Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar
öncelikle hamilelere hayırlı olsun diyorum. allah bir avazda kurtarsın. hamile olmak isteyenlerede allah nasip etsin çok güzel ve çok zorlu bir süreç.
geçen hafta diyetime çok dikkat edemedim gerçi geçen hafta ki kilomuda hatırlayamıyorum bu hafta 65.5 kiloyum. eskisi kadar rejimi sıkı tutamıyorum artık zaten ramazana kadar yapacağım diyeti malum oruç tutarken rejimde yapılmıyor. ramazan sonrası tekrar başlarım.

slm kızlar güzel haberler gelmiş ikş hamişimiz var hayırla gelsin bebekleri inşallah

bu hafta çok kötü ben 69 u görmüştüm hafta içi ama hafta sonu tozuttum ve 70 kiloyum ama kararlıyım haftaya vericem
eşimin arkadaşları geldi akşam o yüzden yemek yiyemedim anca 11 gibi bişeyler yiyebildim ondan oldu galiba :2:

günaydın kızlar nasılsınız...
zayıflama maceram sona erdi çünkü hamileymişim.öpüyorum hepinizi

Tebrikler

Tebrikler
Allah analı babalı büyütmeyi elinize almayı nasip etsin inşallah, ne güzel bir gün iki bebiş haberi aldık, benim ilk denememiz başarasızlıkla sonuçlandı, bi yandan da sevindim acık daha kilo veririmdiyerek, diğer bekleyen arkadaşlarla bizim de darısı başımıza olsun...
Bu arada ben aynı 69 dayım bu haftaaa...

gÜLGÜNCÜM HEDEFİNE AZ KALMIŞ CANIM. BU SABAH İZİNLİ OLDUĞU İKİ HAFTADIR GÖRÜŞMEDİĞİM BİR ARKADAŞ,SEN BAYA İNCELMİŞSİN, BEN SENİ BÖYLE BIRAKIP GİTMEDİM ÇOK FARKETMİŞ GERÇEKTEN DEDİ. çOK SEVİNİYORUM BUNLARI DUYUNCA.BU ARADA ÖĞLEN MENÜM YARIM KASE ÇORBA, 1 KAŞIK BAHÇİVAN KEBAB, VE KENDİME ÖDÜL BİR TANE TATLI

mrblar
çok fazla giremiorum bu aralar kilo bildirimi yapim ceza almayım
65 kg yine:)
diyetide pek yapamıorum ama olsun yavaş gitsinler geri dönmesinler inşallah

öğlen yemeğim 1 karnıyarık + birkaç çatal pilav + ayran
karnıyarığında hepsini bitiremedim zaten

Yediklerimi yazmadim bgn hic:
kahvalti: tahilli tost+sekersiz cay
ara: activia(icine 1 tutam nesfit attim)+elma cayi
oglen: avuc ici buyuklugunde tavuk gogus eti+4 dilim tursu
1 adet yesil elma simdi

yok canım tedavi görmüyorum, psikiyatra gitmem gerekiyor, hafta içi çalıştığım için gidemiyorum, haftasonu çalışan psikiyatr yok :18:, böyle bişey işte

nerde oturuyorsun canım..haftasonu çalışan birsürü psikaytr var..
İstanbulda oturuyorsan benimkinin numarasını verebilirim canım sana C.tesileri de çalışıyor..
Çok şeker bir adam hiç kasmıyor seni tavsiye ederim..
Bence ihmal etme canım..Haftasonu yoksa bulunduğun yerde haftaiçi izin al git sağlık bu ya izin vermek zorunda şirketin..

canımm vay bu msj ı da yeni gördüm ne güzel bugün 2 hamiş haberi aldık..darısı tüm isteyenlerin başına olsun işallah..Alla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin işallah canım..Çok sevindim..Tebrik ediyorum..Çok dikkat et beslenmene..

yok canım ist. dışındayız biz. bu sene zaten hakettiğim izin bitti, içeride 1 gün kaldı. birkaç ay sonra yeniden hakettiğimde haftada bir gün izin alıp gitmeyi denicem.

Yok canım yok moral bozmuyorum ben merak etme..
tartıdaki kiloya çok takılmıyorum ben ..görüntüde anlıyorum verdiğimi zaten de ben tüm haftasonu isteksiz bişi yapmadan geçirdim diye üzüldüm sadece..ama arada olur diye avutuyorum kendimi iyice dinlendim..

Merhaba arkadaşlar beni kişisel yağ eritme karışımından tanıyanlar varsa bilirler. 2008 yılının ağustos ayında doğum yaptım ve 80 kiloyla doğuma gittim zayıflamaya karar verdiğimde 76 kiloydum. şu anda 56 kiloyum. çok fazla almadım ama sürekli55-58 arasında gidip gleiyorum. şu 1-2 aya kadar kendimi frenliyordum. Fakat bu aralar nerde abur cubur ben ordayım. durduramıyorum karnım davul gibi şiş iyice kendimi saldım. Sizi uzun zamandır takip ediyordum. Belki size katılırsam kendimi frenliyebilirim. Fakat ben düzenli beslenemiyorum o yüzden yediklerimi yazamayabilirim :)))

ara öğünde k flaks yedım 4 kaşık

öğlen

1 dilim ekmek
1,5 kpçe çorba
5 kaşık taze fasulye
4 kaşık yoğurt
1 dilim domates

simurgh eline sağlık cnm =) zayıflayan herkesi tebrik edyorum. kaldımı =) 3,5 kg en azından 1 kg gidene kadar versem yeter =)

kızlar tatile gidince napçam bilmiorum =) açıkk büfeler ve retoranlar var =( bolbol ara ikramlar pizzalar kumpırler pideler dondurmlar var

araöğünümde 1 şeftali yedım kçk boy =)
9tanede kiraz
bugun eve yürüyerek gidicem 30 dk.

Allah sanada sağlıklı, hayırlı ve uzuuuuun ömürlü bir çocuk verir. kızlar bende bebeğim olsun istiyorum bana dua edin ben vajinismusum maalesef

tşk ederim canım bende öyleydim ilk evlendiğimde tam 1 yıl sürdü psikoloğa da gittim ama hiç faydası olmadı bana.. sonra kadın doğuma gittim parmak egzersizleri yapmamı söyledi ve krem verdi.ilişkiden önce sürüyordum.1 aya kalmadı çözüldü sorunum sonra çok pişman oldum keşke en başından kadın doğuma gitseydim diye.seni çok iyi anlıyorum çok çektim bende. ama eşimden bin kere allah razı olsun herzaman yanımda oldu atlattıysam eğer onun büyük desteği var..

bu arada kızlar arkadaşımın annesi dukan diyetiyle 10 günde 6 kg vermiş..hızla devam ediyrmuş..yeni trend diyetimiz de bu ha..yapan kızlara gaz olsun diye yazıyorum
bugünkü menüm:

sabah:mama
ara:2 kuru kayısı
1 grissini
45 dk spor
öğle:6 inegöl köfte
1 dilim tam buğday
ara:2 kuru kayısı+2 ceviz
2.5 lt su..

ben kaçar kızlar görüşmk üzere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…