Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

sen daha önce de bu topiğe takılmışmıydın canım. Sanki hatırlıyo gibiyim de

bizim işyerinde işler yoğun, ağustos eylül gibi takılmış olabilirim, kendimi bırakınca yine aldım kiloları

Arkadaşlar ben listeyi yapabilirim.Eğer yetişemediğim yer olur ise başkasına devrederim.
Ben bugün öğlen yarım kase ıspanak çorbası,2 adet köfte ve salata yedim.Sabahtan beri 5-6 bardak çay ve 1 bardak su içtim.

Ekmek konusunda haklısın Yağmur0301. Yemeklerde ekmek yenmez ise,1-2 saat sonra vücut karbonhidrat açığını kapatmak için tatlı ihtiyacı duyarmış.Onun için yemeklerde 1 dilimde olsa kepek ekmeği yenmesi gerektiğini belirtiyor doktorlar.Ama ben ya hiç yemiyorum ya da 1 dilimle kalamıyorum.Onun için hiç yememeyi tercih ediyorum.

Ben bu sabah aç karına 65.2 kg'dım.

iremacım yetişemediğin yerde tabiki destek oluruz. O zaman kendimize bir bildirim günü belirleyelim. Herkes o gün tartılıp sana özel msj atsın. Tablo şu şekilde olsun mu:

Boy hedef kilo mevcut kilo verilmesi gereken kilo

Ne kadar kilomuz kaldığını görür gaza geliriz. Ne dersiniz kızlar

bence mantıklı yağmurcum bir an önce başlayalım vede hırslanalım :) benim 4. aya kadar 15 kilo vermem lazım

sabah: aç olarak 2 bardak sıcak su arından 5i 1 yerde çay ve yarım saat sonra 1 parça ekmek peynir zeytin yumurta kahvaltımı yaptım canlarım. 2,5 litre suyumu da yanıma aldım ve start ı verdim

hadi bakalım gazamız mübarek ola

Kızlaaar günaydın. Hadi bakalım canlanalım.Dün akşam 1 kepçe kadar patates yemeği, 1 dilim ekmek, .çok az pilav yoğurt ve salata yedim. 100 tane ip atladım. 40 tane mekik çektim. Sabah 1 bardak limonlu ılık su içtim. 3 dilim ekmek eşliğinde kahvaltımı yaptım. Ekmek miktarını kaçırdım galiba. Henüz 2 bardak su içebildim. İşler yoğundu sabahtan fırsatım olmadı.

merhaba arkadaşlar....
ben bu sabah bir dilim kepekli ekmek ,arasına bir dilim beyaz peynir ve 2 zeytin yedim 3 kaşık(y.k)aşure
öğle:yarım tabak mantarlı makarna oldu benimki ve 1 muz yedim

Akşam Allah kerim umarım istikrarlı giderim.Bu arada bildirimler cuma mı olacak.

Topiği bir yoluna koyabilsek, o zaman insan ister istemez kısıyo kendini. Çok yiyince ben bunları topiğe nasıl yazıcam diye çekiniyosun. Bildirim cuma da olur ama cuma yapınca hafta sonu tozuturmuyuz nasıl olsa bir hafta diye. Sanki pazartesi yaparsak hafta sonu da dikkat ederiz gibime geliyo. Herkes fikrini söylesin de bir ortak karar verelim bari. Bir an önce hareketlendirelim ve incecik olalım bence.

Herkese merhaba,

Bugün ancak fırsatım oldu.

Ben dün akşamdan beri kaçırdım ipi Hiç yazmayayım akşamkileri

Bugün sabah 1 simit, 1 ayran
Öğlen 4 tane hamsi,2 kaşık makarna, salata ve 1 kaşık helva yedim.1 bardak su 4 bardak çay içtim.

Ne zaman isterseniz o zaman gönderebilirsiniz kiloları.Ama ben özelden msj atamıyorum haberiniz olsun.

1. irema
2. yağmur0301
3. banu12
4. saliha27
5. Gulanne
6. Exelon
7. yerçekimlikaranfil
8. carrie

başka unuttuğum var mı?

1. irema
2. yağmur0301
3. banu12
4. saliha27
5. Gulanne
6. Exelon
7. yerçekimlikaranfil
8. carrie

başka unuttuğum var mı?

Yok canım unuttuğun. Hatta yerçekimlikaranfil ve carrie sadece bri gün uğramışlar bildirim yaparlar mı bilmiyorum. Seninki ipin ucu fazla kaçmamaış sen benim bugün öğlen yediklerimi duysan aklın şaşar. Bahçıvan kebab, yayla çorba ve irmik helvası hem öyle bir kaşık falanda değil, akşamki çektiğim mekikler boşa gitti.

Günaydın kızlar. Dün akşam ayran ve yarım tavuk döner yedim. Kızım illaki döner diye tutturunca biz de ona uyduk Sonracıma (itiraf ediyorum) bir tane çikolata yedim. Sonra vicdanımı rahatlatmak için bir fincan yeşil çay içtim. Misafirim geldi. Spor falan da yapamadım. Sabah 2 dilim ekmekle kahvaltımı yaptım. İnşallah bugün başka kaçamak yapmam.

günaydın kızlar bende ipin ucunu kaçıranlardanım malesef ama bugün azimliyim sonr sürat devam

kahvaltı 1 simit 1 şekersiz çay :18:

ya bende bütün gün masa başındayım sabah 8.30 akşam 6.00 hiç kalkmıyorum yerimden neredeyse...sadece sabahları 15 dakikalık bir yolum var akşam arabayla alıyor eşim eve gidince yemek ev işi sonra yatış bu şekilde nasıl kilo verebilrim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…