Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar..naısl keyifler?ben bugün saf protein diyetine başladım..
arkadaşımın pazar düğünü var cuma da kınası bari düğüne kadar biraz daha inceleyim dedim..
bugün öğlen işyerinde spor yaptım yine 45 dk..
akşama da yürüyebilirsem dışarda yoksa 1 saat leslie yapmayı planlıyorum..
bakalım p.tesiye kadar işallah güzel bir rakam görebilirim..
sporu oturtmaya başladım çok mutluyum haftada 3 gün işyerinde 45 de öğle aralarında haftada 3 gün de akşamları dışarda 1.5 saat yürüyorum..

akşama ne pişirsem diye düşünüyorum bamya, fasulye, kabak ne yapsam hafif olsa

cnm kabak havuç patates haşlayıp naneli yoğurtla araya hafif bir salta olarak koyablrsin zeytinyağlı fsulyede hafif olur.=) zeytınyağlı bamyada hafif olur =)

tebrik ederim ben de çok istiyorum ama eşim istemez bir de çocuk olunca ona bırakıp yalnız da çıkamam

tebrik ederim ben de çok istiyorum ama eşim istemez bir de çocuk olunca ona bırakıp yalnız da çıkamam

çok sağol canım spor yapınca kendini hem çok daha iyi hissediyorsun hem de spor salonunda ne kadar kalori yaktığını görüyorsun ya mesela koşu bandında 20 dk yürüyorum şimdilik çok hızlı değilim ama genelde 5.5 hız bir ara 6 ya çıkarıyorum falan düşün en fazla 100-120 kalori yakıyorum..bu ne demek 1 elma 80 kalori 1 dilim ekmek 24 kalori yahu diyorum canım çıkıyor bir tek emayla bir dilim ekmek kadar yakıyorum sonra noluyor eve gelip de elini bişeye attığın zaman o an geliyor aklına hemen elini çekiyorsun ama normalde götürüyordum fazla içim sızlamadanbu anlamda beni bayağı frenledi canım..çocuk varsa dışarda yürümek tabi ki zor ama leslie falan yapabilirsin evde..
benim yürüyüş arkadaşım var servis arkadaşım onunla iyi oluyor ...1 saat yürüyüp parkta oturuyoruz bir çay sigara keyfi yapıyoruz sohbet ediyoruz yeşillikte kendimize geliyoruz dönüşte yarım saat daha yürüyüoruz..çok iyi geliyo ruhum açılıyor keyif haline gelmeye başladı azap olarak görmediğimden sanırım yürümediğimde sıkılıyorum..

ya ben kg çizelgemöi yanlış yapmışım şimdi farkettim 88.6 dım geçen cuma..

gunaydın hanımlarr

senaykaya cnm sonuçları alınca bizimlede paylaş lütfen. inşallah temiz çıkar hepsi

dun yedım kurabıyelerden sonra=) eve gittim 2 saat kadar temizlik yaptım ortalığı sil süpür toz al çamaşır topla mutfa topla .koltukları düzelt derken yoruldum . geçtim mutfağa
akşam yemei olarak

1 dilim şeftali
1 kayısı

yedım bşkada cnm bişiy istemedi =) bu ıyı oldu gunduz çok kaçmıştı akşm az yıyınce =) dengelenmiştir.

bu sabah kahvaltım1 bardak su

1tatlı kaşığı pekmmez
2 çeri domates
1 parça peynır
5 zeytin
çeyrek simit ( bu susamsız olanlardan )

tatile kadar gitçek bu kglalar =)
şimdi tek düşündüm konu pazar gunu kuranda pilav olucak buda öğlen yemeği anlamına geliyor =( nese yarısı yerım artık napalım ara öğünede bişiyler tşırım yanımda =)

Gunaydin kizlar,
Senaycim gecmis olsun tekrar , sonuclarini yaz...

Bu arada onumuzdeki pazartesi tablomuzu yapamayabilirim, artik hazirlaniyorum tasinmak icin, izin alip ise gelmem belki. Islerimi teslim etmek icin toparlamaya calisiyorum, ofiste de cok yogunum bu aralar. Dondukten sonra da bir sure size katilamicam. Uzuuun bir tatile cikmayi dusunuyoruz. Ama aralarda girebildigim kadar girerim yani... Eylul gibi donucem tekrar. Yani onumuzdeki persembe sezon finali. Yeni sezonda gorusucez artik

günaydın kızlar teşekkür ederim inş. bişey çıkmaz.herkes tek tek gidiyor ya...sıra bana geldi sanırım...tedavi için ve çocuk sorunum yüzünden iş konusunda napacağımı şaşırmış durumdayım.işimi seviyorum oysa offffff haftasonları çocuğa kreş olmadığı için kardeşim bakıyordu.şimdi oda taile gidyor..bakacak kimsem kalmıyor...napacam ben

oh süper cnm inş. herşey istedin gibi olur. istanbula mı geliyorsun yoksa başka bir şehir mi cnm ?

umarım tatilinde güzel geçer =) ne tarfa gidiceksiniz tatil için

cnm sen ne iş yapıyorsun hafta sonu çalışıomusun. bir bakıcı tutsan geçici süreyle hafta sonları için

merhaba kızlar
akşam yemeğim : zeytinyağlı kabak yemeği + 2 dilim kepekli ekmek + yoğurt
ara : Oğlumun püskevitli muzlu mamasından 2 kaşık
kahvaltı : 2 dilim kepek ekmeğiyle yumurta + maydanoz ve maruldan salata + şekersiz çay (bu arada diyete başladığımdan beri çayıma hiç şeker atmıyorum alıştım artık)
ara : 2 erik + 1 kayısı bakalım yemekhanede ne var öğle için

evet öğle yemeğim
buğdaylı soğuk çorba + tavuk sote (pilav da vardı almadım) ama yarım dilim ekmek yedim

haftasonu 1 e kadar çalışıyorum canım...bakıcı bulsam tutucamda bulamadım bir türlü...

komşun falan yok mu cnm hiç =( istanbuldamı oturuyosun cnm inşallah bulursun kısa sürede cnm.

jeyloleslıe yürüüyüş yapan bi ablmı z=) evın içinde bulundujmuz yerde nasıl yürüyüş yapabiliriz nasıl spor yaparız gibi bir prgram cnm kısa açıklaması ile googleye yaz çıkıo cnm = )

öğlen yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorbası 1 çay kaşığı pulbiber ile
6 kaşık bezelye yemeği içinde iki parça kuşbaşı et vardı=) benaz koydum etı
1 dilim ekmek
1 kaşık yoğurt
3 kaşık domates salatası

ara öğün içinde düşünüyorum henuz cnm istemıyor =(

haftasonu 1 e kadar çalışıyorum canım...bakıcı bulsam tutucamda bulamadım bir türlü...

komşun falan yok mu cnm hiç =( istanbuldamı oturuyosun cnm inşallah bulursun kısa sürede cnm.

jeyloleslıe yürüüyüş yapan bi ablmı z=) evın içinde bulundujmuz yerde nasıl yürüyüş yapabiliriz nasıl spor yaparız gibi bir prgram cnm kısa açıklaması ile googleye yaz çıkıo cnm = )

öğlen yemeğim
1,5 kepçe mercimek çorbası 1 çay kaşığı pulbiber ile
6 kaşık bezelye yemeği içinde iki parça kuşbaşı et vardı=) benaz koydum etı
1 dilim ekmek
1 kaşık yoğurt
3 kaşık domates salatası

ara öğün içinde düşünüyorum henuz cnm istemıyor =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…