Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bugun ama nerdeyse 25 dk leslıe yaptım su yürüme hareketını aksam da bı pılates patlatırım 40 dk fılan sonrada 10 dk kondısyon bısıkletı :KK64::KK64:

kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum.aslında yürüyüş bandıda sağolsun eşim istemiyor :KK43: bisiklete zar zor ikna ettim. kullanmazsın hemen sıkılırsın diyor buna da. sizler kullanabiliyrmusunuz?

kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum.aslında yürüyüş bandıda sağolsun eşim istemiyor :KK43: bisiklete zar zor ikna ettim. kullanmazsın hemen sıkılırsın diyor buna da. sizler kullanabiliyrmusunuz?
valla ben cok rahat kullanıyorum alıyorum kıtabımıda okuya okuya yapıyorum ama alırsan mekanık al diğerleri ses cıkartıyor

kızlar sporumuzu yapalım mın. 30 dk bı ters aksın suratımızdan okadar kendımızı sıkıp yememeye çalısıyoruz ama sporla desteklemelıyız

Ben biraz sıkılıyorum açıkçası bisiklette ama ben de ara ara yarım saat falan biniyodum, artık her gün bineyim bari

Bizim burda sitenin bedava fitness salonu var ama giyinip oraya gitmeye useniyorum, havuzda yuzmek daha keyifli, yuzme yapicam o yuzden hava serin olmaz insallah...Ama birazda evde mekik yapmaya baslicam. 10 tane ile baslayip hergun 2 tane arttiriym diyorum. Turkiyedeki evimizde kondisyon aletlerimiz var, kurek, bisiklet falan ama..burda yok :KK50:

kızlar ben cıkıyorum herkese ıyı aksamlar aksam sporu unutmayalım yarın sabah görüşmek üzere... herkese bye:80::80:

Off yaa,,,beni ogrencilik tuketti, sonra da toparlayamadim 4 yil oldu mezun olali.
Cnm artik haftaya pazartesi guncellicem listeyi, ozaman eklerim. Yeni birkac arkadas var cunku.

beni de ekler misin...?
buranın en kilolusu benim sanırım..
Liste için neler gerek?

Sevdiğin dizi felan varsa onu izlerken yapabilirsin o zaman sıkılmazsın

birde dikkat et ter atmaya başladığın an yada çok sıcak bastığında bilki ondan sonra yağ yakımı başlıyor ben 45 dakika biniyordum yetiyrdu bana ama sıkıldım

Sevdiğin dizi felan varsa onu izlerken yapabilirsin o zaman sıkılmazsın

birde dikkat et ter atmaya başladığın an yada çok sıcak bastığında bilki ondan sonra yağ yakımı başlıyor ben 45 dakika biniyordum yetiyrdu bana ama sıkıldım

benimki vazgeçmeden almalıyım ama bu ay limitlerimi zorladım. önümüzdeki ay inşallah taksitle alayım. bende aynını düşünüyorum tv izlerken veya alırım elime kitap o şekilde zaman akar gider :KK8: inşallah :KK31:

ben 50 mekiği bırak 5 mekik bile çekemezdim bu aletle boynum ve belim zorlanmıyor destekliyor ya ondan kaynaklı sanırım..aslında dvd si var orda ne hareketler yapıyolar da benim kilom çok fazla şimdi ağır geliyor ban aişallah yavaş yavaş onları da yapmak istiyorum..94 kiloyum ben çok hantalım birdne yüklenemiyorum

canım hangi alet o bahsettiğin bendede mekik çekme özrü ve koca bir göbiş var paylaşırsan sevinirim bizde alırız nerden ve ne kadara aldın tatlım:KK16::79::79:

Gunaydin kizlaaar,
Aksam yemegim 1 tabak yagsiz,etsiz yesil mercimek yemegi, 1 kase sarmisakli yogurt.
Aksam yatmadan once 1 bardak sut ictim.
Saban fix, sirkeli su, yagsiz tahilli tost+cay.
daha 1 bardak su icebildim...
Aksam havuze gittim, hic hanim yoktu, cok kalabalik bir erkek grubu vardi, esim girmeyelim dedi, yuzemedim, cok heveslenmistim :KK30:

X