Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar
çok moralim bozuk ya akşam yine kaçırdım fazla fazla yedim
ya kendime engel olamıyorum
sabah öğle gayet iyiyim akşam oldu mu ne varsa yiyesim geliyo
siz napıyosunuz
bu arada hoşgeldin serenay valla maşşallah ya ne güzel tutabiliyosun kendini

günaydın
ben de akşam çok yedim (ama sonrasında çok hareket ettim)
bir türlü giremedim şu diyet havasına
sabah 1 dilim börek 1 çay

merhaba:KK3:
bende bir masabaşı çalışanı olarak sizlerle aynı kaderi paylaşıyorum.:KK34:aranıza katılıp yediklerimi sizinle paylaşmak istiyorum.1 verip 1 almaktan bıktım artık.inşallah hepberaber kurtuluruz şu kilolardan.En Büyük KK

sabah : 1 dlm. kepekli ekmek,1dlm.peynir,10 zeytin.1 bardak çay içtim.

şimdide neskafe içiyorum.

merhaba hoşgeldin
pirinç lapası diyeti mi yapıyorsun?

Merhaba arkadaşlar
Bende masa başı çalışan biri olarak size şunu söylemek istiyorum..Sabah evden kahvaltı yapmadan çıkıp iş yerinde eminim hepimiz simit,börek vs tüketiyoruz..
Güne nasıl başlarsak öyle devam eder sabah tatlısında-tuzlusundan herşeyden-protein.. vb yemek lazım
Günümüzün modern kahvaltı trendleri : Karbonhidrat temelli kahvaltı yapmak, Dengeli olduğu iddia edilen ama yine de yüksek miktarda karbonhidrat içeren kahvaltı yapmak, veya hiç kahvaltı yapmamak. Oysa vücudumuz bir önceki gün aldığı bütün besinleri gece ve sabah ilk banyo ziyaretinde sıfırlar ve yeni güne hazır olmak için bizden tam 114 çeşit besin ister ki, 100 trilyon hücresini besleyebilsin! Bizse ona ya şeker yükleriz, ya da hiçbirşey..Eskiler kahvaltıyı kral gibi, öğle yemeğini prenses gibi akşam yemeğini ise fakirler gibi yemeği öneriyor.Ama biz napıyoruz Kahvaltıyı fakir,öğle yemeğini prenses akşam yemeğini kral gibi yapıyoruz..
Hayatımdan simiti,boyozu,hamur işini cola ve cipsi çıkararak 40 günde 6 kilo verdim..Sabah kahvaltılarımızı form bisküvi,simit hamur işiyle geçiştirmyelim arkadaşlar..

günaydın kızlar
çok moralim bozuk ya akşam yine kaçırdım fazla fazla yedim
ya kendime engel olamıyorum
sabah öğle gayet iyiyim akşam oldu mu ne varsa yiyesim geliyo
siz napıyosunuz
bu arada hoşgeldin serenay valla maşşallah ya ne güzel tutabiliyosun kendini

günaydın
hoşbuldum canım.benimde aynı ,akşama kadar iyi gidiyorum,akşam yemeğinide az yiyiyorum.yemekten sonra oğlum ve eşim abur cubur yiyiyor bende dayanamayıp tırtıklıyorum.akşamları genelde kaçamak yapıyorum.offfffff onun içinde sanırım yerimde sayıyorum.

merhaba hoşgeldin
pirinç lapası diyeti mi yapıyorsun?

hoşbuldum canım.evet dün pirinç lapası yaptım.sabah normal kahvaltı , öğle ve akşam lapa.ama akşam yemekten sonra 1 çikolatalı gofret yedim , 1 tanede hallaey yedim :KK57: rejl olacam bu hafta tatlı canım istiyor:KK4: sonrada 20 dak. göbek attım .sabah tartıda 400 gr. cık gitmiş gördüm.:44:

Son düzenleme:
bugün sabah saat 7:30 da :1 dlm kepekli ekmek, 13 gr. peynir , 7 zeytin,1 bardak çay içtim

ara saat 10:30 da : 1 nescafe ,1 dilim kek

slm ara öğün yemedim getirmedim çünkü
öğle yemeğine giderim birazdan türlü pilav yoğurt var bakalım az yerim inşallah
sabah kahvaltısının önemine değinilmiş aynen katılıyorum kahvaltı yapmayı çok seviyorum
ama her sabah eşim tepeme dikilip bak şimdi geç kalıcaz ya boşver kahvaltıyı deyip sinirlerimi bozuyor sırf bunun için hazırlamıyorum oysa işe gelme saatinden 1 saat önce kalkıyorum boş boş bekliyorum öyle :KK37:

evet bencede kahvaltı çok önemli ve benim en sevdiğim öğün ama sabahları evde tek başıma yiyemiyorum
eşim pek sevmiyor hafta içi kahvaltıyı
bu arada öğle yemeğim
1 kase çorba 3-4 çatal pilav ve salata

Kızlar tekrardan merhaba nasılsınız bakalım. Uzun zamandır yazmıyodum. Baya bir saldım kendimi bu aralar. Diyete başlayınca tam başlıyorum bırakınca da zor toparlıyorum kendimi. Bazen bakıyorum topikte kimse varmı diye kimseyi bulamazsam çıkıyorum. Burası ilk göz ağrım olunca başka topiklere de yazmak içimden gelmiyor. E madem burdasınız ben de buradyım inşallah bundan sonra.

Ben de yazayım yediklerimi. Ben genelde kahvaltımı evde yapıp öyle çıkıyorum. Kızım ve eşim kahvaltısız çıkmazlar evden onların sayesinde ben de yapıyorum. Sabah iki dilim ekmek peynir zeytin ve çayla kahvaltımı yaptım. Öğlen 1 kepçe karnıbahar yemeği bir dilim peynirli börev ve 1-2 kaşık üzüm kompostosu. 1 litre suyum bitti. Bu arada dün akşam 130 tane ip atladım.30 tane mekik çektim ve sevgili Çidocuğum bizlere aşılamış olduğu duvara kalça vurma hareketi,ni yaptım.

Kızlar tekrardan merhaba nasılsınız bakalım. Uzun zamandır yazmıyodum. Baya bir saldım kendimi bu aralar. Diyete başlayınca tam başlıyorum bırakınca da zor toparlıyorum kendimi. Bazen bakıyorum topikte kimse varmı diye kimseyi bulamazsam çıkıyorum. Burası ilk göz ağrım olunca başka topiklere de yazmak içimden gelmiyor. E madem burdasınız ben de buradyım inşallah bundan sonra.

slm hoşgeldin inşallah topik eski haline döner çok faydasını gördüm buradaki arkadaşlarla birlikte kilo vermek güzeldi

öğle yemeğine gittim ve düşündüğüm gibi az yedim ama bir arkadaş çikolata ikram etti çok az yedim ondan
akşama balık buğulama yapmayı planlıyorum salata ile inşallah bu akşam diyete uyabilirim
ben bi bakim balık buğulama kaç kalori
bu arada 1 litre suyum bitti

slm hoşgeldin inşallah topik eski haline döner çok faydasını gördüm buradaki arkadaşlarla birlikte kilo vermek güzeldi

Evet geçen yıl bu topikte yaklaşık 7 kilo falan verdim yazdan beri diyet yapmamama rağmen sadece1 kilosunu geri aldım. Çünkü biz burda abartılı bir diyet yapmıyorduk sadece yediklerimize dikkat ediyorduk onun için kalıcı kilo verdik sanırım. Bu yaz hep yakınlarımın düğünleri var. Kaynım yeğenim ve kuzenim evlenicek. Son kalan 5 kilo için maraton başlasın:KK66:

Yapabileceksen ip atla canım çok etkili oluyo.[/QUOTE
bu akşam başlıycam ya böyle dövünüp durmakla olmuyo :)
cnm sen spor olarak sadece mekik ve ip atlamamı yapıyosun
başka yaptıkların var mı

Valla sadece onları yapabiliyorum canım. Zaten beş buçukta falan evde oluyorum. Yemekti bulaşıktı derken vakit geçiyo artı 2 tane çocuğum var küçüğü 18 aylık. Akşama kadar bizi görmediği için yeteri kadar eziyet ediyo. Ancak uyuttuktan sonra işte spor sayılırsa eğer mekik ve ip. Keşke daha fazlasını yapabilsem.

X