- 2 Nisan 2008
- 269
- 1
bugun öğleden önce 1 fncan yeşil çay içmştim =)
şimdi 1 fincan daha yeşil çay içiyorum
ve 2 lt su bitti
araöğünde 2 tamtahıllı galeta ile 2 yemk kaşığı kdr yoğurt yesem çokmu olur die düşünüoyurm hanımlar szce?
başınız sağolsun, Allah sabırlar versin, Allah rahmet eylesinakşama yemk adına pek bişiy yok
7-8 adet dolma yerım ( toplasan içindeki pirinç ancak 2 kaşık eder die düşnüyorum inceccik incecik serçe parmam kdr bu aradaserçe parmam incedir
bide semiz otu saltası yerım yeter bana
teyzemın eşi vefat ettti bugun oraya geçeceğim yemk yıyıp aslında cnm pekde bişiy istemıyor rabbim bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne makamını cennet bahçelerinden eylesn inşallah geride klanalra sabırversin
evet canım doğru hatırlıyorsunara öğün
2 yemek kaşığı yoğurt
2 adet grisini
çilekli pudıng canım grisini yiyebilirsin yoğurt yiyebilirsin meyve yiyebilirsin altarnatif çok cnm . fındık leblebi badem sayılı olarak bnlrdnda olbilir . senın kg klamış zaten snırım boy 1 60 ulşmk istedin kg 48 die hatırlıyorum =) ama 49-50de yeterli sana cnm 48de çok zayıf olmazmısın ?
evet canım doğru hatırlıyorsun. fazla kilom yok ama hayatımda hiç o kiloda görmedim kendimi, nasıl olcam merak ediyorum . 2009 yazında 50 ye kadar falan inmiştim galiba öyle hatırlıyorum sonra yavaş yavaş ama kararlı bir şekilde geri aldım kiloları . şimdi yine vermek istiyorum. Zaten ramazana kadar o kadar kiloyu veremem. Ramazanda diyet miyet yapamam
bu yediklerinle 1 kg almazsın canım üzülme. biz tatile gittik geldik ben hala zayıflamaya çalışıyorum. önce tatile kadar hedef koymuştum kendime şimdi de ramazana kadar zayıflamaya çalışacağım. spor yapıyor musun? belki biraz fazla yüklesnsen spora yediklerini yakmış olursungünaydın güzellikler
cnm =) sende ben gibi bu kgda nasıl olcam merkından vermek istiyorsun anladım kadarıyla bende kendımı 51de nasıl olcamı merk ediyorum =) 52-53 ytrli aslında banada ama biraz daha zayıf olursam daha guzel olcak gibi geliyor =) 54,5 tan 52ye düşeyimde =) bğnırsem 51e grk kalmaz
ramazanda kg almadan atlatayım yeter banaama bende vitamın eksikliği kansızlık var ilaç kullanmak istmeıyorum daha öncede onlar kg aldırdı bana ama mecbur kullanacağım gene ramazana girmeden kullanyımda yedıklerıme de dikkat ederek kg almadan vitmını toprlamm lzım
dün akşam strestenmidir niyedir bilmem çok abarttım
işten çıkmadan önce 1 kandil simidi yedim
13 yaprak sarma yedim ( akşam yemeğinde bi bu vardı.)
4 bardak çay
bir avuç karışık kuruyemiş yedim( badem,fındık,fıstık,kaju) karışımlıydı
5 adet çifte kavrlmş lokum
1 çatl un helvası
karşı komşuma geçtik oda pasta börek kek bolbol yyapmış ama evde yedıklerımden sonra orda hiçbişiye elimi sürmedim. =) malum okdr yedıkten snra cnmda çekmedi
akşam midem ağrıdı durdu.bugun kesınlıkle çok dikktli yemem lazım. oldukça abarttım dün sabah aynada kendıme bkıncada üzüldüm keşke yemeseydın sınıre sıtrese yenık düşüp dedim =( sizce 1 kg katmışmıdır dun yıdıklerım :'20:bundan sonra daha çok dikkat edicem. gitçk bu kalan son kglolarda hemde tatile çıkmadan en az 1 kg vermem lazım
bu yediklerinle 1 kg almazsın canım üzülme. biz tatile gittik geldik ben hala zayıflamaya çalışıyorum. önce tatile kadar hedef koymuştum kendime şimdi de ramazana kadar zayıflamaya çalışacağım. spor yapıyor musun? belki biraz fazla yüklesnsen spora yediklerini yakmış olursun
bnı eşim götürüyor parka spora çok güzzel geçio tek olsam bende istemem sanırım =( eşini kandır cnm çay falan demle parka gidin sen spor yap o çay içsin olmaz mı kiben spor yapmak istiyorum, eşim beni engelliyor. Akşamları yürüyüş yapalım diyorum sen yap ben gelmem diyor, ben tek başıma sıkılıyorum, hem akşam vakti yalnız gidilmez ki yürüyüşe. ne yapıp edip benim eşimi harekete geçirmem lazım :96:
Günaydın arkadaşlar,
Epeydir uğrayamıyorum ya. Ben hastaydım, oğlum hastaydı, eşim hastaydı. Kayınvalidem amelyat olacak onun doktor telaşı vardı. (Bizde kalıyorlar bebeğime şu an onlar bakıyor) Bir de gene tartım bozuldu. Bu tartıyla başım belada. Servise gönderdim tekrar, bir haftaya gelir dediler. Sanırım g ene ıslandı banyoda da ondan bozuldu. İşte böyle. Kilomu ölçemiyorum ama incelmeye devam ettiğimi hissediyorum. En kısa zamanda tartılıp bildireceğim.Konuya takılamasam da motivasyonumu kaybetmedim yani.
benim eşim çok hareketsiz, bizim sitenin bahçesinde de o aletlerden var ama gelde ikna et iştecnm haftada en az 3 gun spor yapıyorum 1 saat kadar iş yerıne merdıvenlerı kullanıyroum.4. kattayız in çık merdivn. akşamları bazen eve yürüyorum yarımm saat kadar.bazende parkta 1 saat spor ypıyorum haftanın 3 gunu yeterli zaten =)
bnı eşim götürüyor parka spora çok güzzel geçio tek olsam bende istemem sanırım =( eşini kandır cnm çay falan demle parka gidin sen spor yap o çay içsin olmaz mı ki
ara öğün :3 adt galeta tam tahıllı
geçmiş olsun, bende bu topikte yeniyimGünaydın arkadaşlar,
Epeydir uğrayamıyorum ya. Ben hastaydım, oğlum hastaydı, eşim hastaydı. Kayınvalidem amelyat olacak onun doktor telaşı vardı. (Bizde kalıyorlar bebeğime şu an onlar bakıyor) Bir de gene tartım bozuldu. Bu tartıyla başım belada. Servise gönderdim tekrar, bir haftaya gelir dediler. Sanırım g ene ıslandı banyoda da ondan bozuldu. İşte böyle. Kilomu ölçemiyorum ama incelmeye devam ettiğimi hissediyorum. En kısa zamanda tartılıp bildireceğim.Konuya takılamasam da motivasyonumu kaybetmedim yani.
gayet iyi gidiyorsunGünaydın kızlar. Yerçekimli karanfil çok geçmiş olsun canım. Dün akşamüzeri kayınvalidem pişi yapmış, küçük küçük yapmış 2 tane pişi yedim, akşam da sadece karpuz yedim. Yatarken sirkeli su içtim. 30 tane mekik çektim. Sabah yarım simitle kahvaltı yaptım.