Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Çok teşekkür ederim. Salgın var sanırım. Başka arkadaşlar da hasta burada. İki küçük pişiden birşey olmaz. Ben de hala dikaat etmeye çalışıyorum ama emzirdiğim için iştahım çok açık. Artık olabildiğince.

Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Evet artık akıllandım ama bizim ev yamuk ya:)) Banyo dışında yerler hep yamuk. Oynuyor o yüzden tartının ayakları. :)))
benim eşim çok hareketsiz, bizim sitenin bahçesinde de o aletlerden var ama gelde ikna et işte

geçmiş olsun, bende bu topikte yeniyim

gayet iyi gidiyorsun

Teşekkür ederim, sen de hoşgeldin o halde aramıza.

benim eşim çok hareketsiz, bizim sitenin bahçesinde de o aletlerden var ama gelde ikna et işte

geçmiş olsun, bende bu topikte yeniyim

gayet iyi gidiyorsun

aa cnm ne güzel site içinde var =) tekteolsa gider yaprdım sprumu senın yerınde olsa =)
ama eşim bana eşlik etmektn hoşlanıyor harekteli oldu için sıkılmadan gelıo spor yapıo oda sağlıklı yaşamayı sevıyor=)

inşallah sende başlarsın cnm spora

ya ben iki haftaya yaklaşık b 12 içiyorum ve kilom hala 64yediklerime dikkat ettiğim halde, ama Allahtan kilom artmadı çünkü yemiyorum, hapı falan da bırakmayı düşünüyorum bu ara midem delik deşik oldubakalım kilo ne olucak, gerçi umrumda da deil bu aralar,faranjit olmuşum az buçuk

Kizlar merhaba...
Hic giremiyorum, cok yogunum, ama hafif yiyorum.
Aksam yarim tabak makarna+ 2 catal ton baligi.
Sabah tahilli tost+cay
Oglen yarim tabak patates salatasi+yarim kepce corba

arkadaşlık teklifini onayladım canım, teşekkür ederim , b12 vitamini önemli, iştah açar ama yokluğu da metabolizmayı yavaşlatır. bence devam etmelisim , ayrıca bağışıklık sistemine de faydası var, hastayken iyi gelir. Allah şifalar versin

bana kalsa ben hergün gidicem de benim uyuşuk kocam yok mu , o beni yavaşlatıyor, yoksa ben şimdiye angelina jolie olmuştum

Öğle:
1 tabak yeşil fasulye
2 çatal bulgur pilavı
1 ince dilim ekmek
yarım tabak salata (tatlı tabağı)
1 ayran

B12 ben de kullanıyorum canım. Yaklaşık bir ay belki fazla. Gün aşırı içiyorum, kilo aldırmadı bana, malum yediklerimize dikkat ediyoruz ya. İçmezsem bacaklarım ellerim çok uyuşuyo.
Öğle yemeği, 1 tane fırında alabalık, yarım kase çorba, slata, yarım ince dilim ekmek ve bir parça helva

öğle yemeğim : çok hafif bir yemek vardı bugün
adını bilmiyorum yayla çorbasının içinde haşlanmış nohut ve makarna yağsız
çok hafifti 1 tabak yedim ekmeksiz evde denemek içinde güzel olduğunu düşündüm
1 küçük dilim de karpuz hepsi bu

bu arada sbh ne yedımı yazmadım =( unuttum bende de b 12 eksik kg almama sebp oldu ilaçlar zaten kullanmak istemiorum ama mecbur kaldım artık kullanıcam =(

sbh kahvltım

1 bardk su
1 ttlı kaşı pekmez
1 dilim ekmek
4 çeri domates
4-5 dal maydonz
1 parça peynır
4 zeytin

arada 3 grisini yedim

öğlen
3 kepçe tarha çorbası
1tane mınık biber dolma
3 kaşık yoğurt
yarım domates saltalık maydonoz

arada 2 dilim kavun

3 kurabıye şirktte yptım denemek için tarifi çok güzel oldu çokta hafif tadı ama denerken şekllerini 3 tane ymiş oldum ince kalın ve yuvrlk ypmıştım =) nese akşam hafif geçicek =)

mblue+ ara öğünlerde yediğin meyvenin üzerine 10 dak. sonra yarım bardak süt içersen, kan şekerinde dalgalanma olmaz. birden miden kazınmaya başlamaz. bana diyetisyen bu şekilde tavsiye etti

mblue+ ara öğünlerde yediğin meyvenin üzerine 10 dak. sonra yarım bardak süt içersen, kan şekerinde dalgalanma olmaz. birden miden kazınmaya başlamaz. bana diyetisyen bu şekilde tavsiye etti

teşekkürler cnm. acıktımdan yemedım aslında =) öle güzel görunduler tadınıda hiç bilmedim bi kurbıyeydı denedım tamamen mecburıytten =) trfını netten bulup uyguladımda =) severim değişik trıfleriii

Kurabiyeler için demedim canım , sen galiba acıkınca kurabiye yemişsin dediğimi zannettin. Sadece meyve yedikten sonra biraz süt içmek lazım :79: onu demek istedim :78:

Kurabiyeler için demedim canım , sen galiba acıkınca kurabiye yemişsin dediğimi zannettin. Sadece meyve yedikten sonra biraz süt içmek lazım :79: onu demek istedim :78:

=)=) evet cnm öle sandım tmm aklımda bulunucak meyveden 10 dkka sonra yarım brdk süt içicem=) teşekkrler cnm

akşamı hfif geçireyım die düşündüm sadece yoğurtlu semızotu salatamı yiycem muhtemelen bgunu dengeler die düşnüyorum

şimdi 1 fincan yeşil çay ve 1 fincan sıcak su içtim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…