Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben 2 sene önce yaptım denemekde fayda var içinde zararlı şeyler yok zaten gayet doğal bence yapmayanlar mutlaka denesin

İşte bütün mesele bu

incelediğim kadarıyla bir tek ben kilo almışım ama geneli güzeldi. herkes gram gram vermiş.
ellerine sağlık simurgh çok güzel olmuş

Çoğumuz iyi kilo vermişiz veremeyenlerde yılmak yok haftaya açığı kapatırsınız eminim.

Bencede baslangic icin cok iyi, cido, tatildeydin 1 kilo bisey degil, sakin moral bozma. birinciyi verilen kiloya gore mi secicez. cunku mevcut kiloya gore secersek ece hep birinci olur.

Merhaba arkadaşlar,
Geçen hafta izinliydim, haftasonu misafirim vardı. Bugün de yoğunum biraz. Ancak yazabiliyorum.
Simurgh, bu arada özel mesajlarda bir sorun var sanırım. Geçen göndemiştim özel mesajla bilgilerimi. Bugün için yollamamı söylemiştin. Ama yollayamıyorum. Boy 153, kilo 62, hedef kilo 52.
Haftasonu yurtdışından arkadaşım geldi. İki aydrı yoktu. Türk yemeklerini özlemiş doğal olarak. Ve doğal olarak ben sapıttım. :)))
Ama bugün yeniden başladım.
Sabah çeyrek açma. Acelem vardı, kahvaltı yapamadım, dünden kalanlardan o geçti elime.
Öğlen bir tavuk butu (çevirme), yarım dilim kepekli ekmek, yarım kase çorba, üç yemek kaşığı pilav, salata ve ayran idi menüm.
Akşama Allah kerim.
Bu arada manikür filan için gittiğim güzellik salonunda bölgesel zayıflama makinası var, bana indirim de yapacaklar. Giden var mı? Salonun sahibi kızlardan biri ile aynı aylarda doğum yaptık, o da benim gibi veremmişti hiç, 15 seans kendisi girmiş makinaya, şimdi ip gibi? Ne dersiniz?

ellerine sağlık canım böyle tablo halinde görünce de ayrı bir motivasyon oluyor çok mutlu oldum böyle devam edeliim

canım eceyi görünce gözüm fırladı zaten 50 kg bizim grupdakiler 60-70 arası taş çatlasa. ece ortalığı karıştırdın cadı. o zaman verilen kiloya göre seçsek fikri olan varsa paylaşsın.

Bencede baslangic icin cok iyi, cido, tatildeydin 1 kilo bisey degil, sakin moral bozma. birinciyi verilen kiloya gore mi secicez. cunku mevcut kiloya gore secersek ece hep birinci olur.

olsun olayım olmaz mı???? simurgh sen iyi kilo vermişsin çünkü spor yok yiyip yatıyorum diyorsun bravo valla

canım eceyi görünce gözüm fırladı zaten 50 kg bizim grupdakiler 60-70 arası taş çatlasa. ece ortalığı karıştırdın cadı. o zaman verilen kiloya göre seçsek fikri olan varsa paylaşsın.
kızlar valla beni hiç seçmesiniz bile olur ben bi 49-48 e düseyim de hiç ama hiç önemli değil

sevsena 1 haftada 2 kilo çok güzel vermişsin neler yaptın sen.geçen hafta ben yaoktum neler yaptığını bilmiyorum

tamam cnm, ekledim listeye seni de guncelliyorum simdi

kızlar valla beni hiç seçmesiniz bile olur ben bi 49-48 e düseyim de hiç ama hiç önemli değil

kırıldınmı yoksa kıyamam. ama sen zaten burdakilerin olmak istediği kilodasın ne güzel 50 kilosun sadece anladığım kadarıyla biraz fazlan var onu vermeye çalışıyorsun. küsme tamam mı. ece birde sen kaç yaşındasın masabaşımı çaılışıyorsun merak ettim seni.

saçmalama küsmedim tabi.... evet masan başında çalışıyorum acentada 25 yaşındayım

sevsena 1 haftada 2 kilo çok güzel vermişsin neler yaptın sen.geçen hafta ben yaoktum neler yaptığını bilmiyorum

canım ben baz tarihi yanlış anlamışım mart başında 65 kiloydum ben şimdi 63 kiloyum
hiç vermedim yani
haftada bir tartılıyorum akşam yemeklerimi azalttım ekmek yemiyorum
suyu da 5-6 bardak anca içebiliyorum yarın itibariyle de akşam yemeği yerine special k yicem
spor yapamıyorum sadece 5-10 mekik çekiyorum yatmadan önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…