Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Gunaydin kizlar.
Dun aksam menum: 2 tabak balik yahni (yagsiz baliktan yapilan cok saglikli bi yemek, 2 tabak fazla oldu ama bitsin diye paylastik sonunu esimle) + 1 kadeh beyaz sarap
Sabah: 1 tahilli tost+cay

Günaydın canlar. Simurgh ellerin dert görmesin canım tabloyu yapmışsın yine. Dün akşam 4 kaşık bamya yemeği, 2 kaşık pilav üzeri pul biberli, salata ve yoğurt yedim. 30 tane mekik çektim. Havalar ısınınca spor yapasım gelmiyo hiç. İp bile atlamıyorum uzun zamandır. Tartım bozuk ya sinir oluyorum. Şenaycım MR çektirecektin sonuç çıktımı canım, merak ettim.

günydın hnımlarr

dun akşamki menum :KK43:

2 kase tavuksuyuna şehriye çorbası
2 kaşık yoğurt
6 tane yaprak sarma ( incecik serçe parmağım kadar=)
en kötüsüde 1 dilim baklava ( nese artık evde tatlı ile ilgili birşeyim yok :KK70: bidada almıyorumda yapmıyorumda =) inşallah misafirim olmaz bu ara bişyiler ypmk zorunda kalmam =)

sabah kahvaltım
1 bardak su
1 tatlı kaşığı pekmez
1 bardak şekersiz çay
1 domates minik
yarım salatalık,
1 parça peynir
4 zeytin
1 dilim ekmek ( köy ekmeği =)

dün yeşil çay içmedim birazdan kalkıp bir fincan yeşil çay içeceğim

kızlar bu k flaks 4 yemek kaşığı kadar ara öğüne konulsa uygunmdur ?

Günaydın kızlar;

Uzun zamandan sonra nihayet gelebildim.

DÜn işte yoktum ondan kilo bildirimi yapamadım ama tartılmıyorum zaten regl döneminde olduğum için çok şiştim moralim bozulsun istemiyorum.

Hepinizin kandili mübarek olsun

tşk ederim canım bende öyleydim ilk evlendiğimde tam 1 yıl sürdü psikoloğa da gittim ama hiç faydası olmadı bana.. sonra kadın doğuma gittim parmak egzersizleri yapmamı söyledi ve krem verdi.ilişkiden önce sürüyordum.1 aya kalmadı çözüldü sorunum sonra çok pişman oldum keşke en başından kadın doğuma gitseydim diye.seni çok iyi anlıyorum çok çektim bende. ama eşimden bin kere allah razı olsun herzaman yanımda oldu atlattıysam eğer onun büyük desteği var..
bizimde 1 yıla yakın oluyor , inşallah bende kurtulurum, kadın doğuma gittim, psikiyatra yönlendirdi. eşim pek istemiyor hastane hastane dolaşmamı, bu kadar büyütme kafanda biz kendimiz çözeriz diyor, 1 hafta tatile çıktık gayet iyi gidiyordu. maalesef izin bitti.1 hafta daha iznim olsaydı eminim tamamdı. İyi ya en azından benim gibi birinden hamile olduğunu duymak çok güzel. eşlerin yaklaşımı çok önemli :nazar: seninki de iyiymiş, benim eşimde sağolsun özellikle bu konuda çok çok anlayışlı yaklaşır bana baskı yapmaz, söylediklerine dikkat eder.
hanımlar kandilimiz mübarek olsun hepimizin rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin, kandilimiz mübarek olsun :KK71:

dün akşam :
1 kase çorba
1 bardak ayran
1 ince dilim ekmek
1 tabak güveç (etlerini ayıkladım, sebzelerini yedim.)
3 adet kayısı

ara:
15 adet kiraz yedikten 10 dak. sonra 1 bardak süt.

Bu sabah:
1 kibrit kutusu kadar cecil peyniri
2 ince dilim ekmek
2 adet çeri domates
1 salatalık
2 ceviz
1 bardak çay

Mrh arkadaşlar bende masa başı 8-5 çalışıyorum. doğumdan sonra 23 kilo aldım. 10 kilosunu verdim. diyeti bıraktım ama tekrar başlıycam 13 kilo vermek istiyorum... evde eliptik bisikletim var. inşallah hedefime ulaştığımda burdan sizinle paylaşırım. şimdi ilk hedef 65 :KK58: :KK58: :KK58: :KK58:

esilxqmiş yanlış yazmışım düzelteyim :KK1:. evet kızlar ara öğünüm:
2 adet kuru kayısı
10 dak. sonra yarım bardak süt
bugün burası çok sessiz :97:

slm kızlar öncelikle herkesin kandili mübarek olsun

dün akşam tavuk mantar sote ve pilav yedim doyana kadar yedim abarttım
kahvaltı : 2 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yaptım
ara : 3 kayısı 1 erik

esilxq hoşgeldin cnm aramıza =) arada kg bildirimi dışında herugn katılırsan motıvasyonun artar cnm

çilekli pudıng cnm teşkkür ederim =) k flaks bende öle seve seve yemıyorumda merktan almıştık =) sürünüo öle en azından ara öğünlerde sütsüz elimde kıtır kıtır yyımde bitisn dedim =) bugun ara öğünüm için tam tahıllı galeta aldım bklım nasıl olucak =) yediğimde yazacağım adetınıde=)

hosekı cnm =) sende ben giibi abartmışın miktarları abartmazsa sorun çıkmaz gibime gelio =) aman amn emklerıne yazık etme cnm.

17 temmuzda tatile çıkıyorum kızlar açıkbüfeye nasıl dayanıcam =) dıorum herşeyden az az yesem sonrada hemen fıtnescentera koşarım =) dıkkat etmem lazım tatılde kg almak istmeıyoorum vermımde almımda aynı kalım =) gelınce vermye dvm ederım =) zaten çok sorun kalmadı onuda 1 ayda versem ramzanda istedım kgda olucam inş. darısı herkesın bşına =) bnmde tabıkkı ozmna kdr hedefıme ulaşmam lazım =)

öğlen
1 dilim ekmek
3 kepçe ( 1kase doludolu) tarhana çorbası
çok azıcık salata(dmates saltlk soğan) toplasan 1 butun domates ve salatalık etmez

Öğlen bir küçük kase tarhana çorba, 2 tane biber dolması, biberler büyük değildi, yoğurt ve karpuz yedim. 1,5 litre su bitmek üzere.

bugun öğleden önce 1 fncan yeşil çay içmştim =)
şimdi 1 fincan daha yeşil çay içiyorum
ve 2 lt su bitti
araöğünde 2 tamtahıllı galeta ile 2 yemk kaşığı kdr yoğurt yesem çokmu olur die düşünüoyurm hanımlar szce?

X