Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın günaydın herkese çok özledim sizleri. ooo ooo sayfalar almış başını gitmiş. hepsini snasıl okucam ben giderken 25 sayfada falandı.

simurgh canım ya ben özelden atamıyorum beni burdan kabul edermisin.
1-59,2 kg dum (açık büfenin gazına geldim. tabi yeme içme saatlerinde değişiyor tatil olunca)
2- 55 kg hayalim
3-60,2 kg oldum malesef
4-1.68 cm boy

hoşgeldin çido. nasılsın?
ve buranın güzel ve alımlı kızlar herkes nasıl?
hafta sonu ben birazcık kaçırdım ama yürüyüşle telafi etmeye çalıştım. kahvaltı oalrak bir bardak bitki çayı ve mama yedim. her geçen gn daha bilinçleniyorum sanki. ve dün markette hiç abur cubur şeyler almadım bu bir ilk. eşim bile şaşırdı :KK52::KK52::KK52: çok güzel çok

darkwomen, mutlukiz ve benben kaldi bildirim yapmayan.
Listemiz tamamlanmak uzere...
listeye yeni girmek isteyen arkadaslar.
1-Baslangic kilosu 25.04.2011
2-mevcut kilo 02.05.2011
3-Boy
4-Hedef kilo
bildirsinler...Eksik bilgiler kabul edilmiyoooor :KK51:

Benim tartımdada maalesef öyle oluyor.. hatta sabah ilk wc den geldikten sonra çıktım 60,800 indim çıktım 61,300 çıktı hatta oğlumda bile böyle oluyor neden acabaa_?

Benim tartımdada maalesef öyle oluyor.. hatta sabah ilk wc den geldikten sonra çıktım 60,800 indim çıktım 61,300 çıktı hatta oğlumda bile böyle oluyor neden acabaa_?

Aynı şey benim tartımdada oluyor

Uzmanlar zaten dijital kullanmayın baskül kullanın diyorlar belki bu tarz nedenlerden dolayıdır.

Mesela ben sabah daha çok çıkarım tartıda bir ssat sonra henüz yemek yememişsem daha az çıkarım tartıda

belki de en iyisi baskül kullanmaktır.

Aynı şey benim tartımdada oluyor

Uzmanlar zaten dijital kullanmayın baskül kullanın diyorlar belki bu tarz nedenlerden dolayıdır.

Mesela ben sabah daha çok çıkarım tartıda bir ssat sonra henüz yemek yememişsem daha az çıkarım tartıda

belki de en iyisi baskül kullanmaktır.

Ben baskulde tartildim, gram konusunda hassas degil. Yani sadece bucuk gorebiliosin 58.5 gibi. 58.2 goremiosun, algilayamiyosun.

herkese merhaba 2 hafta önce 68 ile başlamıştım
bugün 66,5 kiloyum
hedefim 60-61 gibi. bakalım yaz gelmeden ince tişörtler giymeden şu göbek gider inşallah

Benim haftasonum hafta içinden daha iyi geçti sanki.Dün öğleden sonra canım nasıl tatlı çekti anlatamam yani az daha evde tatlı ne varsa yiyecekim. Hemen gardırobu açtım yazlık kıyafetlerden birkaçtanesini denedim. Sanki daha rahat oldular. Bana moral oldu tabi tatlı yerine meyve yedim.

En güzelini yapmışsın canım bravo sana..ben de haftasonu için çok kararlıydım ama misafiri gezdir evde düzeninden uzak kal derken tabi bahane değil iradesizlik de yaptım ve hemen şişlik hissetmeye başladım:KK14:

hoşgeldin çido. nasılsın?
ve buranın güzel ve alımlı kızlar herkes nasıl?
hafta sonu ben birazcık kaçırdım ama yürüyüşle telafi etmeye çalıştım. kahvaltı oalrak bir bardak bitki çayı ve mama yedim. her geçen gn daha bilinçleniyorum sanki. ve dün markette hiç abur cubur şeyler almadım bu bir ilk. eşim bile şaşırdı :KK52::KK52::KK52: çok güzel çok

hoşbulduk canım ben gidince maşallah kimse boş durmaış şakır şakır yazmışsıız.
bende abur cubur almıyorum çok canım isterse ara sıra küçük kaçamaklar.ne maması yedin kız.
sabah kahvaltısını atlama güzel yap bence.

tablo oluşmadımı daha acayıp merak edıyorum alalh allah gelsin tablo gari.....:KK51:

tablo saat 3 gibi hazır olcak simurgh 3 de yayınlarım demişti. bende sabırsızlandım şimdi.

bu arada yediklerimizi yazıcaz dimi. öğlen 1 lahmacun salata güveçte 2 tane mantar çok yemedim ama doydum eskiden 1 lahmacunla hayatta doymazdım. salata azdı zaten çok az yedim ben sadece lahmacunu sayıyorum. hafifim mutluyum.

hoşbulduk canım ben gidince maşallah kimse boş durmaış şakır şakır yazmışsıız.
bende abur cubur almıyorum çok canım isterse ara sıra küçük kaçamaklar.ne maması yedin kız.
sabah kahvaltısını atlama güzel yap bence.

kahvaltı yerine geçebilcek birşey. dengeli yaşam programı var. onun ürünlerinden biri. Her porsiyon değerli proteinler, yağlar ve karbonhidratlarla birlikte önemli vitaminler ve mineraller içerir . Koyu ve krema kıvamında olan ürün, besin değeri yüksek bir ürün. bakalım bugün başladım programa :KK8::KK8:

yarim kase mercimek corbasi+3-4 parca karnabahar (suyunu yemedim yemegin)+1 kase yogurt.
yemegin ustune az sekerli turk kahvesi ictim.

Öğlen menüm,
şehriye çorbası,çok az pilav ve nohut,salata,
Şimdi de çay bekliyom .

Listeye az kaldı ben de heyecanlıyım:KK34:

Öğlen 1 dilim karpuz yedim o midemi şişirdi biraz. Üstüne 1 tb.zeytinyağlı kabak yemeği, 2 kaşık yoğurt,1 dl.kepek ekmeği yedim ve şuan çok yemiş gibiyim.

yarim kase mercimek corbasi+3-4 parca karnabahar (suyunu yemedim yemegin)+1 kase yogurt.
yemegin ustune az sekerli turk kahvesi ictim.

türk kahvesi kilo yapıyormuş bir yerde okumuştum çok şaşırdım. biri daha söylemişti aklımda kalmış
demek kalorisi yüksek öğle menün süper.

darkwomen, mutlukiz ve benben kaldi bildirim yapmayan.
Listemiz tamamlanmak uzere...
listeye yeni girmek isteyen arkadaslar.
1-Baslangic kilosu 25.04.2011
2-mevcut kilo 02.05.2011
3-Boy
4-Hedef kilo
bildirsinler...Eksik bilgiler kabul edilmiyoooor :KK51:

merhaba bilgilerimi tamamlayayım hemen
başlangıç kilom 76
mevcut kilo 75
boy 1,65
hedef kilo 60