55i gorebilcekmiyim, cok heyecanliyim. Gecen hafta umutsuzluga kapildim hareketsizim, kilo veremem diye, ama vermisim 1.5 kilo.

Kizlar bu arada esim kilo vermeye basladigimi gorunce o da gaza geldi, sirkeli sudan bende icsemmi falan demeye basladi. Caktirmadan az yemek yiyo falan

aman vermisim 1.5 kilo ama vucudumda pek bi degisiklik yok, odem attim herhalde

muhakkak olmuştur. dün yürüyüşe çıkacaktık geçen ay düğmeleri bile yaklaşmayan pantolonumu dün çok rahat olmasa da giymeyi başardım bi mutlu oldum. ilk aldığım zaman bol olan pantolona dün zorla girmeyi başardım ve mutlu oldum

1 kase tarhana çorbası yarım dilim kepekli ekmek ve 3 yemek kaşığı pırasa yemeği
aslında tarhana çorbasıyla ekmek yememek gerekiyormuş ama pırasa da ekmeksiz yenmio olsun artık birde vazgeçilmezm yoğurt

Kızlar

bende de vucuden inceliyorum ama kilo aynı

Eşim diyoki küçücük kaldın diyor Oysa tartı hep aynı hep aynı nasıl oluyor anlamıyorum

Pantolonlarımda bol 40 bedenler bile bol ama tartı aynı.

öğle yemeğine gidemedim tuzlu çubuk krakerle geçiştiriyorum çok etkiler mi ya:2:

cok olmasada etkiler, bazen bizde kaciriyoruz. ben bazen esimle disariya cikiyorum, 1 tane fast food menusu yedigim oluyor. Ama hemen vicdan azabi cekip, ertesi gun yemegimi azaltiorum, salata yiyorum falan. Aslinda bu topikte diyet yapmanin otesinde yeme aliskanliklarimizi duzenledik. Beni ancak doyuran normal porsiyonumun yarisi kadar yedigimde dunyalari yemisim gibi patliyorum. Canim tatli istediginde cikolata, seker yerine kuru kayisi, kuru incir ya da taze meyve yiyorum. Canimin istedigi herseyden yiyorum ama miktarini az tutuyorum. Sende vicdanini rahatsiz eden seyler yediginde o gunun aksaminda ya da ertesi gun vicdanini hafifletecek birseyler yapmalisin bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…