- 7 Nisan 2011
- 1.203
- 1
simurgh benim de eklermisin listeye
aa, gormemisim, ekledim ok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
simurgh benim de eklermisin listeye
Bu arada ç i d o hoşgeldin.
Bu topiği açmakla ne kadar faydalı bir iş yaptın teşekkürler canım
selam kızlar. ben de masabaşı çalışanıyım maalesef. ve diyet mümkün değil yapamam çünkü yemekten çok zevk aldığım şeyler diyet düşmanları listesinde ilk sıradalar. ben de geçen hafta slim in 6 videolarına başladım. en azından spor yaptığım için rahatlıyorum ve eminim vücudum da spora mecburen tepki verecek . şu an 57 kiloyum. boyum 160 cm. 54 ve aşağısını istiyorum. herkese başarılar diliyorummm...
hosgeldin, ekliyorum listeye seni de...
selam kızlar. ben de masabaşı çalışanıyım maalesef. ve diyet mümkün değil yapamam çünkü yemekten çok zevk aldığım şeyler diyet düşmanları listesinde ilk sıradalar. ben de geçen hafta slim in 6 videolarına başladım. en azından spor yaptığım için rahatlıyorum ve eminim vücudum da spora mecburen tepki verecek . şu an 57 kiloyum. boyum 160 cm. 54 ve aşağısını istiyorum. herkese başarılar diliyorummm...
hoşbulduk canım. ne demek vatana millete faydamız olsun biraz.
şaka bi yana çok düşündüm sürekli zayıflama hikayelerini okuyordum okurken aklıma geldi açayım bakim dedim bayağıda faydalı olduğunu düşünüyorum. inşallah herkese faydalı olur ve herkes istediği kiloya kavuşur.
Hangimizin kac kilo oldugu onemli degil, ortak hedefimiz kendimizi istedigimiz gibi gorebilmek. Bunun icinde birbirimize yardimci oluyoruz. deneyimlerimizi paylasip birbirimizi motive ediyoruz. ben bu grupta olmasam, "amaaan, olmuyo, veremiyorum kilo milo" diyip coktan pes etmistim.
60.800 çıktımm
akşam yatmadan mısır patlatmıştım onun rezilliği sanırım... önceki kilom 60,400 dü 57 olmak istiyorummm.. Bu hafta sıkıcam kendimi kızlar çok üzüldüm yaaa
sabah peynirli kepek ekmeğine tost yedim
Günaydın kızlar...
Kilom 61.9 kg...
Bir kilo verdim... Hadi hayırlısıı...
Diş ağrım var. çekildi ama apse kapma ihtimali yüksek...
Günaydın kızlar...
Kilom 61.9 kg...
Bir kilo verdim... Hadi hayırlısıı...
Diş ağrım var. çekildi ama apse kapma ihtimali yüksek...
simurgh şu göz kırpan beben varya her gördüğümde beni öldürüyor ya ağzına vurasım sıka sıka öpesim geliyor.
çok fena öperim :)
:84: :84: tam bir saskin surat, cok komik dimi...