Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

evet bende telafi etmek için 2.5 lt yi tamamlıcam bugün ve 3 durak erken inip eve yürüyeceğim yürümeyi seviyorum

benim 2 lt az önce bitti iyarım litre de elmalı iksirim var benim duymşusunuzdur tarçınlı karanfilli elmalı falan karışım şimdi de onu bitirdim..
en güzelini yapıyorsun...yürüyüş gibisi varmı?

Bende az önce 1 kuru kaysı çayımla yedim. İşyerinde çikolata yerine organik kayısı dağıttılar bir kutalama için galiba çok güzel bir fikir. Ambalajı aynı çikolata gibi ama açınca kayısı çıkıyor içinden

Son düzenleme:

ne güzel gülebilmişsin. ama keşke böyle şeyler demese insanlar.
şimdi çok iyiym Allaha şükür.
bende eskiyim sayılır yani. 2009 gelinleri topiğine çok takılıyordum

HATIRLATMA:
Arkadaslar yarin benim izin gunum, internete giremicem, cumartesi pazar internete giremeyen arkadaslar da var. Bu nedenle hatirlatmayi simdi yapiyorum,

Pazartesi kilo bildirim gunudur. Eskiye yonelik konulari herzaman okuyamadigimdan asagidaki bilgileri bana konu icinde degil ozel mesaj yoluyla atiniz:
Listeye girmek isteyen yeni arkadaslar icin
1-Baslangic kilosu (baslangic tarihimiz 25 Nisan)
2-Hedef kilo
4-Mevcut kilo
3-Boy
Zaten listede olan arkadaslarin sadece mevcut kilo bildirimi yapmasi yeterlidir.

En dogru sonucu almak icin, Pazartesi sabahi uyanip tuvalete gittikten sonra birsey yemeden once ciplak olarak tartilin.
Pazartesi aksam ustu 3te listeyi yayinlayacagim, bilgileri 3e kadar yetistirirseniz sevinirim.
Sonuclarin yuzumuzu guldurmesi dilegiyle...Hafif haftasonlari

İyi tatiller sana

benim 2 lt az önce bitti iyarım litre de elmalı iksirim var benim duymşusunuzdur tarçınlı karanfilli elmalı falan karışım şimdi de onu bitirdim..

elmalı iksirrr????:44::44::44::44::44::44:

Listeyi 3 te yayinliyim ki is cikisina kadar kritigini yapalim

Son düzenleme:
elmalı iksirrr????:44::44::44::44::44::44:

3 litre suya 4 elma ortadan 4 e ölünür kabuğuyla çekirdeğiyle suya atılır
1 limon kabuğu soyulup 4 e bölünüp atılır
3 kabuk tarçın
10 tane kadar karanfil
10 tane kadar tane karabiber
hepsi kaynatılır süzülüp içiliyor canım..
metobolizmayı çalıştırıyor içimi kolay ferahlık veriyor ve asıl ödemi atıyor..
özellikle bir davet var elbisenin daha iyi durmasını istiyorsanız;
regl dönemindeki şişliğin gitmesi için tavsiye ediliyor..
bn yıllardır arada yapar çok severek içerdim..
şimdi yapıp 2 gün içiyorum yanımda işe de getiriyorum pet şişede aralarda içiyorum..
bir arkadaşın bağırsaklarını da çok güzel çalıştırıyormuş..
deneyin derim..arkadaşın diyetisyeni vermişti yıllar önce..
ancak bir uyarıda bulunayım çok içerseniz tansiyonunuz düşebiliyor ..tansiyon sorunu olanlar az tüketsinler..

Selam herkese maşallah sayfalar ne kadar hızlı ilerlemiş
Benim mesai saatlerimde çok kısıtlı internet sadece kamu kurum sitelerini açıyor
o yüzden gündüz ne yazıkki nete giremiyorum ama geçmişi okuyordum bugünonu da yapamadım
çünkü almış başını gitmiş sayfalar maşallah
ben geçen hafta 3 gün 20 dk. koşu bandında iyice ısındım sonra yer hareketleri (bacak-basen-göbek) yaptım çok iyi gelmişti zinde hissetmiştim kendimi
bu hafta biraz tembellik var bir da malum dönem öncesi iştah artışı
yemeklerimden çok kısmıyorum ama hareket etmeye çalışıyorum
pek gitmiycek gibi kilolalar çünkü iştahı daha kontrol altına alamadım :18:
ama maşalah çok iyi gidenler var sayfada onları çok tebrik ediyorum

bugünkü menüm:

sabah:sosisli kaşarlı 2 yumurtalı omlet
öğle:tavuk haşlama
ara:activia
akşam:tavuk döner (eğer acıkırsam)
ara:tarçınlı yoğurt
ara:yarım yağlı süt

selam hoşgeldin..geçmişe daldın mı çıkamazsın iyi yapmışsın canım..spor gibisi yok ya ben sadece 2 gündür yapıyorum ama çok mutluyum..iştah kontrolü için de tarçınlı yoğurdu denedin mi?

bende arada elma detoksu yapıyordum bunu da deneyeceğim en kısa zamanda ödem attıran içecekler çok iyi hissettiriyor

kızlar ben bu yeşil çayı sade içemiyorum ya çok faydalı biliyorum ama içemiyorum :18: tavsiye edebilceğiniz bi yöntem ya da yeşil çay çeşitleri var mı içimi rahat şööööle

Kızlar bende grafikerim oturarak çalışıyorum... takip etcem sizi burdan yoksa basenlerım cıkcak korkuorm

Bu hatirlatmayi aramiza yeni katilan arkadaslar icin ilerki sayfalara tasiyalim.
Guncel listemiz sayfa 37de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…