evet bende telafi etmek için 2.5 lt yi tamamlıcam bugün ve 3 durak erken inip eve yürüyeceğim yürümeyi seviyorum
tşk ederim canım da ben güldüm geçtim..Takılmıyorum öyle şeylere..Depresyon zaten çağın hastalığı herkeste var..Şİmdi nasılsın?
Ben kk da eskiyim bu arada 80-89 topiğindeyim ondan önce 8. takımdaydım..seviyorum burdaki paylaşımları..Ben de akşamları giremiyorum genelde..
HATIRLATMA:
Arkadaslar yarin benim izin gunum, internete giremicem, cumartesi pazar internete giremeyen arkadaslar da var. Bu nedenle hatirlatmayi simdi yapiyorum,
Pazartesi kilo bildirim gunudur. Eskiye yonelik konulari herzaman okuyamadigimdan asagidaki bilgileri bana konu icinde degil ozel mesaj yoluyla atiniz:
Listeye girmek isteyen yeni arkadaslar icin
1-Baslangic kilosu (baslangic tarihimiz 25 Nisan)
2-Hedef kilo
4-Mevcut kilo
3-Boy
Zaten listede olan arkadaslarin sadece mevcut kilo bildirimi yapmasi yeterlidir.
En dogru sonucu almak icin, Pazartesi sabahi uyanip tuvalete gittikten sonra birsey yemeden once ciplak olarak tartilin.
Pazartesi aksam ustu 3te listeyi yayinlayacagim, bilgileri 3e kadar yetistirirseniz sevinirim.
Sonuclarin yuzumuzu guldurmesi dilegiyle...Hafif haftasonlari
benim 2 lt az önce bitti iyarım litre de elmalı iksirim var benim duymşusunuzdur tarçınlı karanfilli elmalı falan karışım şimdi de onu bitirdim..
en güzelini yapıyorsun...yürüyüş gibisi varmı?
elmalı iksirrr????:44::44::44::44::44::44:
ne iksi m?Benim bransim, neymis o, ise yariyomu? nasil yapiliyo ve uygulaniyo???
elmalı iksirrr????:44::44::44::44::44::44:
ne güzel gülebilmişsin. ama keşke böyle şeyler demese insanlar.
şimdi çok iyiym Allaha şükür.
bende eskiyim sayılır yani. 2009 gelinleri topiğine çok takılıyordum
ben de 2009 geliniyim ama hiç takılmadım oraya...
Selam herkese maşallah sayfalar ne kadar hızlı ilerlemiş
Benim mesai saatlerimde çok kısıtlı internet sadece kamu kurum sitelerini açıyor
o yüzden gündüz ne yazıkki nete giremiyorum ama geçmişi okuyordum bugünonu da yapamadım
çünkü almış başını gitmiş sayfalar maşallah
ben geçen hafta 3 gün 20 dk. koşu bandında iyice ısındım sonra yer hareketleri (bacak-basen-göbek) yaptım çok iyi gelmişti zinde hissetmiştim kendimi
bu hafta biraz tembellik var bir da malum dönem öncesi iştah artışı
yemeklerimden çok kısmıyorumama hareket etmeye çalışıyorum
pek gitmiycek gibi kilolalar çünkü iştahı daha kontrol altına alamadım :18:
ama maşalah çok iyi gidenler var sayfada onları çok tebrik ediyorum
benim 2 lt az önce bitti iyarım litre de elmalı iksirim var benim duymşusunuzdur tarçınlı karanfilli elmalı falan karışım şimdi de onu bitirdim..
en güzelini yapıyorsun...yürüyüş gibisi varmı?
HATIRLATMA:
Arkadaslar yarin benim izin gunum, internete giremicem, cumartesi pazar internete giremeyen arkadaslar da var. Bu nedenle hatirlatmayi simdi yapiyorum,
Pazartesi kilo bildirim gunudur. Eskiye yonelik konulari herzaman okuyamadigimdan asagidaki bilgileri bana konu icinde degil ozel mesaj yoluyla atiniz:
Listeye girmek isteyen yeni arkadaslar icin
1-Baslangic kilosu (baslangic tarihimiz 25 Nisan)
2-Hedef kilo
4-Mevcut kilo
3-Boy
Zaten listede olan arkadaslarin sadece mevcut kilo bildirimi yapmasi yeterlidir.
En dogru sonucu almak icin, Pazartesi sabahi uyanip tuvalete gittikten sonra birsey yemeden once ciplak olarak tartilin.
Pazartesi aksam ustu 3te listeyi yayinlayacagim, bilgileri 3e kadar yetistirirseniz sevinirim.
Sonuclarin yuzumuzu guldurmesi dilegiyle...Hafif haftasonlari