Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

günaydın kızlar.
sabah poğaçamı ve 1 kupa çayımı içtim az önce 1 kupa eşil çay.
valla üşüyom yaaa su biraz zor gidiyor. sabah tartıldım 60 kg geldim.
demek 1 kilo şişliğim varmış. buraya yazmaya başlayalı çok düzenli yiyordum. iş yerindeki kısıtlamadan dolayı giremedim bayağı kötü oldu yeme düzenim bozuldu. burdaki grubumuz dağıldı. bildiğim bir tek yağmur var.yoğunluktan da pek giremiyorum. kızlar aslında diyet kelimesini aklımızdan çıkartmamız gerek ben bunu anladım. diyetteyim deyince beynim saldrırıyor adeta yiyeceklere. şunu da yeyim bunu da yeyim yarın az yerim dedikçe yedim valla. sağlıklı beslenmem gerek deyip abur cuburdan gereksiz yere vakitsiz geç saatlerde yemekten kurtulmuş oluruz aslında.

günaydın kızlar.
demek 1 kilo şişliğim varmış. buraya yazmaya başlayalı çok düzenli yiyordum. iş yerindeki kısıtlamadan dolayı giremedim bayağı kötü oldu yeme düzenim bozuldu. burdaki grubumuz dağıldı. bildiğim bir tek yağmur var.yoğunluktan da pek giremiyorum. kızlar aslında diyet kelimesini aklımızdan çıkartmamız gerek ben bunu anladım. diyetteyim deyince beynim saldrırıyor adeta yiyeceklere. şunu da yeyim bunu da yeyim yarın az yerim dedikçe yedim valla. sağlıklı beslenmem gerek deyip abur cuburdan gereksiz yere vakitsiz geç saatlerde yemekten kurtulmuş oluruz aslında.

Afiyet olsun canım. Buraya yazmak insanı gerçekten çok frenliyor. Yemek yerken fazla kaçırırsam kızlar ne der diyorum. Diyeti akıldan çıkarmak dediğin gibi çok önemli canım. Zaten diyetteyim diye düşününce beyin kendini ona göre hazırlayıp yiyecekleri depo edermiş. Daha önce beyin gücü kullanıyoduk ya ne kadar etkili oluyodu. Şu tablo işini de bir çözüp kendimizi o listede görebilseydik. Ben takmış durumdayım tablo işine ama nasıl yapılıyo bilmiyorum. Farkındaysan kendimizi tam veremiyoruz rekabet olmadığından diye düşünüyorum. Yazıyoruz ama sonucu göremiyoruz. Simurgh dönse de el atsa şu işe keşke.

ahh yağmurcum sorma eskiden daha düzenlidi grubumuz oluşmuştu. dediğin gibi yerken hemen kızlar aklıma geliyordu ertesi gün yediklerimiz yazınca utanıyordum millet kuş kadar yemiş diye yemiyordum tadımlık yiyordum ya da.
simurgha özelden mesaj attım bakalım ne zaman döncek buraya.
öğlen 3 dilim ekmek çok ince köfte patates salata yedim. su zor gidiyo üşüyorum buğün birazda ince giyinmişim.

günaydın kızlar.

doğru mu görüyorum
çido gelmiş hoşgeldin ben de burdayım bu hafta yoğunluktan pek yazamadım nasılsın?

Öğlen 1 kepçe zeytinyağlı pırasa, 2 köfte, 1 dilim ekmek. 1 litre su içtim. Haklısın Çido soğukta pek gitmiyo su mecburiyetten içiyorum.

Günaydın kızlar
bu diyete bir türlü adapte olamadım ufa ufak bi şeyler yapıyorum çayıma şeker atmıyorum yemeklerde ekmek yememeye çalışıyorum ama nedir problem anlayamadım bir türlü adapte olamıyorum altı üstü 2 kilo vermem lazım
sabah kahvaltıda
penir zeytin pekmez yedim 1 dilim ekmekle öğle yemeğinde de bir problem olmuyor genelde ama akşam yemeği tutamıyorum kendimi önerisi olan var mı?

günaydın benimde 17 kilo fazlam var ve bende adaptasyon sorunum var pek hareketli olduğumda söylenemez nasıl vericem bu kiloları ??????????????????????????

Günaydın kızlar, akşam yemeğinde bir kase tarhana çorba, patates salatası, 1 dilim ekmek ve turşu. 30 tane mekik çektim.kol ve bacak hareketleri yaptım. Sabah da 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım.

Günaydın kızlar
bu diyete bir türlü adapte olamadım ufa ufak bi şeyler yapıyorum çayıma şeker atmıyorum yemeklerde ekmek yememeye çalışıyorum ama nedir problem anlayamadım bir türlü adapte olamıyorum altı üstü 2 kilo vermem lazım
sabah kahvaltıda
penir zeytin pekmez yedim 1 dilim ekmekle öğle yemeğinde de bir problem olmuyor genelde ama akşam yemeği tutamıyorum kendimi önerisi olan var mı?

Canım topiğimiz tam düzenli olmadığı için adapte olamadık bence. Yeterince ilgi gösteremiyoruz galiba. 2 kiloyu nasıl olsa verirsin kasma kendini. Ara öğün yemiyorsan akşama çok acıkıyor olabilirsin. Yemeğini yavaş yavaş ye, ve çiğneyebildiğin kadar çiğne. Tokluk sinyalleri 20 dakika sonra ulaşıyomuş beyne.

Günaydın kızlar
sabah kahvaltıda

hoşbulduk hosekicim
sonunda kavuştuk. senin durumundayım adapte olamıyorum öğlen normal yiyorum akşam kaçırıyorum. bunuda yeyim yarın yemem deyip gidiyor hayat. 3-4 kg da versem yeter bana. akşamları genelde bende tutamıyorum frenleyemiyorum kendimi.
bir ara akşamları en geç 5 buçukda yerdim. her yemekten 4-5 kaşık yoğurt salata ekmek hiç yemedim. bol su yatana kadar hiç birşey yemedim. meyve hariç. 4 kg vermiştim. ama şimdi yapamıyorum. üfffff.

hoşbulduk hosekicim
sonunda kavuştuk. senin durumundayım adapte olamıyorum öğlen normal yiyorum akşam kaçırıyorum. bunuda yeyim yarın yemem deyip gidiyor hayat. 3-4 kg da versem yeter bana. akşamları genelde bende tutamıyorum frenleyemiyorum kendimi.
bir ara akşamları en geç 5 buçukda yerdim. her yemekten 4-5 kaşık yoğurt salata ekmek hiç yemedim. bol su yatana kadar hiç birşey yemedim. meyve hariç. 4 kg vermiştim. ama şimdi yapamıyorum. üfffff.

Bunuda yeyim sonra bu mantık bize kilo aldırıyor ama ne fayda ben de aynı şeyleri tekrarlıyorum bunu da yeyim sonra...... sonrası kilo aslında zayıflamak çok güzel çok iyi hissediyorm kendimi kilo verdikçe Allah yardımcımız olsun bir başlayabilsem diyete

Canım çok acıkınca yemek değilde meyve yemeyi dene, yada bir kase yoğurt ye tok tutucaktır seni, ve öğünleri kesinlikle atlama. Diyet yapıyorum yemeyeyim deme sakın. Bol bol su içmeyi de unutma.

arkadaşım benim sıkıntım farklı. acıkmıyorum ben günlerce yemek yemeden durabilirim sorun yok bu konuda sıkılınca sinirlenince konuşacak birilerini bulamayınca yiyeceklere saldırıyorum öyle meyve yoğurt falan da kesmiyor böyle durumlarda en kötüsü de ne biliyor musun yedikten sonra ki o inanılmaz suçluluk duygusu bu duygudan kilo almaktan daha fazla nefret ediyorum uzunca bir süre kk yı sadece ziyaretçi olarak takip ettim çok beğenirdim ne güzel dostluklar paylaşımlar var diye belki bende aralarına katılırsam sıkıldığımda anlatırsam yemem diye ama doğrusunu istersen pek te tahmin ettiğim gibi olmadı. sonuç onbeş günün sonucunda 7 kiloluk şu basit hedefe sadece 3 kilo kalmışken kaç adım geriye düştüm şimdi yeniden başlamam gerekecek

Merhaba kızlar,

Öncelikle iyi haftalar dilerim herkese...Günlerdir giremeidm yazamadım buraya işlerden dolayı artık burdayım..Kızlar ben doyana kadar yemek yeme huyumdan kurtuldum artık...Tıka basa yemek yok...Akşamları çayın yanında ne yesem yok....1.ay oldu ama adapte oldum..Hedefime ulaşsam arada kaçamaklar elbette yaparım ama şimdi değil...Midem küçüldü sanırım :)))) 1 ögünde sebze yiyorsam diger ögünde et yiyorum...Ara ögünlerimi atlamıyorum misafirliğe bile gitsem poça börek yemiyorum kendi listemi uyguluyorum....Hafta sonundan hafta içi yemekleirmi sebzeleri yapıyorum...Biraz yoruluyorum ama deger kilo vermek için...Tabikide doktorumun desteğiyle..Keşke 2-3 kilo fazlalığım olsa diye düşünüyorum bazen...Ben dogumdan önce ve bekarken 7.li rakamları bilmezdim..Şimdi takılıp kaldılar son 1 haftadır 72 de takılı kaldım o yüzden tartılmıyorum birde evdeki dijital tartı değil...Baskül pek anlaşılmıyor...Hedefim 60 değil 52-55 arası benim kızlar..Dogumdan önce 60 dım zaten ama kilolu görünüyordum...Hepimize iyi kilo vermeler görüşmek üzere.

ben topiği terkettim hepiniz kilo aldınız dimiiii :KK1: bende dahil...
vericez kiloları kızlar. bende türkiyeye döndüm, annem beni bir besledi 60 kiloyum şuan.

ben topiği terkettim hepiniz kilo aldınız dimiiii :KK1: bende dahil...
vericez kiloları kızlar. bende türkiyeye döndüm, annem beni bir besledi 60 kiloyum şuan.

Simurgh hoşgeldin canım. Seni tekrardan burda görmek çok güzelll:124: Topla bizi Simurgh adapte olamadık bir türlü. Yaşasııııııııın topik yeniden canlanıyor.

Kızlar günaydın. Nasılsınız bugün. Kimse yazmamış. Açılışı ben yapmış olayım. Dün akşam bir kase çorba, bir kepçe taze fasulye, salata ve birazcık pekmezli tahin yedim. 100 tane ip atladım. Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı yaptım. Ara öğünüm 2 tane tuzlu bisküvi. Yarım litre de su bitti kızlar.

merhaba güzeller. eski günlere dönüyorsunuz anlaşılan. ben ne güzel 9 kg vermiştim burada. ama şimdi 5,5 aylık hamileyim. artık bebekten sonra tekrar gelecem aranıza inşallah. size bu maratonda başarılar diliyorum :KK54::KK54::KK54::KK54:

merhaba güzeller. eski günlere dönüyorsunuz anlaşılan. ben ne güzel 9 kg vermiştim burada. ama şimdi 5,5 aylık hamileyim. artık bebekten sonra tekrar gelecem aranıza inşallah. size bu maratonda başarılar diliyorum :KK54::KK54::KK54::KK54:

Merhaba canım. Dönmeye çalışıyoruz ama daha adapte olamadık. Hayırlı olsun sana da. Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin. Doğumdan sonra bekleriz.

X