Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

evet canım ayrılmamam gerek artık...koyvermiştim...bugün başladım yine bakalım ..evde zor olacak ama bakacaz artık

hoseki cnm hoş geldin kg almadan dönmene sevındım =) zaten tatilde yeteri kadar hareketli olunca kg alınmıo cnm bende almadım ustune 1 kg verıp geldim çok mutlu oldum =)= )kaldımız yerden diete devam ama ramazanda diet yapmıycam bende =(

senaykaya cnm artık hep beraberız hallederız ramazanda sadece hamur ve tatlılardan uzak durucam onun dışında normal emklerımı yıycem =) ramazanda diet olmaz ama yedıkelrımıze dikkat etmkte fayda var
yavaş yavaş ve kçk aralıklarala yemk lazım artık hep beraber halledıcz bu durumuda inşllh=)

dün akşm yemk fazlza kaçtı =( babam gözlrımın içine bakıo yemıom die zayıflıom dıe kafasına takıo =) sanıokı sıkıntı yaşıomda zayıflıom =) tombul olmamma alştığı için ztn bu zmna kadr onlrın sebbeınden kg veremedim =)
akşm yemkte
3 kaşık kdar ıspanak
1 kase yoğurt
ve kızarmış et yedım hemen hemen elimin içi kadar
1 tane kağıt helva içinde 2 top dondurma yedım
2 fındık yedım

sabh kahvltısı
2 dilim çavdr ekmeği
1 parça peynır
5 zytın
1 ttlı kaşığı pekmez

ara k falks 2 kaşık kdr kuru elımde yedım

öğlen
1 kepçe yayla çorbası
fırında patatesli tavuk pirzola kısmından birpça tvk ve butun bı ortaboy ptates kdr yemk yedım
3 kaşık yoğurt
3 kşk kdr salata

mblue canım akşam yemeği kaçtı demişsin ama bence gayet iyi hiç de kaçmamış
ben şu an istediğim kilodayım hedefim 68 di zaten benim amacım artık bu kiloyu korumak biraz da sıkılaşmak doğumdan
sonra ister istemez sıkıntılar oluyor

şenaykaya nerelerdesin bu gün yine uğramadın neler yiyorsun bakiiiim
bu arada canım sağlığın nasıl bir sonuç bekliyorsun geçmişi okumadım belki yazmısındır ama merak ettim
iyi sonuçlanmıştır inşallah

hoseki cnm terbık edeırm =) darsı başıma 2 kg kaldı onuda verınce relaks =) koruma moduna geçicem bende bakalım sen neler yiyp içiosun yazmıosun =(

ara öğün : 4 kaysı 5 kiraz 10 tane üzüm =)

Mrb. Kızlar. Gecenin bir vakti ancak oturabildim pc başına. Ne güzel herkes toplanmaya başlamış yeniden. MBlue, Hoseki hoşgeldiniz.Şenaycım seni tekrar aramızda görmek çok sevindirici canım. Ben de bu hafta izinliydim. Ramazan gelmeden biraz dinleneyim istedim. Geçen hafta 62.6 falan olmuştum. Ama regl şişkinliğiymiş sanırım. Regl olunca yeniden 61.4 ü gördüm. Ramazanı kilo almadan atlatabiliriz umarım. Düzensiz olucak benim, bebek emzirdiğim için 1 gün oruç tutup bir gün tutmamayı düşünüyorum. Bayrama kadar en az 2 kilo daha vermek istiyorum. Hep beraber veririz inşallah. Öpüyorum hepinizi

hoseki cnm terbık edeırm =) darsı başıma 2 kg kaldı onuda verınce relaks =) koruma moduna geçicem bende bakalım sen neler yiyp içiosun yazmıosun =(

ara öğün : 4 kaysı 5 kiraz 10 tane üzüm =)

canım bu aralar çok sıcak zaten canım pek bişey yemek istemiyor aslında yemek için zorluyorum kendimi ramazan da geliyor geçen ramazan iftarda sadece karpuz ve cacık yemiştik o yüzden ramazana biraz dirençli girmek istiyorum malum güneydoğu yaz sıcakları çekilmiyor o yüzden yazmıyorum pek düzeni yok

almazsın bence hem bebek emiyor hem oruç ben geçen yıl 3 kilo vermiştim ama emzirirken oruç tutmak çok zor gelmişti bebeğin kaç aylık?

günaydın hanımlar =)

hosekıcımm doru dıon bende bazen düzensiz tkılıyorum özllkle hafta sonları 2 öğünde kalıo =(
ramazanda özellıkle dıet adına bşiy ypmyı düşünmüyourm ilk gunler tutamıycam ttildeyım =) ramazanın bşndan ttile girdim ya şansa bak =(

yagmurucm bebiş kaç aylık =) hem emzırıceksın hem oruç kg almazsın cnm sen =) ben naparım bilemıorumda inş. kg almadan geçer ramazanımız =)

dun akşam yemeği azıcık abartılı oldu ama napim herzmn olmuo dedim =)

1 tane bıberdolması
yarım saatsonra
4kşık kdr semizotu
4 kşk kdr makarna ve yoğrt ( sonra az evde iş yaptım dolandım
sonra cipsi ve muzlu süt

bugun dikkt edip dünü telafı edicem =)

sabah kahvltım
2 yeşil zeytin
1 parça peynr
1 dilim ekmek(beyaz)
1 tane kaysı kıvamında yumurta(hşlma)

evde giremiyorum fazla nete...misafirim eksik olmadı daha.evde diyet yapmak çok zor ya...işyerinde daha kolaydı...sonuçlarım 15 Ağustosta emardan sonra belli olacak canım...valla diyeti tam yapamıyorum artık...napçam ben...

cnm guzel haberlerini alırız inşallah rabbım sağlık sıhhat versın en kısa sürede inşllh

Bebeğim 18 Ağustosta 1 yaşını dolduruyor canım.Zor olucak ama ramazanın güzelliğini de kaçırmak istemiyorum. Sonra tutmak daha zor geliyo. Hayırlısı artık.

gunydın
rabbimm herkese bol bereketli sağlıklıl hzuurlu bir ramazan geçirmeyi nasip etisn inşllhh

yağmurcum ek gıdad verosundur =) bolbol suu içersin akşmlarıı komposto falan içersin sütünn yanına ek gıdada verırsın yeter allahın ıznıyle inşallah bolbol sütün olur cnm =)

ben tatilim 4 gun tutamıycam daha =( bıtsede başlasam bende saabh khvltı ettım aama akşama kadar oruçlu gib i olcam iş yerınde azlığız yıyıp içm eolyım olamıyca için alştırma olcak =) rabbım herkese kolaylık versin oruç için inşllah

sabh khvltıda
1 dilim haşhaşlı limonlu kek
1 dilim kepekli ekmek
1 kaşıkpekmez
1 parça peynır
4 zeytın
ben geece sahrda hep yumurta haşlamayı düşünüyorum bklım =)

Herkese Hayırlı Ramazanlar. Bugün çok zorlanıyorum, hem izin sonrası işe dönüş hem de ramazan epeyce zorluyo beni. Sarhoş gibiyim. Ama alışırız bir kaç gün sonra. Bebeğime ek gıda veriyorum MBlue. O yüzden çok sorun olmayacak inşallah. Arada bir tutmamayı düşünüyorum, sütüm de azalsın istemiyorum. Çünkü cadı kızm ne kadar ek gıda alsa da illaki emmek istiyo. Onun da hakkına girmeyeyim.

anladım cnm allah kolaylıklar versın inşllh ben nıyetlı değilim bitene kdr ama nıytlı gibi duruom susuz falan =(
bolbol süt yapıcak şeyler iç cnm dikkt et kendınede .hyırlısıyla atlatalım inlllh bu ramazanıda

SLM kızlar ben ramazan dolayısıyla diyete ara verdimsadece ekmeğe dikkat ediyorum ve de tatlıya:)
Onun dışında hep yiyorum ya pek de umrumda olduğu söylenemez, niyetli olduğum için hiçbişi umrumda deilşu an
Allah kolaylık versin cümlemize kızlar

gnydın hanımlar

aynen pelerinlicim bende dieti bıraktım ramazanda ama şuan oruçlu değilim inşllh yarın klkıcam =)
bende pek dikkat etmedim kek falan yedım =(

sabh
2brdak su
1 fıncan çay
1 dilim kpkli ekmek
4 zytın
birprça pynır
1 klşık pekmez
1 dilm kek
domates ve maydonoz

slm kızlar neler yapıyorsunuz bakalım
ramazan olunca ara öğün yemek yazmıyoruz ama ben yazayım iftar sahur şeklinde

sahurda tek menü : kahvaltı ama ayrıca bizim kayserinin malum hamur işleri meşhur ben de ramazan için kete yaptım ve hoşaf buz gibi ve meyve
iftar : bu akşam zeytinyağlı semiz otu pişirmeyi düşünüyorum dünden yıkadım doğradım gidince hazır yanına ne yapılır bilmiyorum önerisi olan varsa yazsın
yoksa ben yarın ne yaptığımı yazarım

slm kızlar ,ramazan dolayısıyla vücudumun düzeni değişti,2 kilo vermişim ama biliyorum ki geri alıcam:)
Ben sahurda iftarda hiçbişi yiyemiyorum, dün akşam sahurda bi kase yoğurt çorbası içtim azcıkta pide yedim zorlayarakiftarda gene çorba içtim, pilavı görmek dahi istemiyorum, inş ramazandan sonra bu bana fazla kilo olarak yansımaz kızlar:):)

ben henuz oruç tutamıorum bu gece klkıcam ınş dun yedıklerımı yazayım
öğlen 1 paket burçak biskuvı yedım akşama kdr 2-3 yedım çktırmadan =)
akşam eve gidincede
1 tabk zytınyağlı pırasa ve 1 tabak hazır mantı yedım

bu sabh khvltıda
2 bardaksu
1 brdk çay
1 zytın
prça pynır
ekmek köftesi yedım 6 tane falan( bayat ekmklerı değrlndırmk için yaptım =(

öğlnde gene bıskuvım var burçak yulaflı akşama kadar 2-3 yerım

akşm spor için denemeye bı yere gidicem

eve gelince çorba yapıp pırasa yerım az die düşünüyorum yarın yazarım =) akşm ne yedımı

ayy kg alcam ben bu gidişle ide korkuyorum ya püff bakalım ramazanın sonunda kgmuu koruyabilickemiyim inşallh koruyacağım

sabah 9 akşam 7 çalışıyorum hemde c.tesi günü bile aynı ama zaten en fazla 1 hafta içerisinde bu işi değiştiricem yeni iş buldum malesef oda aynı saatler olacak ama masa başı olmayacak ve c.tesi günüm full tatilim olacak. ben sabah kahvaltımı mükemmel şekilde yapıyorum 2 dilim beyaz ekmek yiyordum şimdi onu kepekli çavdara dönüştürdüm. öğlen sadece meyveli yoğurt yiyiyorum akşama doğru kepekli galete gibi 1şeyler atıştırıyorum. gün en az 2 bardak yeşil çay içiyorum. akşamda razaman dolayısıyla yapamıyorum şuanda ama bitince gene aynı şekil olacak. akşamda sadece çorba ve meyve yiyorum bazen kendi hazırladığım yoğutlu meyvemi yapıyorum. benim diyet lisetem bu ve ben 2,5 haftada 3 kilo werdim ama yememeye yemin ettim hedefim var gerçekleştirmek istediğim var o yüzden kısa zamanda 56 olmalıyım. ramazandan sonra pilatese yazılacağım ve yüzmeye gideceğim ohh...:79::79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…