Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

yaa çok kötü
şehrin dışındayız öğle aramız yok
yemekhaneye mahkumuz ve pizza
birazdan da mis gibi kokusu gelir ay ben dayanamam

Biz de aynı canım yemekhaneye mahkumuz, ama hastane olunca biz de öyle pizza falan çıkmıyo, normal yemeğimiz salatamız ya da yoğurdumuz oluyo mutlaka

Kızlar kilo bildirimini ne zaman ve nasıl yaıcaz. Kim tablo yapıcak İrema bi arkadaş gönüllüydü ama yoğun galiba yazmıyo bir kaç gündür. Biliyosunuz önceden bildirim yapıp tablo yayınlanınca daha çok gaza geliyoruz.

Kızlar naçizane size kendi deneyimlerimden yola çıkarak birkaç öneri vermek isterim:) Ben dukan diyeti yapıyorum ama dukandan önce de şimdi söyleyeceğim gibi beslendiğimde kilo veriyordum yavaş yavaş. Öncelikle yıllardır çeşitli diyetler yapan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki Karatay'ın da dediği gibi ara öğünler hiç gerekli değil. Yemek yedikten sonra ortalama 4-5 saat bişi yemiyorum. Misal sabah 7.30, bir yumurta, 1 dilim hindi füme ve light kaşar ile kahvaltımı yaptım. Arada hiçbir şey yemedim. Sadece şekersiz bitki çayımı içtim. (Yeşil çay çok severim) Saat 12'de öğle yemeğine çıkıcam. Öncelikle diyetteysem kesinlikle pilavdı, makarnaydı unutuyorum bunları. Çünkü bunlar kalorili olmasının dışında kısa süreli tokluk hissi veren şeyler. Sebze yemeği ya da ızgara bişiler yiyorum. Bazen arada kaçamak yapıp porsiyon tavuk döner yiyorum:) Ama kesinlikle yanında pilav ve ekmek yok. Kendinizi 'bunlar sadece 1 saat tok tutacak' şeklinde şartlandırırsanız inanın canınız istemiyor. Kendimi onu yerken kaşık kaşık yağ yediğimi hayal ettirmeye şartlandırıyorum ayrıca, gayet işe yarıyor:) Saat 18.00-18.30'da fln akşam yemeğim var. Burda light yoğurtlardan aldım kendime çeşit çeşit meyvelisi şunlusu bunlusu:) Onlardan mutlaka yiyorum. Sebze ya da et yiyorum. Kendime yağ koymadan tavuk suyuna çorba yaptım enfes oldu. Bir ömür yiyebilirim:) Düğün çorbası da bir alternatif. Akşam 9 gibi sadece bitki çayı içiyorum yine.

Size önerim kısaca, ekmek, pilav, makarna, un, şeker kesinlikle hayatınızdan çıksın. Kepek fln farketmez hepsi olmasa da olur. Ben müthiş iştahlı bir insanımdır, ekmeksiz doyabiliyorsam herkes doyar:) Ara öğünleri de illa yemem gerek derseniz, sabah-öğle arasında yiyin. Akşam 7'den sonra ağzınıza tek lokma bile atmayın. Meyve ve light süt dahil. Ben 3 haftada 3.5 kilo verdim. Şimdi bir de spora başladım. Vermem gereken 4.5 kiloyu da verirsem değmeyin keyfimee::KK1:

arkadaşlar bende 3 ayda 6.5 kilo verdim diyetisyen eşliyinde 69.6idim şimdi ise 63.3 yalnız ağır kilo vermeye başladım . 2 hafta 600 gr neden acaba çözemiyorum. bu hafta biraz kaçırdım. bilmiyom sonra ne olur. 60 düşmek istiyorum.

arkadaşlar bende 3 ayda 6.5 kilo verdim diyetisyen eşliyinde 69.6idim şimdi ise 63.3 yalnız ağır kilo vermeye başladım . 2 hafta 600 gr neden acaba çözemiyorum. bu hafta biraz kaçırdım. bilmiyom sonra ne olur. 60 düşmek istiyorum.

bu durum bende de aynı sanırım bir çok kişi aynı sıkıntıyı yaşıyor bence sen yine de dikkat et diyetine 600 gr az değil vücudun zaman zaman direniyor kilo verirken hiç veremediğin hafta da olabilir ama sonra kırılıyor direnç ben de bir başlayabilsem diyete inşallah

bu arada ara öğün 3-5 üzüm 3-5 antep fıstığı ama biliyorum ki bu öğle o pizzadan kurtuluşum yok diyete pizza yedikten sonra başlamaya karar verdim :)

evet tablo konusuna değinilmiş olsa çok iyi olur ben yapmak isterim ama nasıl eklendiğini ve güncellendiğini bilmiyorum

merhabalar
öğle yemeğim
1 kase yayla çorbası
2 kuru dolma (antep usulü)
1 porsiyon salata yağsız
bakalım kimler yazacak öğle menüsünü
kahvaltıyı kimse yazmamış
neyse hadi kızlar yazın eleştirin bir şeyler yapın

keşke bende sadece senin kadar yemiş olsaydım dün coştum resmen coştum biri beni durdursun neden bu kadar acıkıyorum anlamıyorum ki

keşke bende sadece senin kadar yemiş olsaydım dün coştum resmen coştum biri beni durdursun neden bu kadar acıkıyorum anlamıyorum ki

Canım yemeğini yavaş yavaş ye. Ve kafanda sürekli olarak ben tokum sadece vücuduma gerekli vitaminleri almak için yemek yiyorum şeklinde düşünceler oluştur.

Selam Kızlar maşallah künefeler pizzalar oh oh yiyin gariii

Ben dün akşam sadece koca bir tabak salatabol limonlu ,az yaglı..2 dilim etimek,1 su bardagı ayran içtim.

Akşam yemegi ; Saat 9.civarı etimek çikolatalı limonlu bisküvi yedim paketin 1/2 sini :KK43:(

Ara ögün ; 1 bardak süt nescafeli içtim...

Kahvaltı ; Sabah geç kalmışım ama olsun yolda atışdırdım,2 etimek arasına krem peynir sürdü..1 bardak su ile içtim...

Ara Ögün; İşyerinde 1 fincan yeşilcay içtim..

Öglenleri et yemem lazım am aben eti pek sevmem o yüzden peynir yiyorum etimek yeşillik ile...

Şimdi yeşil içiyorum...Regl dönemim geçmedi sanırım hala devam ediyor ben bitti sanarken :))))

O yüzden tartılmıyorum...C.tesi 74,7 idi..dijital tartıda..

Evimdeki eski usul baskul :KK43:(((

İlk başlarda evde sebze yemegı yapardım et yemegı tavuk vs yapardım akşamları ve gündüzleri bana kolaylık olsun diye hafta sonundan hazır ederdim...Son günlerde canım yemek yapmak istemiyor ve acıkmıyorum salata ile doyabiliyorum....Eşimle kızıma yemek yapıyorum o kadar onların yediklerinden dahi yemiyorum..Pirinç mısır bezelye havuç şekerli diye yemiyorum.

künefeler pizzalare hepsini ben yedim beklenen oldu doyana kadar pizza yedim
ya çok enteresan diyet yapmadığım zaman hiç çıkmaz bu pizza diyete başladım ya ertesi gün neyse kızlar bu pizza son başlıyorum artık

ya çok enteresan diyet yapmadığım zaman hiç çıkmaz bu pizza diyete başladım ya ertesi gün neyse kızlar bu pizza son başlıyorum artık

oh oh afiyet olsun canım...Olsun bugünlük böyle diger ögünleri bugüne göre orantıla canım..Sen diyetteyken böyle yemek çıkmasınında vardır bir hikmeti ne dersin sınanıyorsun demekki canım...

Selam Kızlar maşallah künefeler pizzalar oh oh yiyin gariii

Ben dün akşam sadece koca bir tabak salatabol limonlu ,az yaglı..2 dilim etimek,1 su bardagı ayran içtim.

Akşam yemegi ; Saat 9.civarı etimek çikolatalı limonlu bisküvi yedim paketin 1/2 sini :KK43:(

Ara ögün ; 1 bardak süt nescafeli içtim...

Kahvaltı ; Sabah geç kalmışım ama olsun yolda atışdırdım,2 etimek arasına krem peynir sürdü..1 bardak su ile içtim...

Ara Ögün; İşyerinde 1 fincan yeşilcay içtim..

Öglenleri et yemem lazım am aben eti pek sevmem o yüzden peynir yiyorum etimek yeşillik ile...

Şimdi yeşil içiyorum...Regl dönemim geçmedi sanırım hala devam ediyor ben bitti sanarken :))))

O yüzden tartılmıyorum...C.tesi 74,7 idi..dijital tartıda..

Evimdeki eski usul baskul :KK43:(((

Canım tamam hafif olmuş belki ama. ben menünde bişey göremedim. Sadece geçiştirmişsin gibi geldi bana. Bu şekilde halsiz kalırsın ama. Herşeyden azar azar eklemeni tavsiye ederim. Diyet yapıcaz derken sağlığımızdan olmayalım.

Hadi bugünü görmezden geldik bu son olsun. Bir daha olursa ceza alırsın ona göre.:KK47:

Öğlen menümü de yazayım. Şansımdan bugün de kuru fasulye çıktı. Akşam evde de vardı. İçim kuruyacak bu gidişle. Yarım kepçe kuru fasulye, 2 kaşık pilav bol limonlu salata.

Öğlen menümü de yazayım. Şansımdan bugün de kuru fasulye çıktı. Akşam evde de vardı. İçim kuruyacak bu gidişle. Yarım kepçe kuru fasulye, 2 kaşık pilav bol limonlu salata.

ben de kuru fasulye pişirdim akşama bitkisel protein hem fasulyede kilo kontrolünü sağlayan maddeler varmış

X