akşama ne pişirsem diye düşünüyorum bamya, fasulye, kabak ne yapsam hafif olsa
selam kızlar..naısl keyifler?ben bugün saf protein diyetine başladım..
arkadaşımın pazar düğünü var cuma da kınası bari düğüne kadar biraz daha inceleyim dedim..
bugün öğlen işyerinde spor yaptım yine 45 dk..
akşama da yürüyebilirsem dışarda yoksa 1 saat leslie yapmayı planlıyorum..
bakalım p.tesiye kadar işallah güzel bir rakam görebilirim..
sporu oturtmaya başladım çok mutluyum haftada 3 gün işyerinde 45 de öğle aralarında haftada 3 gün de akşamları dışarda 1.5 saat yürüyorum..
tebrik ederim ben de çok istiyorum ama eşim istemez bir de çocuk olunca ona bırakıp yalnız da çıkamam
çok sağol canım spor yapınca kendini hem çok daha iyi hissediyorsun hem de spor salonunda ne kadar kalori yaktığını görüyorsun ya mesela koşu bandında 20 dk yürüyorum şimdilik çok hızlı değilim ama genelde 5.5 hız bir ara 6 ya çıkarıyorum falan düşün en fazla 100-120 kalori yakıyorum..bu ne demek 1 elma 80 kalori 1 dilim ekmek 24 kalori yahu diyorum canım çıkıyor bir tek emayla bir dilim ekmek kadar yakıyorum sonra noluyor eve gelip de elini bişeye attığın zaman o an geliyor aklına hemen elini çekiyorsun ama normalde götürüyordum fazla içim sızlamadanbu anlamda beni bayağı frenledi canım..çocuk varsa dışarda yürümek tabi ki zor ama leslie falan yapabilirsin evde..
benim yürüyüş arkadaşım var servis arkadaşım onunla iyi oluyor ...1 saat yürüyüp parkta oturuyoruz bir çay sigara keyfi yapıyoruz sohbet ediyoruz yeşillikte kendimize geliyoruz dönüşte yarım saat daha yürüyüoruz..çok iyi geliyo ruhum açılıyor keyif haline gelmeye başladı azap olarak görmediğimden sanırım yürümediğimde sıkılıyorum..
şenaykaya canım senin sonuçların ne oldu takip edemedim
Gunaydin kizlar,
Senaycim gecmis olsun tekrar , sonuclarini yaz...
Bu arada onumuzdeki pazartesi tablomuzu yapamayabilirim, artik hazirlaniyorum tasinmak icin, izin alip ise gelmem belki. Islerimi teslim etmek icin toparlamaya calisiyorum, ofiste de cok yogunum bu aralar. Dondukten sonra da bir sure size katilamicam. Uzuuun bir tatile cikmayi dusunuyoruz. Ama aralarda girebildigim kadar girerim yani...Eylul gibi donucem tekrar. Yani onumuzdeki persembe sezon finali. Yeni sezonda gorusucez artik
günaydın kızlar teşekkür ederim inş. bişey çıkmaz.herkes tek tek gidiyor ya...sıra bana geldi sanırım...tedavi için ve çocuk sorunum yüzünden iş konusunda napacağımı şaşırmış durumdayım.işimi seviyorum oysaoffffff haftasonları çocuğa kreş olmadığı için kardeşim bakıyordu.şimdi oda taile gidyor..bakacak kimsem kalmıyor...napacam ben
cnm sen ne iş yapıyorsun hafta sonu çalışıomusun. bir bakıcı tutsan geçici süreyle hafta sonları için
haftasonu 1 e kadar çalışıyorum canım...bakıcı bulsam tutucamda bulamadım bir türlü...
haftasonu 1 e kadar çalışıyorum canım...bakıcı bulsam tutucamda bulamadım bir türlü...