yok canım öyle samimi komşu hepsi çalışan bayan çocuklarına bakıcılar bakıyor...Adana da yaşıyorum...daha önce İstanbul daydım evlenip buraya yerleştim...
inşallahistediğin gibi birini bulursun cnm. kardeşin geçici süremi bkmıcak yoksa artık bakamıor mu ?
cmrtesileri çalışıosun sadece anldım kadrı ile iş yerınle görüşsen belki yardımcı olurlar cnm hanı işlerini cumadan bitirsen öle bi şansın olmazmı hanı oldu bulamadın en sonçare konuşmayı dene derim ben.
normalde kızım kreşe gidiyor.haftasonları kardeşim yarım gün bakıyor ama yaz geldi onunda gideceği yerler var.yoksa bakar.o gidince zora düştüm...işim yoğun değil ama diğer çalışanlara haksızlık olur diye kabul edeceklerini pek sanmıyorum...yapacak bişeyim kalmadı gibi geliyor...
oh süper cnm inş. herşey istedin gibi olur. istanbula mı geliyorsun yoksa başka bir şehir mi cnm ?
umarım tatilinde güzel geçer =) ne tarfa gidiceksiniz tatil için
cnm bence bi şansını dene derım ben en azından bir süre idare etsinler çocuğa bakıcak biri bulana kadar . son çare dersin hiç ayrılmak istemıorum ama cmrtesileri çocuğuma bakacak biri bulamıyorum die inş. hiç grk kalmaz ve dirk izin verirler cnm hakkında hayırlısı inşalalh
Senaycm, Adana da olsaydim ben bakardim kizina yaa.. cok kucuk, derdini soyleyemeyen bebege bakamam ama oyun cagindaysa super bakarim.
aaaa bu kadar takma canım, eşin ne iş yapıyor? c.tesi çalışıyor mu? saat 1 e kadar idare edecek birileri elbet bulunur.amin canım.teşekkürler ilgine.sabahtan beri düşünmekten bişey yapamıyorum...çok hassas bir insanım.beynim doldu artık hergün düşünmekten.yarında doktorum var.tedavi ne kadar sürer,kaç gün izin almam gerekir doktor işleri için,nasıl olur hepsi sorun...işyerinde sorunlu insan izlenimi uynadırmakta istemiyorum.kendi kendime kökten çözecem sanırım
simurgh çok güzl cnm =) inş. vize çıkar ama Türkiyede tatilerde gayet güzel =)
ara öğün:6 kiraz 6 yeşil erik
akşama kayınvaldemdeyım yemek ne var hiç fikrim yok inş. hmurlu bişiyler yoktur=)
aaaa bu kadar takma canım, eşin ne iş yapıyor? c.tesi çalışıyor mu? saat 1 e kadar idare edecek birileri elbet bulunur.
yaa degisik ulkeler gormeyi cok seviyoruz biz esimle. Ama cocuk istiyoruz ya, bebek olunca gidemeyiz, firsat bu firsat gidelim dedik. Yoksa Turkiye tatili daha bile guzel bence, amerika yorucak.useniyorum valla ucak yolculugu bile 17 saat
bencede farklı ülkelere gidinyaa degisik ulkeler gormeyi cok seviyoruz biz esimle. Ama cocuk istiyoruz ya, bebek olunca gidemeyiz, firsat bu firsat gidelim dedik. Yoksa Turkiye tatili daha bile guzel bence, amerika yorucak.useniyorum valla ucak yolculugu bile 17 saat
vardiyalı çalışıyor laborant evde olduğunda bakıyor zaten canım.birini bulamadığım için takıyorum son nokta yani.çaresizlik...
amin canım.teşekkürler ilgine.sabahtan beri düşünmekten bişey yapamıyorum...çok hassas bir insanım.beynim doldu artık hergün düşünmekten.yarında doktorum var.tedavi ne kadar sürer,kaç gün izin almam gerekir doktor işleri için,nasıl olur hepsi sorun...işyerinde sorunlu insan izlenimi uynadırmakta istemiyorum.kendi kendime kökten çözecem sanırım