slm kızlar dünden beri yazamadım bende hastayım. dün doktora gittim..göğsümde bir tane kitle vardı şimdi ikisindede oluşmuş ve 5-6 taneymiş...moralim bozuk diyeti salladım biraz...kafam karşık.emara giricem...
Canım ya çocuklarımız herşeyimiz, onlar için varız zaten. O yüzden moralini yüksek tutmalısın, kızınla beraber daha çok güzel günler geçiriceksinteşekkür ederim kızlar...valla hiçbişey umrumda değil bir tek kızımı düşünüyorumm.ben herşeyi kafaya takan biriyim.o yüzden bütün hastalıklar hemen çıkıyor bende...öpüyorum hepinizi...
hoseki cnmya zahmet olmazsa rica etsem benım menunun kaç kalorı oldunuda yazabilirimisin
1,5 kepçe yayla çorbası
7 yemek kaşığı türlü etli ( kabak,biber,patlıcan,tazefslye 4 parçada kuşbaş et vardı tabağımda )
1 orta boy domates ve 1 salatalık
pelerinli cnm iyi olmana çok sevındm çokta ağr yemişsin gibi durmuo ama =) miktr önemli tabiki akşam azıcık spor yprsan tmmdır =) kendıne iyi bak aman hiçbşiy sağlıkla bir olmaz.Rabbim hepimize sağlık versin inşallhh aminn.
slm kızlar dünden beri yazamadım bende hastayım. dün doktora gittim..göğsümde bir tane kitle vardı şimdi ikisindede oluşmuş ve 5-6 taneymiş...moralim bozuk diyeti salladım biraz...kafam karşık.emara giricem...
550 -600 kalori canım
teşekkür ederim kızlar çok iyisiniz.ilginiz için ayrıca teşekkür ederim...rabbim büyük yüzümüze bakar inş. bişey çıkmaz...beni düşündüren 6 ay önce gittiğimde 1 taneydi.şimdi herikisindede çok fazla artmış...strestenmi acaba?
amin canım teşekkür ederim..yok unuttum bile:)arada aklıma geliyor alırlarsada alsınlar napim...yani böyle düşünmem gerekiyor...allah büyük...
cnm çok tebrık ederim =) malesef göbiş oturunca çıkıo demekki az kg kalmış oda mkeıkle halolur gibime gelio ama mekık çekmek hiç isteımyorum =( bnmde olmyn bir kotum vardı zarzor düğmesini kptıodumşimdi çok rahat içine giriorum v ehiç biryerım pörtlemıyor. son olarak kalan 1-2 avuçluk göbişimde inerse =) tmmdır inş.. herkes istediği kgya ulaşır.
cnm bencede unutman güzel kafanı yorm stres yapma inşallah atlatıcaksın. ama stresten uzak tut kendını birazcık vurudmduymaz ol. diet nasıl gidio bakalım =) çokda diet yapamadım die sıkma kendini =) hayatımız boyunca diyet yapmak zorundayız zaten sağlıklı yaşam içinsağlıklı beslenicez herzaman =) dun akşam cnm tatlı çekti dlpta1 adet cevizli baklava var dedım dondurma koyup yıyım :d dedım boşver sona yemım ikisinide yemedım.
5 gündür bende başladım diyete daha az yemeye çalışıyorum ekmek yemiyorum akşamları keklerden pastalardanda vazgeçtimhergunde sauna eşofmanlarımla 1 saat yürüyorum 1 kilo bile gitmedi şevkim kaçtı resmen biber hapı yürüyüş diyetle 8 kilo vermiştim geçen yıl yine alsammı dye düşünüyorum bu hap yüzünden hayatını kaybedenler aklıma gelince vazgeçiyorum offf gitmiyo yapıştı kilolar...