Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Adana Küçük Şeyler Anaokulu ( Kreş )

Süleyman Demirel Bulvarı, 82091 Sokak, 01170 Çukurova
(0322) 232 4477 ‎ • kucukseyleradana.com

İşsever Kids Anaokulu ve Kreş

Adnan Kahveci Bulvarı, 01170 Adana
(0322) 233 1576 ‎ • isseverkids.com

Renkli Şekerler Anaokulu Adana

Güzelyalı Mh., 81108. Sokak, 01150 Adana
0544 727 2848 ‎ • renklisekerleranaokulu.com
Kategori: Eğitim - Kreşler

Güleç Akademi Anaokul Kreş Ve Çocuk Kulübü
Turgut Özal Bulvarı Güzel Yalı Mah. 71 Sok. No:6, Seyhan, Adana
(0322) 233 6505 ‎ • gulecakademi.com

Sefa Kreş
01120 Adana

Adana Defterdarlığı Kreş ve Gündüz Bakımevi
01130 Adana

Bu&Bu Kreş
Beyazevler Mh., 01170 Adana

Doğuş Anaokulu ve Etüt Merkezi

Kenan Evren Bulvarı, 01170 Adana
(0322) 232 5900 ‎ • doguscocuk.com

burda bir kaç tanesinin no. su var

Avrupa ulkelerine, Turkiye'de herhangi biyere 3-4 gunlugune kaciliyo da Amerika zor cocukla falan.
28 yasimdayim, evlilikte 2 yili doldurduk 3. senedeyiz. Allah verse de Amerikadan bebek haberi ile donsem yaa...

Avrupa ulkelerine, Turkiye'de herhangi biyere 3-4 gunlugune kaciliyo da Amerika zor cocukla falan.
28 yasimdayim, evlilikte 2 yili doldurduk 3. senedeyiz. Allah verse de Amerikadan bebek haberi ile donsem yaa...

Ayyy bende bebek istiyorum, ama hemen istiyorum , tatilde o kadar fırsatınız olacak :78: bence olur
:92:

Büyük Sürmeli Otelinde genel müdür asistanıyım ...5 ay oldu yeniyim canım

canım yaaa..çok teşekkür ederim bende kreş araştırması yapıyordum..bir yerle görüştüm haftasonu varmış bakalım şartları nasıl?genelde hepsi kapalı haftasonu bir tane buldum

ölümden başka herşeye çare vardır, hemen karamsarlığa kapılma , .

kızlar çıkmam gerek, kızım kreşten gelecek ona yetişmem lazım.hepinizi seviyorum.allah emanet olun.iyi akşamlar...

senay kaya canım inşalalh gönlunce halledersin bu durumuunu rabbişm yardmcın olsun inşallah

Dün akşam

(çeyrek sımıt)susamsız simitten tirit( uzerıne kıymalı sos ve yoğurt dokülüyor)
az salata
2 yaprak sarma
iki ısırık mısır

günaydın hanımlarr

kahvaltı
1 bardak su
çeyrek simit (susamsız olanlardan)
2 çeri domates
yarım salatalık
1 parça peynır
5 zeytin
1 tatlı kaşığı pekmez
5 dal maydonoz

Son düzenleme:
Kızlar günaydın dün fazla giremedim, arkadaş izinli tek çalışıyorum ve çok yoğun. Dün akşam poğaça yapmıştım. sadece bir tane poğaça ve bir dilim karpuz yedim. Sabah da 2 tane poğaçayla kahvaltı yaptım.
Şenaycım çocuklar söz konus olunca akarsular duruyo canım. Sıkma canını mutlaka bırakacak bir yer bulursun. Adana büyük yer sonuçta, mutlaka uygun bir yer vardır. Çalışan annelerin çocukları illaki bir yerde mağdur oluyo. Napalım canım, bazen hepimiz aynı sorunları yaşıyo. Adanadaki ev sahibimle iletişimimi koparmasaydım yardımcı olurdum sana. Kendi bile bakardı. Beyazevlerde bir lise vardı. Ahmet Atıl lisesimiydi neydi adı o civarda oturuyodu. Ama tlf numarasını bile kaybettim. Hem çocuğundan hem de dr. sonucunundan haberdar et bzii canım.

günaydın kızlar 16 Temmuz da kuzenim evleniyor düğününe gidemeyeceğimi düşünüyordum
ama dün izinimi ayarladım ve gitmeye karar verdim o zamana kadar verilecek 2 kilom var sizce verebilir miyim bu kadar sürede
neler yapsam iyi gelir ki

bu arada kahvaltıda 2 dilim kepek ekmek ve klasik kahvaltı

sağol canım teşekkür ederim...doktordan geldim emara giricem....stresten hormonal baskıdan oluyormuş...stresim belli zaten...işten ayrılmaya karar verdim bugün konuşup istifa edicem hem tedavime hem çocuğuma bakıcam...inş. yanlış karar vermiyorumdur...birazdan konuşucam müdürümle...

16 temmuza kadar 2 kiloyu rahat verirsin canım biraz sıkı tuttun mu tamamdır.

Hayırlısı olsun canım. Maddi anlamda sıkıntı çekmeyeceksen bir müddet ara vermen iyi olur. Kötü bişey çıkmadığına sevindim.

daha sonuç belli değil canım emarda çıkar ne çıkarsa...yada parça alırlar...maddiyat konusunda kaybım olmayacak canım çünkü aldığımı kreşe veriyorum tahmin et...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…