- 1 Ocak 2008
- 911
- 43
günaydın günaydın herkese çok özledim sizleri. ooo ooo sayfalar almış başını gitmiş. hepsini snasıl okucam ben giderken 25 sayfada falandı.
simurgh canım ya ben özelden atamıyorum beni burdan kabul edermisin.
1-59,2 kg dum (açık büfenin gazına geldim. tabi yeme içme saatlerinde değişiyor tatil olunca)
2- 55 kg hayalim
3-60,2 kg oldum malesef
4-1.68 cm boy
Benim tartımdada maalesef öyle oluyor.. hatta sabah ilk wc den geldikten sonra çıktım 60,800 indim çıktım 61,300 çıktı hatta oğlumda bile böyle oluyor neden acabaa_?
Aynı şey benim tartımdada oluyor
Uzmanlar zaten dijital kullanmayın baskül kullanın diyorlar belki bu tarz nedenlerden dolayıdır.
Mesela ben sabah daha çok çıkarım tartıda bir ssat sonra henüz yemek yememişsem daha az çıkarım tartıda
belki de en iyisi baskül kullanmaktır.
Benim haftasonum hafta içinden daha iyi geçti sanki.Dün öğleden sonra canım nasıl tatlı çekti anlatamam yani az daha evde tatlı ne varsa yiyecekim. Hemen gardırobu açtım yazlık kıyafetlerden birkaçtanesini denedim. Sanki daha rahat oldular. Bana moral oldu tabi tatlı yerine meyve yedim.
Ben baskulde tartildim, gram konusunda hassas degil. Yani sadece bucuk gorebiliosin 58.5 gibi. 58.2 goremiosun, algilayamiyosun.
hoşgeldin çido. nasılsın?
ve buranın güzel ve alımlı kızlar herkes nasıl?
hafta sonu ben birazcık kaçırdım ama yürüyüşle telafi etmeye çalıştım. kahvaltı oalrak bir bardak bitki çayı ve mama yedim. her geçen gn daha bilinçleniyorum sanki. ve dün markette hiç abur cubur şeyler almadım bu bir ilk. eşim bile şaşırdıçok güzel çok
tablo oluşmadımı daha acayıp merak edıyorum alalh allah gelsin tablo gari.....
tablo oluşmadımı daha acayıp merak edıyorum alalh allah gelsin tablo gari.....
hoşbulduk canım ben gidince maşallah kimse boş durmaış şakır şakır yazmışsıız.
bende abur cubur almıyorum çok canım isterse ara sıra küçük kaçamaklar.ne maması yedin kız.
sabah kahvaltısını atlama güzel yap bence.
yarim kase mercimek corbasi+3-4 parca karnabahar (suyunu yemedim yemegin)+1 kase yogurt.
yemegin ustune az sekerli turk kahvesi ictim.
darkwomen, mutlukiz ve benben kaldi bildirim yapmayan.
Listemiz tamamlanmak uzere...
listeye yeni girmek isteyen arkadaslar.
1-Baslangic kilosu 25.04.2011
2-mevcut kilo 02.05.2011
3-Boy
4-Hedef kilo
bildirsinler...Eksik bilgiler kabul edilmiyoooor