ikiyıl oldu.....
sende bebek varmı
Kilosu az olanlardan daha kısa sürede verirsin kilonu.Kilosu çok olanlar daha hızlı kilo veriyorlar bozma moralini azar azar gider bu kilolar.
Şöyle bir düşünsenize ayda 1 kg versek oda çok kasmadan biraz dikkat ederek verebiliriz 1 kg. Yılda 12 kg eder.Az bir kilo değil 12 kg. Hadi biraz dikkat edelim ayda 500 gr bile versek yıl toplamını düşünelim bırakmayalım kendimizi. Size güveniyorum masabaşı çalışanları
canımcım yaaaaa leslie nasıl bişi linkini werme lütfen indirmeyi yapamıyorum anlatırsan müteşekkir kalırım saol
Yediğin mercimek veya yoğurt şişkinlik yapmış olabilir.Sindirimde zorluk çekiyorsun demekki yediklerine dikkat hangi besini alınca şişkinllşk oluyorKızlar gene karnım şiş yaa
Yediğin mercimek veya yoğurt şişkinlik yapmış olabilir.Sindirimde zorluk çekiyorsun demekki yediklerine dikkat hangi besini alınca şişkinllşk oluyor
Bu topik tam da bana uygun.Ben de öğretmen olarak atanamayınca memur olanlar grubundayım,sürekli oturuyorum.Bu aralar yediklerime dikkat etmeye başladım.Kalori hesabı yapıyorum.64 kiloydum bu sabah 62,7 çıktım.Hareketsiz bir yaşam tarzım var.Eve giderken 5 dakikalık yürüyüşüm var.Hafta sonları da sabahları yürüyorum.Leslie yürüyüşünü merak ettim.Biraz anlatabilir misiniz?
kızlar sayfalara göz gezdirdimde içinizde en kilolu benim galiba of ya nasıl vericem bu kiloları moralim çok bozuldu :84:
Haftasonu yemeği abartmamak için şöyle bir plan yaptım.
Sabah zaten geç kahvaltı yapıyoruz kepek ekmeğiyle yumurtalı güzel bir kahvaltı yapıcam.Sonra ev işi biraz spor yapıcam. Akşam yemeğinide 4,5-5 te yerim haşlanmış tavuk ve sebze,salata bolca yiyicem. Birde yemeğe salatayla başlarsam yemeği daha az yiyorum. 2 lt su ve yeşil çayımıda içer ve akşam yemeğinden sonrada abartmadan sadece meyve yersem sanırırm haftasonunu kurtarırım.
Allahım irade gücü ver hepimize.