Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

sabah 9 akşam 7 çalışıyorum hemde c.tesi günü bile aynı ama zaten en fazla 1 hafta içerisinde bu işi değiştiricem yeni iş buldum malesef oda aynı saatler olacak ama masa başı olmayacak ve c.tesi günüm full tatilim olacak. ben sabah kahvaltımı mükemmel şekilde yapıyorum 2 dilim beyaz ekmek yiyordum şimdi onu kepekli çavdara dönüştürdüm. öğlen sadece meyveli yoğurt yiyiyorum akşama doğru kepekli galete gibi 1şeyler atıştırıyorum. gün en az 2 bardak yeşil çay içiyorum. akşamda razaman dolayısıyla yapamıyorum şuanda ama bitince gene aynı şekil olacak. akşamda sadece çorba ve meyve yiyorum bazen kendi hazırladığım yoğutlu meyvemi yapıyorum. benim diyet lisetem bu ve ben 2,5 haftada 3 kilo werdim ama yememeye yemin ettim hedefim var gerçekleştirmek istediğim var o yüzden kısa zamanda 56 olmalıyım. ramazandan sonra pilatese yazılacağım ve yüzmeye gideceğim ohh...:79::79::KK52::KK51:

yelisun ncm hoşgeldin aramıza .iş benımde öle sayılır cnm sabah 8:30 akşam 18:30 cumarteside 15:30a kadar çalışıyorum cnmm .dietlistende kendıne çok ezıyet edıosun gibi geldi cnm azda olsa sebzelerden yemelisi vucuduun ihtıyacı olan vıtmınlerı nasıl alıcaksın sağlıklı zayıflamış olmazsın ki bu şekilde.tmm öğlen de akşmda az yemk ye ara öğünler yap bu şkilde vucut dengen çok değişir cnm

gunydın hanmlarr

dun akşam yedıklerım
1 kepçe çorba
3 kaşık kadar yoğurt ( mıdem kötüydü bişyi yiyemedim=(
sahurda yedıklerımı yzayım
2 dilim köy ekmeği ( çifli ekmekte çeyrek ekmek kadar olur sanırım)
3 parça peynır
4 zeytin
1 kaşık pekmez yuttum ilkönce
1 haşlanmış yumurta
yarım domates
bıraz maydonoz

gunydın hanımlar
iftarda yedıklerımıde yazayım dun =)
1 kepçe yayla çorbası
2 yemek kaşı patlıcan oturtma
avuç içim kadar et yemeği(annem benım eti babam yaptığında daha çok =) sevdimi bildiği için babama et pişirtmiş =)
1 dilim ekmeğin yarısı
1 kaşık yoğurt ve salata yedim
2 dilimde güllaç =( anneciğimmm mis gibi yapmış yedim afiyetle

gece sahurda
2 dilim ekmek
1 yumurta (haşlanmış)
1 parça peynır
2 zeytın
1 fincan çay

iftarda çok kaçrınca sahurda pek bişiy yiyemedim =(

slm kızlar yasak kaldırıldı sanırım deneme yapayım dedim oldu. çok ama çok sevindim:KK52::KK52::KK52:
herkes tatilde sanırım pek uğrayan yok. ben de izine ayrılcam zaten. dönüş bayramdan sonra.
57 kilo olmuştum bir ara ama şimdi 59 gidip geliyorum işte. burası çok motive ediyor ayrı kalınca pek dikkat edemiyorsun. birde izizne ayrılınca verdiğim kilolar hooop geri geliyor. hepinizi çooook özledim. simurghcum da yuvasına döndü anneciğinin yanında kim bilir ne kadar mutludur. inş. en kısa zamanda hamile haberlerini de alırız.

Kızlaaaar...Ben geldiiiim...
Annemin evinde internet yok, giremiyorum o yüzden, çok özledim sizi yaa...Çidocumm...yasak kalkmış çok sevindim.
Kötü haberim var 59,5 kiloyum. Çok şişmanladım, şimdi ramazanda da birazdengesiz besleniyorum, su içemiyorum. Ama ramazandan sonra tekrar eski düzenime dönücem inşallah.
15 gün sonra tatileçıkıyorum yurtdışına, Eylül sonu gelicem ve evimize yerleşicez inşallah. Ozaman hem evimde düzenli spor yapabilicem, hem de internetim olacak. Görüşmek dileğiyle. Öptüm şekerler.

Çido, Simurgh burdasınız ya inanamıyorum.Topik ne alemde bir bakayım diye girmiştim, sizi görünce çok sevindim. Gördüğünüz gibi kimsecikler kalmadı. Ben de Ramazan da boş durmamak adına başka topiklere takılmaya başladım. Ramazandan önce iznimi kullandım. Bir kısmını da okul açılınca kullanıcam, kızım kreşe başlıcak çünkü. Yaz mevsiminde izin tatil derken herkes kayboldu gitti. Bayramdan sonra yeniden toplanalım burda. Ben hepinizi çoook özledim. Bu arada 61 oldum. 5 kilo gitti.

Slm kızlar, sizleri burda görmek güzel...
Akşamyediklerimi yazmak istiyorum hemen...dün kayınvalidemlerdeydik
Bir kase çorba
tadımlık salata...
üç beş çatalcık:KK70::KK70:tatlı yedim
3 yemek kaşığı kadar sulu küfte ve kızartılmış yağsız biber yedim...
Üstüne bir bardak çay içtim
(Aslında çok güzel şeyler vardı ama ben bu yemeklerden önce bi de )
1 açma
1 bardak çay
ve 1 tane börek yedim:KK43:midem iyi olmadığı için akşam yemeğni az yedim, çok düzensiz bu aralar bişi anlamıyorum..

Sahurda ise,
3-5 dilim salatalık ve domates ve sadece malesef bi çatallık peynir yedim....azıcık da üzüm:KK43:((
Sahurum çok kötü biliyorum...

Şimdi ise akşam yemeği yapmayı düşünüyorum güllaç yapıcam ama yemek olarak karar veremedim...gsrz kızlar:KK16:
ii iftarlar herkese

Selam kızlar arada gelenler olmuş bende pek giremedim kk ya sanırım herkes tatilde diyeti unutmuş
ben yaşam tarzı haline getirdim diyetimi şu an 57,5 kiloyum 5,5- 6 kilo verdim inşallah daha da vericem
mekik çekmem lazım her yer gitti göbek kaldı biraz tam yol devam

Acı Cehre kullanılmaya başlandığı ilk günden itibaren yaklaşık 3-4 kilo zayıflama sağlayarak en az 2 beden fark ettirmektedir. Bu mucize bitki ile bir aylık kullanım sonucunda ortalama 8-10 kilo vererek zayıflamış olacaksınız.

Akşam Kullanın Sabah 3-4 Kilo Zayıf Olarak Uyanabilirsiniz..

Yanlış duymadınız Acı Cehre alternatif tıpta dünyaca ünlü uzmanların yeni keşfi olarak zayıflamada en özel mucize bitki konumuna gelmiştir. Zayıflamanın yanı sıra kabızlık sorununa da kesin tedavi yöntemi olarak kullanılmaktadır. Bağırsakları düzenleyici, temizleyici , hücreleri yenileyici ve cildi sıkılaştırıcı özelliği ile de zayıflama esnasındaki cilt sarkmalarını önler. Bir kutu Acı Cehre 75 adet bitki tohumu içerir.Acı Cehre şu ana kadar bilinen en etkili ve hızlı kilo verme takviyesidir. Acı cehre var olan tüm zayıflama ürünlerinden farklı olarak %100 bitki tohumu halinde satılmaktadır. Ürünün bilinen hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Kullanımdan hemen sonra (2-3 saat içerisinde) etkisini göstermeye başlayacaktır ve 24 saat içerisinde 3-4 kilo zayıflama sağlamaktadır.

Kilo vermeye yardımcı olmasının yanı sıra kolesterolü tamamıyla dengeleyip idrar söktürücü özelliğiyle de prostat ve böbrek rahatsızlıklarına iyi gelmektedir. Gaz giderici etkisiyle de karın bölgesindeki şişkinliği ve hazımsızlığı tamamıyla gidermektedir.

Acı Cehre zayıflama bitkisinin en önemli özelliğinden birisi de tamamen bitki kökenli olup içerisinde hiçbir kimyasal madde bulunmadığından vermiş olduğunuz kiloları ürünün kullanımını bıraktıktan sonra kesinlikle geri almıyor olmanızdır. Bu sayede tamamen Bitkisel ve Doğal şekilde sağlıklı zayıflama sağlamış olursunuz.

Yemeklerden sonra ılık su ile alınması, tokluk hissi yaratır ve nispeten fazla yemek yenmesini engeller.
Yiyecekler ile alınan yağların, midede emilmesini engeller ve mide tarafından emilim en aza indirilerek, yağ ve kalori olarak vücutta depolanmamasını sağlar. Kötü kolesterol ve trigliseridlerin atılımında etkilidir.
Yiyecekler ile bağırsaklara ulaşan besinlerin, burada emilimini en aza indirir. Diğer mineral ve vitaminler alınırken, yağlar gaita yolu ile dışarı atılır.

ACI CEHRE HAKKINDA

ZAYIFLAMAK İÇİN DİYET-EGZERSİZ YAPMAYA SON !

Acı Cehre size sağlıklı ve zahmetsizce kilolarınızdan kurtulma imkanı sunmaktadır. İçeriğinde bulunan %100 bitki tohumu ile doğal yöntemlerle herhangi bir diyet uygulamadan zayıflayabilirsiniz.

Dünyada bugüne kadar zayıflama alanındaki başarısından devamlı olarak söz ettiren Acı Cehre ile Sağlıklı ve Doğal bir şekilde kilolarınızdan kurtulun.Zayıflamak ve kilo vermek için artık sevdiğiniz yemeklerden mahrum kalmanıza, saatlerce egzersiz yapmanıza, diyet listeleri ile boğuşmanıza gerek yok!

Yemeğinizdeki yağı anında enerjiye dönüştürerek vücutta depolanmasını önler, vücudunuzu yormaz, hızlı ve sağlıklı kilo vermenizi sağlar.Acı Cehre zayıflama bitkisinin kapsül halinde veya diğer yardımcı bitkilerle kullanılmamasındaki amacı ise taklit edilmemesi ve diğer ürünlerden ayırt edilebilmesi amacını gütmektedir. Ürün tamamen dalından toplanıldığı gibi olup hijyenik ortamda ve usulüne uygun şekilde kullanıma hazırlanmıştır.

Kabızlık giderici, bağırsak yumuşatıcı, idrar söktürücü etkileri vardır. Özellikle bağırsakları çalıştırmasıyla ünlüdür.

Acı Cehrenin modern tıpta da yeri vardır.* Son yapılan araştırmalarda acı cehre meyvesinden hazırlanan özel ekstrenin kanser hücrelerinin büyümesini engellediği görülmüştür.

KULLANIMI

İlk gün tok karnına 3-4 adet ılık su ile çiğneyerek veya yutularak içilir. Devam eden günlerde sabah akşam birer adet tok karnına kullanılır.

1 Kutu Acı Cehrede 75 Bitki Tohumu Bulunmaktadır.

Tamamen Bitki Kökenidir. %100 DOĞALDIR

Acı Cehreden en etkili verimi almak için neler yapılmalı?

* Düzenli bir şekilde kullanmak şarttır.
* Yemeklerden 20-30 dakika sonra bol miktarda su ile alınması çok önemlidir.
* Gün içerisinde en az bir saat tempolu bir şekilde yürüyüş yapmanız sağlığınız açısından çok önemlidir.

Haftada bir tartılmanız kilo takibinizi kolaylaştırmada yardımcı olacaktır.

kardeşim kullanmaya başladı bakalım sonuç ne olacak...bağırsağı çok çalıştırıyormuş...

Çok sinirlendim..:KK47: Kendiniz kullanmadıysanız ne diye sonucunu görmediğiniz şeyi yazıyor reklamınızı yapıyorsunuz.. Arkadaşım böyle sağlık ile ilgili şeylerde ortaya saçma sapan şeyleri atmayın -mış -muş ekiyle, yok bağırsaga iyi geliyormuş muş muş...!!

Ben de şunu söyleyeyim sana... !! Arkadaşım bu acıçehreden içti ve kızın içi dışına çıktı..psikolojisi bozuldu...vücudunu yeni topluyor..yeni kendine geliyor..

O yüzden bir kere duydugunuz şeyi denemeden reklam yapmayın!!!!!!:KK47:

Caire, sessiz86, imeldaguney, gulşah10 ve diğer tüm masabaşında oturmak zorund aolup zayıflamak isteyen kızlar. Hadi gene canlanalım...

benim 1 ay içinde acilen 3-4 kilo vermem lazım
görümcemin düğünü varda
ama bu kafayla kilo vermemem ki
kalkamıyorum masa başından
evede geç yetişiyorum, trafikte falan kalıyorum 10 buçuk saat çalışmadan sonra
cumartesi günleride çalışıyorum
napıcam ben :KK43:

X