- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
nefesler tutuldu ve beklenen an geldi...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=188347&stc=1&d=1304337268
ödem atmak için daha lezzetli birşey önerebilirim bence hem çok güzel besleniyoruz hem kilo veriyoruz hiç gerek yok böyle şeylere mutlaka o 2 günde de besinsiz kalıcaksın bende çok uygulardım böyle şeyler ama artık yanlış geliyo
3 adet yeşil elma
1 demet maydonoz
1 adet limon tencerede su ile kaynat limon ve elmayı 2 ye bölüp at
soğut sabah akşam açken iç bu çok güzel bi detoks cildi de güzelleştiriyor tavsiye ederim
KOLAY KİLO VERMEK İSTİYORSANIZ KOLAYI SEÇİN
8. Fiziksel açlıkla duygusal açlığı ayırt etmeye çalışın. Sakın cesaretinizi kaybetmeyin. Hiçbirimiz mükemmel değiliz ve her zaman aynı disiplinde olamayabiliriz. Hep pozitif düşünün.
forumda gezerken gördüm. alıntıdır. okuyunca beğendim sizinle paylaşmak istedim arkadaşlar.
nefesler tutuldu ve beklenen an geldi...
http://www.kadinlarkulubu.com/attachment.php?attachmentid=188347&stc=1&d=1304337268
Bencede baslangic icin cok iyi, cido, tatildeydin 1 kilo bisey degil, sakin moral bozma. birinciyi verilen kiloya gore mi secicez. cunku mevcut kiloya gore secersek ece hep birinci olur.
kızlar valla beni hiç seçmesiniz bile olur ben bi 49-48 e düseyim de hiç ama hiç önemli değilcanım eceyi görünce gözüm fırladı zaten 50 kg bizim grupdakiler 60-70 arası taş çatlasa. ece ortalığı karıştırdın cadı. o zaman verilen kiloya göre seçsek fikri olan varsa paylaşsın.
Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta izinliydim, haftasonu misafirim vardı. Bugün de yoğunum biraz. Ancak yazabiliyorum.
Simurgh, bu arada özel mesajlarda bir sorun var sanırım. Geçen göndemiştim özel mesajla bilgilerimi. Bugün için yollamamı söylemiştin. Ama yollayamıyorum. Boy 153, kilo 62, hedef kilo 52.
Haftasonu yurtdışından arkadaşım geldi. İki aydrı yoktu. Türk yemeklerini özlemiş doğal olarak. Ve doğal olarak ben sapıttım. :)))
Ama bugün yeniden başladım.
Sabah çeyrek açma. Acelem vardı, kahvaltı yapamadım, dünden kalanlardan o geçti elime.
Öğlen bir tavuk butu (çevirme), yarım dilim kepekli ekmek, yarım kase çorba, üç yemek kaşığı pilav, salata ve ayran idi menüm.
Akşama Allah kerim.
Bu arada manikür filan için gittiğim güzellik salonunda bölgesel zayıflama makinası var, bana indirim de yapacaklar. Giden var mı? Salonun sahibi kızlardan biri ile aynı aylarda doğum yaptık, o da benim gibi veremmişti hiç, 15 seans kendisi girmiş makinaya, şimdi ip gibi? Ne dersiniz?
kızlar valla beni hiç seçmesiniz bile olur ben bi 49-48 e düseyim de hiç ama hiç önemli değil
kırıldınmı yoksa kıyamam. ama sen zaten burdakilerin olmak istediği kilodasın ne güzel 50 kilosun sadece anladığım kadarıyla biraz fazlan var onu vermeye çalışıyorsun. küsme tamam mı. ece birde sen kaç yaşındasın masabaşımı çaılışıyorsun merak ettim seni.
sevsena 1 haftada 2 kilo çok güzel vermişsin neler yaptın sen.geçen hafta ben yaoktum neler yaptığını bilmiyorum