Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Oglen menusu: yarim kase ezogelin corbasi, yarim snitzel, ayran. (Ekmek makarna pilav yok) tek bir lokma kakaolu kek, sadece tadina baktim. Cok mutluyum. az yedim ve doydum, cok tok hissediyorum. Su 1 lt bitti. yemegin ustunede 1 bardak sekersiz cay ictim, 1 saat sonra falan da yesil cayimi icicem...

Öğlen 1 tb.zeytinyağlı taze fasülye(yağı çok azdı),1 kase yoğurt,birazda çilek yedim. Ben meyve yemeyi çok seviyorum yemeklerden önce biraz yiyorum yemeğide az yememi sağlıyor. Akşam eve gidince ilk yaptığım 1 tabak meyve yemek ama çok şekerli meyveleri yemiyorum sevmiyorum.Mesela şeftali,erik alırken sertlerini alırım elmanın yeşilini yerim fazla tatlı meyveleri sevmiyorum.

Öğlen 2-3 kaşık üzüm hoşafı, bir dilim börek ve yoğurlu ıspanak ekmek yemedim. 1,5 litre su bitirdim. Amaaaa 3 tane kremalı bisküvi yedim:26:

Öğlen 2-3 kaşık üzüm hoşafı, bir dilim börek ve yoğurlu ıspanak ekmek yemedim. 1,5 litre su bitirdim. Amaaaa 3 tane kremalı bisküvi yedim:26:

Olsun olur arada öyle kaçamaklar akşam dengelersin yediğini azaltırsın biraz akşam karbonhidrat yeme sebze ve meyveye ağırlık ver.

Ben de yedim geldim.Yine şehriye çorbası, kabak yemeği, malesef yaklaşık 4-5 yemek kaşığı kadar pilav ve yoğurt yedim. Birazdan da tatlı olarak diyet çikolata

Bu o kadar güzel bişeyki canım kıymetini bil.Ben de meyveyi pek sevemiyorum nedense, dolap meyveyle dolu olsa gidip bi tane alıp yemem,ama alışmam lazım

Bu o kadar güzel bişeyki canım kıymetini bil.Ben de meyveyi pek sevemiyorum nedense, dolap meyveyle dolu olsa gidip bi tane alıp yemem,ama alışmam lazım

Hele birde yaz meyveleri tam çıksın yemek yemeden meyveyle günümü geçirebilirim. Yazın kilo veriyorum bu nedenle ama kış olunca kış meyveleriyle fazla aram yok bir yeşil elma birde mandalina severim.Kışın kilo alıp böyle yaz oluncada vermeye çalışıyorum işte.

37. sayfada listemiz...

Teşekkür ederim.

Ben de sabah bir karışık tost yedim. Bir bardak çay. Kahvaltı çayımı şekersiz içemiyorum. sonrasında şekersiz çay ve rezene içtim.
Öğlen bir iki kaşık tadımlık mercimek çorbası, yarım porsiyon pilav, yarım porsiyon et sote, 2 dolu yemek kaşığı kadar patates püresi, çeyrek kase cacık yedim. Püre fazlaydı kabul, çünkü yağ da koyuyorlar içine.
Yemekten sonra da bir fincan türk kahvesi, o da şekerliydi.
Ama suyumu bol içiyorum. 2 litre olmuştur.

Ben vücut yapımı hiç sevmiyorum.Kilo alınca tüm vücudumdan alıyorum. Parmaklarımdan yüzüme kollarım sırtım çok kötü oluyor. Bazıları sadece basenden aşırı olmamak kaydıyla alıyorya ben onlara imreniyorum.Yazın gömlekleri badileri giyince sırtım midem kollarım pörtlüyor nefret ediyorum. Ama basenden alanlar üst tarafları ince olduğundan daracık giyip alt tarafıda uygun etek ve pantolonla kamufle edince gayet güzel duruyor vücutları. Kiloları belli olmuyor. Ben 3 kilo alsam hemen belli ediyorum.

Aslinda benim de karnim dumduz olsa geri kalan yerlerimden cok memnunum, sadece gobegime gicik oluyorum, hamile gibi gobegim cikiyo.

Ben kilo alınca göbek ve kalçaya alıyorum. Bu iyi. En azından kilolu durmuyorum.
Ama kilo verince de yüzümden gidiyor. vücudum şekle girdiğinde yüzüm çökmüş oluyor. Sinir oluyorum ben de buna.

amanın kızlar bu nasıl liste maşallah size de ben bu listeye girersem tüm ortalamayı bozarım yaw...70 kilo bile yok ben 94 falanım..

Olsun sen yinede gir listeye verebildiğin kadar verirsin belki bizden önce ulaşırsın hedefine hiç belli olmaz.

amanın kızlar bu nasıl liste maşallah size de ben bu listeye girersem tüm ortalamayı bozarım yaw...70 kilo bile yok ben 94 falanım..

Bu başlığın güzel yanı bu. Herkes kendi kilosuna ve kendi hedefine göre bir programla ilerliyor. Birbirimizle karşılaştırma yapıp strese girmek yerine birbirimize azim aşılıyoruz.

Evet aramaizda 52 kilodan 48 e inmek isteyen de var, 68 den 60 a inmek isteyen de. Ortak amac su; herkes kendini gormek istedigi gibi olsun. Kilolar farkli, hedefler farkli. Ayni olan masabasi bir iste calismak, kilo verme azmi...

kahvaltı: 1 bardak yarım yağlı süt
1 dilim kepekli ekmek (lor peyniri sürdüm üstüne)
zeytin domates 2 adet tavada mantar

ara 1 elma

öğlen: 3 yemek kaşığı türlü yemeği
1 dilim kepekli ekmek
yoğurt

birde öğle yemeği yemeden önce yarım avuç sarı leblebi yedim gerçekten tok tutuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…