günaydın hanımlarrrr
cnm hoşgeldin herşey üst süte gelmiş sıkma canını halledersin yine verirsin burdan ayrılma bida =) bende kaldım bi başıma buralarda =(
dun akşam yemeğinde
1 kase soğuk çorba
1 dolma biber
az tavuk
=( komşumuza çaya gittim 1 dilim ıslak kek yedım çok enfesti =) nese daha yemem ramazanda kg almam inşallah ramzandada burya yazmya devm edicem inşallah ne yiyip içtiğii sahur ve iftar olarak.
hoseki cnm terbık edeırm =) darsı başıma 2 kg kaldı onuda verınce relaks =) koruma moduna geçicem bende bakalım sen neler yiyp içiosun yazmıosun =(
ara öğün : 4 kaysı 5 kiraz 10 tane üzüm =)
Mrb. Kızlar. Gecenin bir vakti ancak oturabildim pc başına. Ne güzel herkes toplanmaya başlamış yeniden. MBlue, Hoseki hoşgeldiniz.Şenaycım seni tekrar aramızda görmek çok sevindirici canım. Ben de bu hafta izinliydim. Ramazan gelmeden biraz dinleneyim istedim. Geçen hafta 62.6 falan olmuştum. Ama regl şişkinliğiymiş sanırım. Regl olunca yeniden 61.4 ü gördüm. Ramazanı kilo almadan atlatabiliriz umarım. Düzensiz olucak benim, bebek emzirdiğim için 1 gün oruç tutup bir gün tutmamayı düşünüyorum. Bayrama kadar en az 2 kilo daha vermek istiyorum. Hep beraber veririz inşallah. Öpüyorum hepinizi
evde giremiyorum fazla nete...misafirim eksik olmadı daha.evde diyet yapmak çok zor ya...işyerinde daha kolaydı...sonuçlarım 15 Ağustosta emardan sonra belli olacak canım...valla diyeti tam yapamıyorum artık...napçam ben...
canım bu aralar çok sıcak zaten canım pek bişey yemek istemiyor aslında yemek için zorluyorum kendimi ramazan da geliyor geçen ramazan iftarda sadece karpuz ve cacık yemiştik o yüzden ramazana biraz dirençli girmek istiyorum malum güneydoğu yaz sıcakları çekilmiyor o yüzden yazmıyorum pek düzeni yok
almazsın bence hem bebek emiyor hem oruç ben geçen yıl 3 kilo vermiştim ama emzirirken oruç tutmak çok zor gelmişti bebeğin kaç aylık?
Herkese Hayırlı Ramazanlar. Bugün çok zorlanıyorum, hem izin sonrası işe dönüş hem de ramazan epeyce zorluyo beni. Sarhoş gibiyim. Ama alışırız bir kaç gün sonra. Bebeğime ek gıda veriyorum MBlue. O yüzden çok sorun olmayacak inşallah. Arada bir tutmamayı düşünüyorum, sütüm de azalsın istemiyorum. Çünkü cadı kızm ne kadar ek gıda alsa da illaki emmek istiyo. Onun da hakkına girmeyeyim.