günaydın kızlar nasılsınız...
zayıflama maceram sona erdi çünkü hamileymişim.öpüyorum hepinizi
kızlar merhaba,
uzun süredir burda sizlerler birlikte zayıflamaya çalışıyorum, ama artık gerek kalmadı çünkü hamileyimmmmmmmmmmm
bundan sonra düzenli beslenip bebeğimin yaşama tutunmasını sağlamaya çalışacağım..
hepinizi çooook seviyorum ve öpüyorum, gidecek o kilolar gidecek :))
hoşçakalın
yok canım tedavi görmüyorum, psikiyatra gitmem gerekiyor, hafta içi çalıştığım için gidemiyorum, haftasonu çalışan psikiyatr yok :18:, böyle bişey işte
kızlar merhaba,
uzun süredir burda sizlerler birlikte zayıflamaya çalışıyorum, ama artık gerek kalmadı çünkü hamileyimmmmmmmmmmm
bundan sonra düzenli beslenip bebeğimin yaşama tutunmasını sağlamaya çalışacağım..
hepinizi çooook seviyorum ve öpüyorum, gidecek o kilolar gidecek :))
hoşçakalın
yok canım ist. dışındayız biz. bu sene zaten hakettiğim izin bitti, içeride 1 gün kaldı. birkaç ay sonra yeniden hakettiğimde haftada bir gün izin alıp gitmeyi denicem.nerde oturuyorsun canım..haftasonu çalışan birsürü psikaytr var..
İstanbulda oturuyorsan benimkinin numarasını verebilirim canım sana C.tesileri de çalışıyor..
Çok şeker bir adam hiç kasmıyor seni tavsiye ederim..
Bence ihmal etme canım..Haftasonu yoksa bulunduğun yerde haftaiçi izin al git sağlık bu ya izin vermek zorunda şirketin..
pelerinli geçmiş olsun cnm.
bebek isteyen herkese rabbim anne olmayı nasip etisn inşallah
elimphia moralini bozma canm. dikkat etmeye devam et birgun böle oldu die bırakma kendini sen azmettikçe gidicek kglalar eminim başarıcaksın.
yok canım ist. dışındayız biz. bu sene zaten hakettiğim izin bitti, içeride 1 gün kaldı. birkaç ay sonra yeniden hakettiğimde haftada bir gün izin alıp gitmeyi denicem.
Aaaa,,,bgnki ikinci hamile haberi. Ne verimli topigimiz var masallah.
Hayirli olsun, tebrikler, saglikla gelsin insallah. Darisi basima
Allah sanada sağlıklı, hayırlı ve uzuuuuun ömürlü bir çocuk verir. kızlar bende bebeğim olsun istiyorum bana dua edin ben vajinismusum maalesef