- 3 Eylül 2008
- 4.409
- 79
Günaydın kızlar. Yerçekimli karanfil çok geçmiş olsun canım. Dün akşamüzeri kayınvalidem pişi yapmış, küçük küçük yapmış 2 tane pişi yedim, akşam da sadece karpuz yedim. Yatarken sirkeli su içtim. 30 tane mekik çektim. Sabah yarım simitle kahvaltı yaptım.
Çok teşekkür ederim. Salgın var sanırım. Başka arkadaşlar da hasta burada. İki küçük pişiden birşey olmaz. Ben de hala dikaat etmeye çalışıyorum ama emzirdiğim için iştahım çok açık. Artık olabildiğince.
cnm haftada en az 3 gun spor yapıyorum 1 saat kadar iş yerıne merdıvenlerı kullanıyroum.4. kattayız in çık merdivn. akşamları bazen eve yürüyorum yarımm saat kadar.bazende parkta 1 saat spor ypıyorum haftanın 3 gunu yeterli zaten =)
bnı eşim götürüyor parka spora çok güzzel geçio tek olsam bende istemem sanırım =( eşini kandır cnm çay falan demle parka gidin sen spor yap o çay içsin olmaz mı ki
cnm çok geçmiş olsun hepinize acil şifalar diliyorum.motıvasyonunu kaybetmemen çok güzel. cnm tartıyı artık bşka yere koyy banyo dışında =)
ara öğün :3 adt galeta tam tahıllı
Çok teşekkür ederim geçmiş olsun dileklerin için. Evet artık akıllandım ama bizim ev yamuk ya:)) Banyo dışında yerler hep yamuk. Oynuyor o yüzden tartının ayakları. :)))
benim eşim çok hareketsiz, bizim sitenin bahçesinde de o aletlerden var ama gelde ikna et işte
geçmiş olsun, bende bu topikte yeniyim
gayet iyi gidiyorsun
Teşekkür ederim, sen de hoşgeldin o halde aramıza.