Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

ben akşamları şu çaykurun toz yeşilçayı var ya onu kaynamış suya atıyorum 2 tatlı kaşığı falan demlik porselen demlikte 1 kabuk tarçınla birlikte demliyorum..bir dilim de limon atıyorum içime..severek içiyorum bir de öyle dene istersen..hatta birazcık elma kabuğu falan da koyabilirsin..bizimle bir arkadaşım yaşıyor o ben eşim hepimiz bitiriyoruz bir demlik yeşilçayı..ama yeşilçay uyku kaçırıyor malum unuttuk da saat 22 de aklımıza gelirse içmiyoruz...

Tarcinli yogurt ne ise yariyo, ve yogurda nekadar koymak lazim

tarçınlı yoğurdu ben 80-89 topiğindeki arkadaşlardan duydum akşamları yiyorum 2 gündür ..bir kase yoğurda dolu dolu iki tatlı kaşığı koydum ama fazla derseniz daha az da kullanabilirsiniz..kan şekerini dengeliyor, tatlı ihtiyacını karşılıyor,tok tutuyor,kazınmaları engelliyor..ben tadını da beğendim..sütlü tatlı niyetine yedim valla

bende meyve dilimleyip üzerine döküyorum öyle yiyorum.elmayla özellikle çok lezztli

tarçının nimetlerinden bende faydalanıcam birçok yerde okudum hep tarçından bahsediliyor en kısa zamanda denicem

supermis,tesekkurler bilgilendirdigin icin, ara ogunde tuketilebilir...

bende meyve dilimleyip üzerine döküyorum öyle yiyorum.elmayla özellikle çok lezztli

ben bir ara karboksipunktur diye bir yönteme gidiyordum (yapmadığım şey kalmadı zaten ya neyse)ordaki dr sağolsujn hayatımda yemediğim fındığı yedirmişti bana 3 ay içinde falan o yoğurdun içine meyve bir de fındık ya da ceviz de çok güzle oluyordu hımmm canım çekti bak..
bu arada kızlar probiyotik yoğurtların kivilisi çıkmış onu da beğendim..

supermis,tesekkurler bilgilendirdigin icin, ara ogunde tuketilebilir...

rica ederim...diyette yoğurdu sofradan eksik etmemek gerekiyor zaten kızlar çok faydalı da ben sevmiyorum işte..tarçınla meyveyle falan abca..meyveli yoğurdu seviyorum ama..onları da işyerine getirince meyveli ayran haline geliyor
kızlar ben kaçıyorum hepinize iyi akşamlar..aman ha kaçak yapmayalım..
ben akşam sporumu da yapcam size söz..

iyi akşamlar Allaha emanet ol

tarçının nimetlerinden bende faydalanıcam birçok yerde okudum hep tarçından bahsediliyor en kısa zamanda denicem

en çok da tatlı ihtiyacını kesiyor..canınız tatlı isteyince bir dilim elmaın üzerine ekip yediğinizde anında kesiyor çok da hoş oluyor..işyeri için de tuzluğun içine tarçını koyuyorum üzerini aliminyum folyoyla kapatıp kapağını öyle kapatıyorum çekmecemde duruyor..bu hafta meyve yasak bana yiyemedim de meyve yemeye başlayım yine tarçın atıcam..
biz tarçın manyağı olduk normal çayın içine de kabuk tarçın atıyorum ben arada..
ay servisim kaçcak hadi ben kaçtım hoşçakalın kaçaksız kalın..

40 gr ceviz = 8 adet
40 gr fındık = 20 adet
40 gr badem = 20 adet
40 gr yer fıstığı = 20-25 adet
40 gr antepfıstığı (kabuksuz) = 20 adet

Ara öğünlerde bunları yiyebilirmişiz

Günaydın kızlar!
Bu sabah dayanamayıp tartıldım yine.
Birkaç yüz gram eksik çıktım, çok sevindim valla. Sizinle paylaşayım dedim.
Midem de biraz küçüldü herhalde. İlk günlere göre gün içinde daha az kıvranıyorum.

Günaydın kızlar. Nasılız bakalım haftanın son gününde. Ben dün öğlen biraz kaçırınca akşam sadece yoğurt yedim üzerine pul biber ekip, bir de 4 kaşık kadar susuz yerinden patates yemeği yedim. Ekmek yok tabi. Emziriyorum diye çok fazla kısamıyorum. Sonra meyve yedim. Leslie ablamla 20 dak yürüdüm.işten çıkınca eve yürüyerek gittim, tempolu bir yürüyüş değildi ama o da yaklaşık 20 dakika eve kadar. Sabah da 1,5 dilim ekmek eşliğinde kahvaltı yaptım. Yarım litre kadar da su içtim.

Kızlar günaydın,
Ben de dün akşam tartıldım bende de fark var birazcık, sabah sirkeli suyu denedim burnumu tıkayıp içebildim sirke oranı biraz azdı gerçi ama olsun üstüne de hemen bikaç lokma bişey yedim tadı fazla kalmasın ağzımda diye, dün akşam da biraz patates yemeğini bol salatayla yedim, birazdan da yine kepek ekmeği tostum ve çayımla kahvaltımı yapıcam

Günaydın kızlar;

Aşam salatamı yedim her zamanki gibi

ama sonra çok acıkınca ekmek arası bişiler yedim reglim yaklaşıyor ya başladı iştah atışı canımın tatlı çekmeleri off

günaydın bayanlar bende akşam bol yeşillikli bi salata ile çorba içtim ekmek yok
sabahta klasik kahvaltımı yaptım sütümü tarçınlı içtim gerçekten çok güzel oluyor tadı
bende sabah dayanamadım çıktım tartıya bende de var biraz azalma
hem buraya yazacağım diye çok dikkat ediyorum hemde okuduklarımla motivasyonum artıyor çok teşekkür ederim hepinize çok mutlu oldum bugün

günaydın kızlar
bende sabah klasik kahvaltımı yaptım yalnız dün akşam kaçırdım biraz bugün akşamda misafirim var 2 gündür yürüyüş yapamıyorum eski performansıma dönmem lazım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…