Günaydın. Hafta sonu biraz kaçamak yaptım kızlar ama aşırıya kaçmamaya çalıştım. Simurgh'cum 64.1 canım not alırmısın.
günaydın günaydın herkese çok özledim sizleri. ooo ooo sayfalar almış başını gitmiş. hepsini snasıl okucam ben giderken 25 sayfada falandı.
simurgh canım ya ben özelden atamıyorum beni burdan kabul edermisin.
1-59,2 kg dum (açık büfenin gazına geldim. tabi yeme içme saatlerinde değişiyor tatil olunca)
2- 55 kg hayalim
3-60,2 kg oldum malesef
4-1.68 cm boy
çido hoşgeldin. Sayfaları gün içinde bile takip edemiyoruz. Herkes çok istekli.
Günaydın herkese kızlar,
69,9 kg olmuşum benBiraz daha fazla fark bekliyodum açıkçası ama olsun bu da yeter şimdilik.
cnm baslangic kilon 68 dimi...?
66,9 yazcaktım canım
anlamistim bi tuhaflik oldugunu,icimden diyorum 2 kilo almis, havalara ucuyo
herkese merhabalar
ben de masabaşı duran ve üstüne haretket etmeyi sevmeyen biriyim burdaki arkadaşların kilolarını görünce ben şimdilik yazmayayım dedim beni de aranıza alırmısınız?Bu sabahtan itibaren daha önce uygulamış olduğum diyete başladım,
Günaydın kızlar.
Ben de hafta sonu pek giremediğim topiğe. Çok bozmadım sadece akşamları fazladan bir akşam bir dilim yaş pasta diğer dün yarım dilim kek yedim ama ara öğün yapamadım fazla su içemedim sabah tartıldım kilom aynı 76 yım durdu sanki ama ben pes etmeyeceğim, bildirimi buradan mı yapıyoruz yoksa özelden mi mesajla bildiriyoruz, listeye beni eklerseniz sevinirim
Başlangıç 81 (28 Mart 2011)
Bu gün 76
Geçen Hafta 76
Hedef 65
Boy 1,72
günaydııın
başlangıç kilom 60
hedefim 52
mevcut kilom dun regl olmama rağmen 59.1 hiç veremedim gibi geliyor şişkinlikten
boy 1.65
60 da çok uzun süre takılmıştım ben sonra bi ara 58 oldum ama yine çıktım 60 ama bu sefer öyle olmıcak kararlıyım dün piknikte bile aşırıya kaçmadım mangalda yapılan köftelerden yedim sadece ekmeksiz ve salataakşamda sadece tarçınlı yoğurt
sabahda taze sıkılmış portakal suyu eşliğinde klasik kahvaltımı yaptım
teşekkürler,
bende yazayım bari de kamçı olsun bana ömrümün en yüksek kilosunu burdan yazmak da garip bir duyguymuş, ama yapabilirim inş. Başka sorunları da forumda halledebilmiştim bunu da inş burdakilerle halledebilirim
Mevcut Kilo:93
Hedef:65
Boy:171
Verilmesi gereken:28