Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Günaydın akşam 2 kaşık pilav,zeytinyağlı fasülye ve salata yedim. Sora eşimle dışarı çıktık kahveyle 1 küçük ekler yedim. Ama küçük bir eklerdi:26:
Sabah 1 bardak su,1 dilim kepek ekmek üzerine 1 tatlı kaşığı bal sürdüm yedim. Bal organik şekersiz baldı kayınpederim getirmiş yani fazla kalorili değildir herhalde.
Şu haftasonunuda alnımızın akıyla çıkarsak pazartesi eminim hepimiz kilo vermiş olucaz.Ben haftasonundan korkuyorum.

kızlar sayfalara göz gezdirdimde içinizde en kilolu benim galiba of ya nasıl vericem bu kiloları moralim çok bozuldu :84:

cok kotuyum reglı oldum halsiz ve iştahsızım ama sanki karnım çekildi gibi ...biraz mutlu bıraz değil çok üzgünüm .... çünkü bebiş hayallerim öbür aya kaldı.... :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

cok kotuyum reglı oldum halsiz ve iştahsızım ama sanki karnım çekildi gibi ...biraz mutlu bıraz değil çok üzgünüm .... çünkü bebiş hayallerim öbür aya kaldı.... :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

kendini böyle diyerek strese sokma canım böyle üstüne gidersen psikolojik olarak etkilenirsin

Ben vücut yapımı hiç sevmiyorum.Kilo alınca tüm vücudumdan alıyorum. Parmaklarımdan yüzüme kollarım sırtım çok kötü oluyor. Bazıları sadece basenden aşırı olmamak kaydıyla alıyorya ben onlara imreniyorum.Yazın gömlekleri badileri giyince sırtım midem kollarım pörtlüyor nefret ediyorum. Ama basenden alanlar üst tarafları ince olduğundan daracık giyip alt tarafıda uygun etek ve pantolonla kamufle edince gayet güzel duruyor vücutları. Kiloları belli olmuyor. Ben 3 kilo alsam hemen belli ediyorum.

Ben o söylediğin tipteki biriyim canım aldığımda d aha çok basen ve bacaklara alıyorum ama üstüm ince oluyor alta da uygun etek ile kamufle edebiliyorum kimse olduğumu kiloyu duyunca o kiloda olduğuma inanmıyor ama bir gerçek var ki benim kilom fazla başkaları bilmese de bunu en iyi ben biliyorum...

kızlar sayfalara göz gezdirdimde içinizde en kilolu benim galiba of ya nasıl vericem bu kiloları moralim çok bozuldu :84:

Kilosu az olanlardan daha kısa sürede verirsin kilonu.Kilosu çok olanlar daha hızlı kilo veriyorlar bozma moralini azar azar gider bu kilolar.
Şöyle bir düşünsenize ayda 1 kg versek oda çok kasmadan biraz dikkat ederek verebiliriz 1 kg. Yılda 12 kg eder.Az bir kilo değil 12 kg. Hadi biraz dikkat edelim ayda 500 gr bile versek yıl toplamını düşünelim bırakmayalım kendimizi. Size güveniyorum masabaşı çalışanları:KK9:

Son düzenleme:
cok kotuyum reglı oldum halsiz ve iştahsızım ama sanki karnım çekildi gibi ...biraz mutlu bıraz değil çok üzgünüm .... çünkü bebiş hayallerim öbür aya kaldı.... :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:[/QUOTE

üzülme canım ya. Emin ol ki Allah senin için en uygun en hayırlı zamanda bebek verir. Dua et.

Ben o söylediğin tipteki biriyim canım aldığımda d aha çok basen ve bacaklara alıyorum ama üstüm ince oluyor alta da uygun etek ile kamufle edebiliyorum kimse olduğumu kiloyu duyunca o kiloda olduğuma inanmıyor ama bir gerçek var ki benim kilom fazla başkaları bilmese de bunu en iyi ben biliyorum...

Benim işyerinden arkadaşla ben aynı kilodayız hatta bazen benden 1-2 kg fazla çıktığı oluyor boyumuzda aynı ama o basenden alıdığı için hiç kilolu durmuyor.Ben şişmanım onun yanında yüzümden bile kilo alıyor toparlak oluyor hemen suratım.Ama şöylede bir avantajım var kilo verince her yerden dengeli veriyorum yani vücudumda oranısızlık olmuyor.

günaydın hanımlar sabah yarım simit yedim 2 aydır ilk defa
2 aydır sabahları ya 3 form bis. yada kuru meyve yiyordum bugün değişiklik yaptım ama yarısı bile fazla geldi öğlen çok yemem sanırım
ama ben regl oldum:KK43: karnım şiş suda içemiorum pazartesi kilo bildiriminde fark olmıcak yani:KK43:
ama diğer hafta bomba gibi buradayım:KK70::KK70:

Kızlar günaydınnnn

Dün akşam 2-3 yemek kaşığğı pilav
2 yemek kağığı kadar et ( kuşbaşı şeklinde)
Yeşil salata ve ayran :KK66::KK66:

Sabah ise soğuk sandiviç imi yedim:78:
Leslie ile daha yürüyemedim ama 1 saati tamamlamayo düşünüyorum bugün

Üzülme moralini yüksek tutki hormanlarn vücudun etkilenmesin. Nekadarlık evlisin?

Benim işyerinden arkadaşla ben aynı kilodayız hatta bazen benden 1-2 kg fazla çıktığı oluyor boyumuzda aynı ama o basenden alıdığı için hiç kilolu durmuyor.Ben şişmanım onun yanında yüzümden bile kilo alıyor toparlak oluyor hemen suratım.Ama şöylede bir avantajım var kilo verince her yerden dengeli veriyorum yani vücudumda oranısızlık olmuyor.

Evet canım her iki durumun da avantajı ve dezavatanjı var.
Ben de kilo verince önce belimden gidiyorrr..
Zaten kilolu olmak bailı başına bir dezavatajj.
Kurtulalım şu kilolardan da ince ince s alınalım...

Dün akşma yürüyemedim akşam yemeğinden önce tuzlu bir kaç bizküvi ve bir avuç leblebi yedim,
Akşam yemeğimi düng eç yedim 20:00 gibi kötü oldu ama çok kaçırmadım bir kaç kaşık kuru börülce salatası, yeşil salata cacık ve karnıbahar salatası yedim. Dün spor yapamadım.

Sabah ılık suyumu içtim kahvaltımda bir yumurta bir domates bir salatalık ve biraz peynir ile bir dilim kepek ekemeğimi yedim, şekersiz iki kupa çayımı içtim arada ara öğümünde sütümü içtim, öğleyin ise ne yerim bilmiyorum iş yerinde kızartma varmış onu yemem sanırım müslili yoğurt yerim... Ben dayanamadım bu gün tartıldım geçen hafta ile arada bir kilo fark var 77 dim geçen hafta bu gün 76 yım bedenen inceldiğimi hissediyorum ama bakalım hafta sonu nasıl geçecek...

Diyet yapıyoruz derken aslında yaşam tarzımız da değişiyo bunu farkettim. Önceden günde sadece 3-4 bardak su içen ve bir daha susamayan biri olarak, şimdi yaklaşık 2,5 litre içiyorum, içmeyince ağzım dilim kuruyo daha çok su içme gereği hissediyorum. Öğlene doğru acıkınca bir paket bisküvi yiyordum şimdi 2 tane kuru meyve yetiyo. Galiba biz nasıl yaşarsak vücut ona çok çabuk alışıyo.

Diyet yapıyoruz derken aslında yaşam tarzımız da değişiyo bunu farkettim. Önceden günde sadece 3-4 bardak su içen ve bir daha susamayan biri olarak, şimdi yaklaşık 2,5 litre içiyorum, içmeyince ağzım dilim kuruyo daha çok su içme gereği hissediyorum. Öğlene doğru acıkınca bir paket bisküvi yiyordum şimdi 2 tane kuru meyve yetiyo. Galiba biz nasıl yaşarsak vücut ona çok çabuk alışıyo.

Katılıyorum, ayrıca bugün kendimi çok daha dinç hissediyorum ben,alıştım sanırım bu tip beslenmeye

Ya kızlar bugün öğleden önce ofis dışında işlerim vardı. Hafif bir kahvaltı yapmıştım sabah. Ve şu saate kadar acıkmadım. Neden biliyor musunuz? Hareket halindeydim çünkü. Bilgisayarın başında sabahtan akşama oturunca onu yiyeyim bunu yiyeyim diye kıvranıp duruyorum çonkü.. Ah hareketsizlik ah!:KK59:

Bu arada eşim bu sabah "bakalım Mayıs sonuna kadar kim daha çok kilo verebilecek" dedi. Kendisi 90, ben ise 60 kiloyum. "Kim daha çok verecek dersek adaletli olmaz, çünkü sen benim 1,5 katımsın" dedim. O da ikna oldu. Sonuç olarak Mayıs sonuna kadar o 3, ben de 2 kilo vermeye çalışacak/m. Ama o benim 1 haftadır yediğime içtiğime dikkat ettiğimi, gram bazında da olsa kilo vermeye başladığımı bilmiyor :87:

Zaten eşim bence diyet hakkında da bişey bilmiyor çünkü kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yiyip işe gidiyor. Öğlene kadar 1 yumurtayla duruyor. Sonra gözü dönmüş şekilde öğle yemeği, aynı şekilde akşam yemeği. Baklava, tuzlu fıstık... Ohh! Öyle kilo mu verilirmiş...

Böyle işte şekerler..Ben şimdi hafif öğle yemeğimi yiyeyim daha fazla gecikmeden. :KK56:

Ya kızlar bugün öğleden önce ofis dışında işlerim vardı. Hafif bir kahvaltı yapmıştım sabah. Ve şu saate kadar acıkmadım. Neden biliyor musunuz? Hareket halindeydim çünkü. Bilgisayarın başında sabahtan akşama oturunca onu yiyeyim bunu yiyeyim diye kıvranıp duruyorum çonkü.. Ah hareketsizlik ah!:KK59:

Bu arada eşim bu sabah "bakalım Mayıs sonuna kadar kim daha çok kilo verebilecek" dedi. Kendisi 90, ben ise 60 kiloyum. "Kim daha çok verecek dersek adaletli olmaz, çünkü sen benim 1,5 katımsın" dedim. O da ikna oldu. Sonuç olarak Mayıs sonuna kadar o 3, ben de 2 kilo vermeye çalışacak/m. Ama o benim 1 haftadır yediğime içtiğime dikkat ettiğimi, gram bazında da olsa kilo vermeye başladığımı bilmiyor :87:

Zaten eşim bence diyet hakkında da bişey bilmiyor çünkü kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yiyip işe gidiyor. Öğlene kadar 1 yumurtayla duruyor. Sonra gözü dönmüş şekilde öğle yemeği, aynı şekilde akşam yemeği. Baklava, tuzlu fıstık... Ohh! Öyle kilo mu verilirmiş...

Böyle işte şekerler..Ben şimdi hafif öğle yemeğimi yiyeyim daha fazla gecikmeden. :KK56:

bende eşimle yarışlar yapardım önceden ama akıllandım artık yapmıorum:KK47:
herifte nasıl bir bünye var anlamadım yaa 105 kiloydu şimdi 93 kilo ben hala aynıyım:)
nasılmı sabah 2 poğça yer öğlen kebaplar tantuniler
arada sandiviç yer akşam genelde 3 çeşit yaparım çorba sulu yemek pilaz yada makarna olarak onlarıda yer maşşallah su desen verirsem içer:KK70:
ama düşüncede bitirio işi
zayıflayıcamderse zayıflar hareketse sıfır oda masa başında beraber çalışıoruz benim kadar bile kalkmıo yerinden maşşallah diyim ama düşünce gücü ile taşı bile ortadan ikiye ayırır:nazar::nazar:
beni böyle diyet yapar gördü bigün yine bende başlıyım dedi tmm dedim kim kazanıcak bakalım akşamdı bunu konuştuğumuzda 2 gün sonra yine akşam tartıldık ben 700 gr o 3 kilo vermişti:KK30::KK30:
nasıl yapıo bilmiorum düşünce gücünü ben öğrettim boynuz kulağı geçer misali:KK70::KK70:
ben çok takıorum taktığım yerdede kalıorum şimdi vermek istemio 93 iimiş
dışardan gören 93 demez zaten düşünce gücü ile zayıflar ama hafıza pek kuvvetli değildir
o kazandı ama hediyesini almadım hala sesi çıkmıo:KK70: unuttu :KK70: :KK70: canım kocama benimm:KK69:

ben zayıflamıyım diyede elinden geleni yapar
alışverişe gideriz sepete bakarım çikolata doldurmuş çocuk yer dio bilio kimin yiyeceğini aslında
bide sırıtıo pis pis:KK51:hepsi geri boşaltıorum tabi
akşamları çekirdek falan sevmez öle pek ama buara baktı inat ediorum sürekli cips çikolata çerez istio
e gelince bende yiyorum yedirio çünkü al badem fındık ye hadi hatrım için kıyamıorum napim tamamen duygusal yani:KK70::KK70::KK9:
1 hafta sonrada anneme gidicem 1 seneden sonra oda aynısını yapıcak eve gidince devam edersin diyetine dicek düşman bunlar bana anacım :KK20:
anam çok uzun yazmışım nokta koyum barimmm.:KK74::78:

X