Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ben de masa başı çalışıyorum kızlar. Bugüne kadar hep al-ver şeklinde geçti günler ama artık düzgün beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmeye karar verdim.
Bir haftakadar bir süredir kalori sayıyorum. Yavaş yavaş kalori miktarını azaltıyorum. Bunu yaşam şeklim haline getireceğim, kararlıyım. İlk kez bu denli istikrarlıyım.
2-2,5 kg gibi verdim.
Akşamları 15 dk filan bir yürüme mesafem var servisten indikten sonra.
Bol su içiyorum.Günde 2-2,5 litre gibi.
Yarından itibaren de sabahları 1 saat yürüyüşe başlayacağım kısmetse.

canım bende eve giderken yürüyorum 10 dk bende yediklerimi sayıyorum herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum 2,5 -3 litreyi buluyor su içmem
yürüyüş benim için imkansız evde bakıcı bekler sonra zam ister 1 saat daha geç gelcem dersem :)))

okurken güldüm inanamadım.
1-boyum 1.68 kilom 60 bir türlü inemiyorum
2-belim çok ince kalça geniş basenler var. kalça geride kalıyo.
3-60 la hamile kaldım 72 le doğum yaptım.
4-doğumdan çıktığımda 68 dim süt olsun diye çok yedim ama olmadı 2 ay sonra işe başladım
5-ekmeği kestim bol su içiyorum spor yok oğlum çok fena :)
6-akşam 6 dan sonra yemiyorum.
ayyy bu kadar olur benzerlik şatım valla. ikizmiyiz neyiz.
(bu arada YA SAMED NEDEN 520 DEFA birde anlamı ya sabırmıydı)

bide sinopluyum de tam olsun:KK70::KK70:

YA SAMED in günlük zikir sayısı 520 olduğu için 520 kez çekiyorum canım
bu zikre devam eden kişi zarüri ihtiyaçlarını karşılamada kimseye muhtaç olmaz yani açlık barınma giyinme gibi tok tutsun die çekiorum ben ayrıca unuttum bi arada YA MANİ çekiordum günde 133 kez iştahıma mani olsun die ayrıcam bi sır daha verim su içtiğiniz bardak mavi cam olsun ve içerken su suyun beni zayıflatmasını seçiyorum diyerek için tşk edin fayda görürsünüz neler biliorumda tembelliten kim yapıoki sonra vah tüh diorum:KK57:

canım bende eve giderken yürüyorum 10 dk bende yediklerimi sayıyorum herşeyden azar azar yemeye çalışıyorum 2,5 -3 litreyi buluyor su içmem
yürüyüş benim için imkansız evde bakıcı bekler sonra zam ister 1 saat daha geç gelcem dersem :)))

Anlıyorum canım, haklısın senin için yürüyüş zor....
Ben de bebek filan olmadan biran evvel vereyim şu kiloları kurtulayım, en azından bir kısmını vereyim ne versem kardır diyorum.
Bugüne kadar hep üşengeçlik, iradesizlik yüzünden vermedim. Veremedim demiyorum, gayretim de fazla değildi çünkü.
İnşallah sağlıklı olarak veririz.

1- sabah mutlaka ama mutlaka elma sirkesi+limon+ılık su her sabah mutlaka içilecek. akşamda yatarken içilecek yattığın yerden kilo vereceksin. sirke cidden yağ yakıyo sanki
2-akşam 6 dan sonra yemek yok meyve yenebilir.
3-gün içerisinde 3 litre su içilecek
4-öğlen canınız ne istiyorsa yeyin miktarda abartmamak kaydıyla.
5-her akşam toto duvara 100 kez vurulacak

haydi bayanlar başka neelr yapabiliriz.

1- sabah mutlaka ama mutlaka elma sirkesi+limon+ılık su her sabah mutlaka içilecek. akşamda yatarken içilecek yattığın yerden kilo vereceksin. sirke cidden yağ yakıyo sanki
2-akşam 6 dan sonra yemek yok meyve yenebilir.
3-gün içerisinde 3 litre su içilecek
4-öğlen canınız ne istiyorsa yeyin miktarda abartmamak kaydıyla.
5-her akşam toto duvara 100 kez vurulacak

haydi bayanlar başka neelr yapabiliriz.

bunlar güzel olmuş benimde eklemek istediğim birkaç şey var
hergün tartılmıyacak bir liste oluşturalım ve bir gün belirleyelim haftanın birincisi seçelim
günde 3 kez yeşil çay içilsin
ben her gün zikirlerimi yine çekerim reikimi yaparım
isteyene veririmde:)

bide sinopluyum de tam olsun:KK70::KK70:

YA SAMED in günlük zikir sayısı 520 olduğu için 520 kez çekiyorum canım
bu zikre devam eden kişi zarüri ihtiyaçlarını karşılamada kimseye muhtaç olmaz yani açlık barınma giyinme gibi tok tutsun die çekiorum ben ayrıca unuttum bi arada YA MANİ çekiordum günde 133 kez iştahıma mani olsun die ayrıcam bi sır daha verim su içtiğiniz bardak mavi cam olsun ve içerken su suyun beni zayıflatmasını seçiyorum diyerek için tşk edin fayda görürsünüz neler biliorumda tembelliten kim yapıoki sonra vah tüh diorum:KK57:

sinopluyum dermişim kırşehirliyim. (sinopta olsaydım buluşırduk merak ettim seni)
ben bardakdan su içemiyorum.ben evde bile bardaktan içmem yarım litrelik şişeler varya hazır pet şişe evde iş te birer tane masamda durur. bittikçe doldurur doldurur içerim. ama bundan sonra su içerken senin dediğin gibi dicem.

süper bir konu olmuş.

sabah 8.30 aksam 5 calısıyorum.malesefkı en hareketlı yerım parmaklarım bol bol yazı yazıyorum :))

sabahları ıse gelırken 20 dk yuruyorum artı aksam 20 dk toplam gunde 40 dk yurumus oluyorum.

11 gıbı kesın yesıl cayımı ıcerım artı 1 2 tane bıskuvı.oyle arası bıraz yururum tabı hava sıcak olursa. oyle yemegım ya sulu yemek yerım dısarı cıkamazsam sımır peynır cay uclusune talim.onun dısında aksama kadar klozet gıbı koltuk uzerınde oturuyorum.

sinopluyum dermişim kırşehirliyim. (sinopta olsaydım buluşırduk merak ettim seni)
ben bardakdan su içemiyorum.ben evde bile bardaktan içmem yarım litrelik şişeler varya hazır pet şişe evde iş te birer tane masamda durur. bittikçe doldurur doldurur içerim. ama bundan sonra su içerken senin dediğin gibi dicem.

bende merak ettim seni valla:)
sinopluyum ama mersinde yaşıorum
benimde büyük bir bardağım var işyerinde onunla içerim evde sürahm bardklarım hep mavidir
mavi sürahimi güneş alan pencerenin önüne koyarım güneş ışınlarıyla şifalanmasını dilerim içerkende zayıflatmasını:) tabi yazın içine buz atıorum :KK70:

evet bak teşekkürler arkadaşım günde 3 bardak yeşil çay içilecek benim yeni bitti alamadım bir türlü ne zamandır. sağlıklı yaşam için vücudun sıkılaşması için bir sürü şeye faydalı bu yeşil çay.
bak hatırllattığın güzel oldu listeye yeşil çayıda ekleyin.

Pet şişeyle içmek benim de daha kolayıma geliyor. Hem de miktarı ayarlayabiliyorsun.

bunlar güzel olmuş benimde eklemek istediğim birkaç şey var
hergün tartılmıyacak bir liste oluşturalım ve bir gün belirleyelim haftanın birincisi seçelim
günde 3 kez yeşil çay içilsin
ben her gün zikirlerimi yine çekerim reikimi yaparım
isteyene veririmde:)

canım yaa gel bana anlat işte ben biraz fazla meraklıyım her sabah tartılıyorum komşuyamı versem tartıyı napsam.bir insan hergün tartılırmı yaa aslında tartılmamdaki amaç baktım ibre yukarı doğru gidiyor.frenlerim en azından diye düşündüm.
ama buğün ilk işim eve gidince baskülü görmeyeceğim bir yere kaldırmak olucak.
bak haftalım bir liste tutulabilir aslında.
ama ben her zaman kk ya giremiyorum yani sayfam açık oluyor ama yanıma müdür falan geliyo hemen çalışıyormuş gibi yapıyorum başka bir sayfa açıyorum.buğün rahatım pek işim yok o yüzden rahat yazıyorum.

1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 çorba kaşığı elma sirkesi diye biliorum ben içmesi çok zor gelio bana 1 çay kaşığıda tarçın koyun denilio bu şekilde deneyen varmı

Bir sirke kuru olusturalim ozaman bu konu icin...Miktar nekadar olcak?

valla ben her sabah kalkar kalkmaz 1 çay bardağı ılık suyuma göz kararı sirke sıkıyorum sonra limon damlatıyorum göz kararı benim ki. midesi hasa a olan sirke miktarını azaltabilir. sanırım benimki tatlı kaşığı kadar.
her sabah ve akşam mutlaka için kızlar. metobolizmada hızlanıyor ssirke sayesinde.

Selam hanımlar,ben de masa başı çalışıyor sayılırım,

Öğretmenim aslında ama şu an özel bi şirkette bilgisayar başında çalışıyorum,

Ben de üç dört ay öncesine kadar sizin gibi düşünüyodum,hep oturuyodum kış bi de yemek ye otur

basenler fırlamıştı benim de,

Vücut tipi de etkiliyo tabi,benim de belim ince,göbek yok,hep kalçaya gidiyo ne yesem,

Önceden üstüm 36 altım 38di,geçen kış üstüm 38 altım 40 beden oldu,:KK9:

Dengelemek için spora başladım,50-59 kilo diyet grubundayım ve evde leslie yürüyüş ve bacak

egzersizleri yapıyorum,üç ayda 2-3 kilo verdim,yediklerime dikkat ettim,en önemlisi çikolatayı ve

ekmeği kıstım,o çok fark ettirdi,

İş yerinde spor yapamasam da,arada bi kalkıyorum odada yürüyüp dolanıyorum,dışarı

çıkıyorum,bacaklarımı hareket ettiriyorum,yerimde sayar gibi yürüyorum olduğum yerde,

Eve arabayla gidiyoruz ama merdiven çıkıyorum asansör kullanmıyorum elimde ağır bişey yoksa,

Yaz geliyo havalar güzelleştiği için dışarda da yürüyüş yapmayı planlıyorum,

Ve dans ediyorum evde vakit buldukça,ayıptır söylemesi iyi dans ederim,liseden beri dans

ediyorum,vucudumun şeklini de biraz dansa borçluyum,:KK61:

Ha her gün yoğurt yerim ben,kendim yaparım,su zaten hep içerim,tatlıyla aram yoktur pek,sadece

çikolata tarzı şeyler yerim,

Sizlere de bunları yapmanızı tavsiye ederim...
:KK31:

canım yaa gel bana anlat işte ben biraz fazla meraklıyım her sabah tartılıyorum komşuyamı versem tartıyı napsam.bir insan hergün tartılırmı yaa aslında tartılmamdaki amaç baktım ibre yukarı doğru gidiyor.frenlerim en azından diye düşündüm.
ama buğün ilk işim eve gidince baskülü görmeyeceğim bir yere kaldırmak olucak.
bak haftalım bir liste tutulabilir aslında.
ama ben her zaman kk ya giremiyorum yani sayfam açık oluyor ama yanıma müdür falan geliyo hemen çalışıyormuş gibi yapıyorum başka bir sayfa açıyorum.buğün rahatım pek işim yok o yüzden rahat yazıyorum.

Benim 2 tane baskülüm var, birine inanmıyorum diğeriyle sağlama yapıyorum.:KK37:
Biri mekanik biri digital :KK1:
Haftalık çizelge tutsak burda herkes bildirse kilosunu?
Bir de kahvaltılarımızı iyi yapmak lazım. Kahvaltı iyi yapıldığında gün boyu acıkma hissi daha az oluyor ve daha enerjik hissediliyor.

1 bardak ılık suya 1 tatlı kaşığı bal 1 çorba kaşığı elma sirkesi diye biliorum ben içmesi çok zor gelio bana 1 çay kaşığıda tarçın koyun denilio bu şekilde deneyen varmı

Ben tarçınla hiç denemedim ama bu bal,sirke,su üçlüsü benim midemi mahvetti...
Ben bu bal sirkeyi yapmasam mı acaba?
Bir de ben korunmuyorum hamile kalırsam sirkenin zararı olabilir diye düşündüm ama, olur mu ki?

bal evde taze bitti sonrada almadım bal varsa 1 çay kaşığı olabilir.ben alıştım hiç zor gelmiyor

Ozamaaaan...
1- Sirke kuru icmeye basliyorum
2- gunde 2-3 fincan yesil cay.
3- Gunde 2-3 litre su
4- Totoyu duvara vuramam...kocamin dilinden kurtulamam, omur boyu dalga gecer...Birde ben yurtdisinda lojmanda yasiyorum. Evimiz mustakil prefabrik.Ev sallanir :KK70: Bi Evi yikican falan der bi de kocam, sinirim bozulur.
5- Burdaki evimde baskulum yok benim :KK43:

X