Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar. ben de masabaşı çalışanıyım maalesef. ve diyet mümkün değil yapamam çünkü yemekten çok zevk aldığım şeyler diyet düşmanları listesinde ilk sıradalar. ben de geçen hafta slim in 6 videolarına başladım. en azından spor yaptığım için rahatlıyorum ve eminim vücudum da spora mecburen tepki verecek :KK8::KK8::KK8:. şu an 57 kiloyum. boyum 160 cm. 54 ve aşağısını istiyorum. herkese başarılar diliyorummm...

Bu arada ç i d o hoşgeldin.

Bu topiği açmakla ne kadar faydalı bir iş yaptın teşekkürler canım:KK9::KK9::KK71:

hoşbulduk canım. ne demek vatana millete faydamız olsun biraz.
şaka bi yana çok düşündüm sürekli zayıflama hikayelerini okuyordum okurken aklıma geldi açayım bakim dedim bayağıda faydalı olduğunu düşünüyorum. inşallah herkese faydalı olur ve herkes istediği kiloya kavuşur.

selam kızlar. ben de masabaşı çalışanıyım maalesef. ve diyet mümkün değil yapamam çünkü yemekten çok zevk aldığım şeyler diyet düşmanları listesinde ilk sıradalar. ben de geçen hafta slim in 6 videolarına başladım. en azından spor yaptığım için rahatlıyorum ve eminim vücudum da spora mecburen tepki verecek :KK8::KK8::KK8:. şu an 57 kiloyum. boyum 160 cm. 54 ve aşağısını istiyorum. herkese başarılar diliyorummm...

hosgeldin, ekliyorum listeye seni de...

diyet yapmak değilde belki yediklerini azaltabilirsin :KK52: bende mesela çikolata yemekten çok büyük keyif alıyorum artık yediğim zaman ufak bi parça ısırıyorum başka hiçbirşeyle ilgilenmiyorum onu tadına vara vara yiyorum ve zaten canım eskiden yediğim gibi fazlasını istemiyor:KK53: herşey için bunu deniyebilrsin ayrıca bi ara bende yapmıştım slim in 6 videolarını leslie den daha yorucu eminim faydası olur:KK34:

hoşbulduk canım. ne demek vatana millete faydamız olsun biraz.
şaka bi yana çok düşündüm sürekli zayıflama hikayelerini okuyordum okurken aklıma geldi açayım bakim dedim bayağıda faydalı olduğunu düşünüyorum. inşallah herkese faydalı olur ve herkes istediği kiloya kavuşur.

bende çok teşekkür ederim gerçekten burda motive oluyorum:KK69:

Hangimizin kac kilo oldugu onemli degil, ortak hedefimiz kendimizi istedigimiz gibi gorebilmek. Bunun icinde birbirimize yardimci oluyoruz. deneyimlerimizi paylasip birbirimizi motive ediyoruz. ben bu grupta olmasam, "amaaan, olmuyo, veremiyorum kilo milo" diyip coktan pes etmistim.

evet ben başka sorunlarımı da bu forumda halletmiştim, inş faydalı olur, en azından biriyle hesaplaşmak insana iyi geliyor

60.800 çıktımm:KK5::KK5::KK5:

akşam yatmadan mısır patlatmıştım onun rezilliği sanırım... önceki kilom 60,400 dü 57 olmak istiyorummm.. Bu hafta sıkıcam kendimi kızlar çok üzüldüm yaaa:KK57::KK57::KK57::KK57:

sabah peynirli kepek ekmeğine tost yedim

günaydınlarrrr
haftasonu dikkat ettim yediklerime spor yapamadım ama olsun
cumartesi baya dolaştık gezdik
pazarda temizlik yaptım
bu gün tartıldım 67,6 :21:
regl dönemime rağmen 700 gr ii
68,1 dim çarşamba günü

ee kilo bildirimi yapmmaış kimse

60.800 çıktımm:KK5::KK5::KK5:

akşam yatmadan mısır patlatmıştım onun rezilliği sanırım... önceki kilom 60,400 dü 57 olmak istiyorummm.. Bu hafta sıkıcam kendimi kızlar çok üzüldüm yaaa:KK57::KK57::KK57::KK57:

sabah peynirli kepek ekmeğine tost yedim

cnm baslangic kilonu 60.9 olarak kaydetmisim,60.4 degil...Hangisi dogru...

Günaydın kızlar...
Kilom 61.9 kg...
Bir kilo verdim... Hadi hayırlısıı...
Diş ağrım var. çekildi ama apse kapma ihtimali yüksek...

simurgh şu göz kırpan beben varya her gördüğümde beni öldürüyor ya ağzına vurasım sıka sıka öpesim geliyor.
çok fena öperim :)

Günaydın herkese
Bu sabah kilom 64, bu hafta 1 kg vermişim. Dmekki aradaki kaçamakları yapmasaymışım daha fazla verebilirdim. Haftasonu iyi geçti benim akşam 5 ten sonra meyve dışında birşey yemedim. Bu hafta daha iyi hissediyorum kendimi.Daha dikkatli olucam bu hafta birde spor yapmaya çalışıcam.
1 kg verdim ama sanki daha çok vermişim gibi hissediyorum kendimi daha çok incelme var gibi.
Sabah 1 bd.su içtim. Kahvaltı yapamadım işyerinde altınçilek atıştırdım birkaçtane.Canım başka birşey istemedi zaten.

X