bende arada elma detoksu yapıyordum bunu da deneyeceğim en kısa zamanda ödem attıran içecekler çok iyi hissettiriyor
kızlar ben bu yeşil çayı sade içemiyorum ya çok faydalı biliyorum ama içemiyorum :18: tavsiye edebilceğiniz bi yöntem ya da yeşil çay çeşitleri var mı içimi rahat şööööle
Tarcinli yogurt ne ise yariyo, ve yogurda nekadar koymak lazim
tarçınlı yoğurdu ben 80-89 topiğindeki arkadaşlardan duydum akşamları yiyorum 2 gündür ..bir kase yoğurda dolu dolu iki tatlı kaşığı koydum ama fazla derseniz daha az da kullanabilirsiniz..kan şekerini dengeliyor, tatlı ihtiyacını karşılıyor,tok tutuyor,kazınmaları engelliyor..ben tadını da beğendim..sütlü tatlı niyetine yedim valla
ben akşamları şu çaykurun toz yeşilçayı var ya onu kaynamış suya atıyorum 2 tatlı kaşığı falan demlik porselen demlikte 1 kabuk tarçınla birlikte demliyorum..bir dilim de limon atıyorum içime..severek içiyorum bir de öyle dene istersen..hatta birazcık elma kabuğu falan da koyabilirsin..bizimle bir arkadaşım yaşıyor o ben eşim hepimiz bitiriyoruz bir demlik yeşilçayı..ama yeşilçay uyku kaçırıyor malum unuttuk da saat 22 de aklımıza gelirse içmiyoruz...
tarçınlı yoğurdu ben 80-89 topiğindeki arkadaşlardan duydum akşamları yiyorum 2 gündür ..bir kase yoğurda dolu dolu iki tatlı kaşığı koydum ama fazla derseniz daha az da kullanabilirsiniz..kan şekerini dengeliyor, tatlı ihtiyacını karşılıyor,tok tutuyor,kazınmaları engelliyor..ben tadını da beğendim..sütlü tatlı niyetine yedim valla
bende meyve dilimleyip üzerine döküyorum öyle yiyorum.elmayla özellikle çok lezztli
supermis,tesekkurler bilgilendirdigin icin, ara ogunde tuketilebilir...
rica ederim...diyette yoğurdu sofradan eksik etmemek gerekiyor zaten kızlar çok faydalı da ben sevmiyorum işte..tarçınla meyveyle falan abca..meyveli yoğurdu seviyorum ama..onları da işyerine getirince meyveli ayran haline geliyor
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar..aman ha kaçak yapmayalım..
ben akşam sporumu da yapcam size söz..
tarçının nimetlerinden bende faydalanıcambirçok yerde okudum hep tarçından bahsediliyor en kısa zamanda denicem
herkese hayırlı akşamlar bayanlar. yarın inşallah görüşmek üzere
kızlar leslie ile 15 dakika yürüdümoldu 45 dakikaa