Herkese merhaba,
Forumun ve sitenin sürekli takipçilerindenim.Bu başlık daha önce dikkatimi çekmemiş ama işte aradığım buymuş :)
Bende sabah 8 akşam 6 çalışıyorum, evden işe, işten eve araba ile gidip geliyorum.Bütün gün masa başında oturuyorum.Spor imkanım sıfır.Haftaiçi sizlerin de bildiği gibi koştura koştura eve gelip yemek hazırlayıp, ertesi gün için uğraşıp saat 10 gibi yerime oturabiliyorum.Bu koşturmaca içerisinde kilo veremiyorum çünkü aburcubura çok düşkün bir aileyiz.Ve ben kendi adıma söylemeliyim ki; tatlıya inanılmaz düşkünüm.Her rejim denemem tatlı yüzünden en fazla 1. günün akşamı son buluyor
Gündüz sabah iş yerinde ne kadar kahvaltı edilebilirse işte; kimi zaman çeyrek ekmek arası sandviç, kimi zaman börek, kimi zaman poğaça.Öğlen burada ne yemek çıkarsa hiç ekmeksiz yiyorum.Akşam evde saldım çayıra mevlam kayıra
Ama ekmek yemiyorum, çok nadiren belki 1 dilim.Su içme alışkanlığım hiç yok desem yeridir.Bazen kendimi zorlayıp içiyorum.Tatlı türü yiyecekler her yemek arasında mutlaka var.Çikolata, bisküvi, kek.
6 yıl önce evlendiğimde 45 kiloydum.Sonra 58 kilo ile hamile kaldım.Doğumdan 2 ay sonra yine 58 kiloydum.Oğlum şimdi 3,5 yaşında ve ben 65 kiloyum.Ve ayda yaklaşık 1 kilo gibi düzenli bir artış var son zamanlarda.Bunun önüne geçme zamanım geldi.Ama konsantrasyonum çok düşük.Ve iradem çok zayıf boğaz konusunda.
Yani anlayacağınız bende sizdenim.Burada hep birlikte diyet yapıp haftalık olarak kilolarımıza yazalım.Konunun geçmiş sayfalarını okurken bir arkadaş rekabet olunca daha hızlı kilo veriliyor demiş ve çok doğru söylemiş.Hepimiz gün içinde yediklerimizi,gün içinde yaptığımız spor hareketlerini, içtiğimiz su miktarını yazalım ve bugün bizim için bir başlangıç olsun.
Sabahtan şu saate kadar ne yediğimiz önemli değil, ama şu saatten sonra yediklerimizi, içtiklerimizi yazalım.
Ben sabahtan beri; çeyrek ekmek sandviç, 1 adet halley
2 bardak da çay içtim.Ama şu andan sonra diyet başladı