45 dk bence ama kesin yap lütfen 5 gün kaldı
valla ben cok rahat kullanıyorum alıyorum kıtabımıda okuya okuya yapıyorum ama alırsan mekanık al diğerleri ses cıkartıyorkondisyon bisikleti almayı düşünüyorum.aslında yürüyüş bandıda sağolsun eşim istemiyorbisiklete zar zor ikna ettim. kullanmazsın hemen sıkılırsın diyor buna da. sizler kullanabiliyrmusunuz?
kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum.aslında yürüyüş bandıda sağolsun eşim istemiyorbisiklete zar zor ikna ettim. kullanmazsın hemen sıkılırsın diyor buna da. sizler kullanabiliyrmusunuz?
Off yaa,,,beni ogrencilik tuketti, sonra da toparlayamadim 4 yil oldu mezun olali.
Cnm artik haftaya pazartesi guncellicem listeyi, ozaman eklerim. Yeni birkac arkadas var cunku.
bu kadar benzerlik olur
kondisyon bisikleti almayı düşünüyorum.aslında yürüyüş bandıda sağolsun eşim istemiyorbisiklete zar zor ikna ettim. kullanmazsın hemen sıkılırsın diyor buna da. sizler kullanabiliyrmusunuz?
Sizin koçişleriniz bişi değil kızlar benimki şeker hastası daha şimdiden o bile dikkat etmiyor açlık 250 ama kimin umrunda
Allah şifalar versin. senin kociş kendine çok güveniyor anlaşılan. :82:
Sevdiğin dizi felan varsa onu izlerken yapabilirsin o zaman sıkılmazsın
birde dikkat et ter atmaya başladığın an yada çok sıcak bastığında bilki ondan sonra yağ yakımı başlıyor ben 45 dakika biniyordum yetiyrdu bana ama sıkıldım
Güvenden değil de yemeği seviyor bırakamıyor bir türlü ama inat ettim alıştırıyorum yavaş yavaş
ben 50 mekiği bırak 5 mekik bile çekemezdim bu aletle boynum ve belim zorlanmıyor destekliyor ya ondan kaynaklı sanırım..aslında dvd si var orda ne hareketler yapıyolar da benim kilom çok fazla şimdi ağır geliyor ban aişallah yavaş yavaş onları da yapmak istiyorum..94 kiloyum ben çok hantalım birdne yüklenemiyorum