Kızlar tablo hangi sayfada?
Öğlen 2-3 kaşık üzüm hoşafı, bir dilim börek ve yoğurlu ıspanak ekmek yemedim. 1,5 litre su bitirdim. Amaaaa 3 tane kremalı bisküvi yedim:26:
Öğlen 1 tb.zeytinyağlı taze fasülye(yağı çok azdı),1 kase yoğurt,birazda çilek yedim. Ben meyve yemeyi çok seviyorum yemeklerden önce biraz yiyorum yemeğide az yememi sağlıyor. Akşam eve gidince ilk yaptığım 1 tabak meyve yemek ama çok şekerli meyveleri yemiyorum sevmiyorum.Mesela şeftali,erik alırken sertlerini alırım elmanın yeşilini yerim fazla tatlı meyveleri sevmiyorum.
Bu o kadar güzel bişeyki canım kıymetini bil.Ben de meyveyi pek sevemiyorum nedense, dolap meyveyle dolu olsa gidip bi tane alıp yemem,ama alışmam lazım
37. sayfada listemiz...
Aslinda benim de karnim dumduz olsa geri kalan yerlerimden cok memnunum, sadece gobegime gicik oluyorum, hamile gibi gobegim cikiyo.
amanın kızlar bu nasıl liste maşallah size de ben bu listeye girersem tüm ortalamayı bozarım yaw...70 kilo bile yok ben 94 falanım..
amanın kızlar bu nasıl liste maşallah size de ben bu listeye girersem tüm ortalamayı bozarım yaw...70 kilo bile yok ben 94 falanım..