Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hanımlar kandilimiz mübarek olsun hepimizin rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
bizimde 1 yıla yakın oluyor , inşallah bende kurtulurum, kadın doğuma gittim, psikiyatra yönlendirdi. eşim pek istemiyor hastane hastane dolaşmamı, bu kadar büyütme kafanda biz kendimiz çözeriz diyor, 1 hafta tatile çıktık gayet iyi gidiyordu. maalesef izin bitti.1 hafta daha iznim olsaydı eminim tamamdı. İyi ya en azından benim gibi birinden hamile olduğunu duymak çok güzel. eşlerin yaklaşımı çok önemli seninki de iyiymiş, benim eşimde sağolsun özellikle bu konuda çok çok anlayışlı yaklaşır bana baskı yapmaz, söylediklerine dikkat eder.tşk ederim canım bende öyleydim ilk evlendiğimde tam 1 yıl sürdü psikoloğa da gittim ama hiç faydası olmadı bana.. sonra kadın doğuma gittim parmak egzersizleri yapmamı söyledi ve krem verdi.ilişkiden önce sürüyordum.1 aya kalmadı çözüldü sorunum sonra çok pişman oldum keşke en başından kadın doğuma gitseydim diye.seni çok iyi anlıyorum çok çektim bende. ama eşimden bin kere allah razı olsun herzaman yanımda oldu atlattıysam eğer onun büyük desteği var..
Allah hepimizin hayırlı dualarını kabul etsin, kandilimiz mübarek olsunhanımlar kandilimiz mübarek olsun hepimizin rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
önceki mesajınıda gördüm, bu konuda bilgim yok canım ben onları hiç yemem tadı hoşuma gitmediği için, o yüzden yorum yapamıyorum :26:hanımlar = ( k falks diorum ara öğünde yesek olmaz mı ? 4 yemk kaşı kdr sütsüz