Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Cumartesi akşamı yemek için dışarı çıkmıştık. Koca bir pizzayı yedim. Eşime "yardım et, 2 dilimi sen ye" dedim. Onun da inadı tuttu, yemedi. Ben de yazık olmasın diye yedim.
Bi de taze süt bulmuştuk. Onun kaymağını Pazar kahvaltısında yedik.
Böylece daha fazla verebilecekken 200 gr gitti sadece.:18:

selam kızlar..herkese iyi haftalar..bu sabah servise geç klaıyordum uyuyakalmışım o nedenle tartılamadım yaaa..ama şunu söyleyim maalesef pazar günü sözümü tutamadım ve kaçaklarla geçti..izmirden arkadaşım geldiği için c.tesi temizlik ve yemek pazar da arkadaşımla gezerek geçti..süper bir haftasonu geçirdim ama spor da yapamadım..hemen bugün diyetime geri döndüm..akşam da beni 1 saat spor paklar..

bayram_043
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact

Papatya Giriş tarihi:Feb 2011
ben de sabah 9 akşam 5 çalışıyorum evim baya uzak işime her zaman olmasa da arada bir yürüyorum. akşama kadar oturmama rağmen 2 ayda 8-9 kilo civarı vermeyi başardım. halen de vermeye devam ediyorum. ama inanın zor oluyooo....

Merhaba bayram 2 ayda 8-9 kiloyu vermeyi nasıl başardn çok merak ettm biraz açarmısın benmde işim bilgisayar başnda 830-530 ve işe başladktan sonra 3 kilo aldm derhal 5 kilo vermem lazım lütfen bizimle paylaş

Benim haftasonum hafta içinden daha iyi geçti sanki.Dün öğleden sonra canım nasıl tatlı çekti anlatamam yani az daha evde tatlı ne varsa yiyecekim. Hemen gardırobu açtım yazlık kıyafetlerden birkaçtanesini denedim. Sanki daha rahat oldular. Bana moral oldu tabi tatlı yerine meyve yedim.

Listeyi merak ediyorum acaba çabalarımız kaç kilo kaybı olarak döndü toplamda

iyiki fikir ne güzel tatlıyı yememişsin. demek ki krize girince beyimize komut vermek gerekiyo

geçmiş olsun dişin çekildiyse şuan ağrın vardır az da yersin kız bu durumu kullan.

Gecmis olsun. Bugun 1 kilo daha verirsin...

dua niyetine geçsizn kızlar sözlerininiz hadi inşallah

bu arada kızlar aynı sorun sizde de var mı merak ettim..
tartım dijital...
eskiden sabahları daha düşük çıkan kilom son 3 haftadır akşamları düşük sabahları yüksek çıkıyor..
sizde de zaman zaman böyle oldu mu

Benim tartım da dijital. Azıcık yerini oynasam 100-200 gr farklı gösteriyo. ???

bende tam tersi akşam 1 kilo fazla çıkar sabah wc ye girip çıktıktan sonra direk tartıya giderim. bence gerçek kilo sabah aç karnına.benimkide dijital bende böyle bir durum olmuyor

günaydın kızlar iyi haftalar herkese

başlangıç kilom 76 bügün tartıldım 75 e düşmüşü

benide eklermisiniz listeye

kızlar öğle yemeği yaklaşıyor. ben biraz erken çıkıcam. sabah simit geç yedim 9 falandı bol su içtim. pek acıkmadım. ama öğlen saati gelince canım mutlaka bişeyler yemek istiyor. geçiştirirsem akşama saldırıyorum adeta sofraya. o yüzden öğlen sıkmıyorum kendimi canım ne isterse yiyorum.
ben çıkıyorum herkese afiyet olsun bal şeker olsun löp löp kilo olmaması dileğiyle :))) hoşçakkalın.

ah canımm ben keşke ucundan acık alıp bırakabilsem tadı geldi mi ağzıma bittim ben, doymadan bırakamam. ama artık cipslerin en küçük boylarını alıyorum böylece doymasam da bitti diye avutuyorum kendimi

ben de tartı almak istiyorum. var mı önerebileceğiniz bir marka ve model? bi de dijital mi daha iyi olur normalleri mi karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…