Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

cnm çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine lütfen moralını bozma inş. ilaçla tedavisi hızlıca olur hemen canını sıkma dualarımız seninle cnm

teşekkür ederim kızlar...valla hiçbişey umrumda değil bir tek kızımı düşünüyorumm.ben herşeyi kafaya takan biriyim.o yüzden bütün hastalıklar hemen çıkıyor bende...öpüyorum hepinizi...

Canım ya çocuklarımız herşeyimiz, onlar için varız zaten. O yüzden moralini yüksek tutmalısın, kızınla beraber daha çok güzel günler geçiriceksin

senaykaya canım işte kızın var en önemlisi onuda düşünmek zorundasın iyi ol lütfen ilkönce bir araştırılsın nedir ne değildir zararlımıdır zararsızmıdır tedavı süreci nasıldır hemen kitle var deyıp kendını huzursuz etme cnm benım Rabbim inşlalh kötü bişeyin yokturda hemen düzelir cnm iyi ol lütfen moral çok önemli her zman

550 -600 kalori canım

canım geçmiş olsun üzme kendini çok duydum ben arkadaşlardan benzer durumları genelde zararlı olmuyo o kistler benim ablam da da vardı birkaç yıl önce öğrendi tedavi oldu
şimdi küçük bir bebeği var hiçbir sağlık problemi yok içini ferah tut

teşekkür ederim kızlar çok iyisiniz.ilginiz için ayrıca teşekkür ederim...rabbim büyük yüzümüze bakar inş. bişey çıkmaz...beni düşündüren 6 ay önce gittiğimde 1 taneydi.şimdi herikisindede çok fazla artmış...strestenmi acaba?

Senaycim gecmis olsun, lutfen uzulme, sonucta doktor kontrolundesin, anladigim kadariyla ilk kitledende haberdarmis doktor, demekki kontrol altinda. Lutfen sikinti yapma, stress sikinti en buyuk ve tehlikeli dusman senin icin su anda. Kontrol altina alinir, gerekiosa ameliyat olursun ve biter gider. Allah daha beterinden korusun.

amin canım teşekkür ederim..yok unuttum bile:)arada aklıma geliyor alırlarsada alsınlar napim...yani böyle düşünmem gerekiyor...allah büyük...

günümüz aydın olsun

dun akşam eve gidince
1 tne karnıyarık ve 1 bardak ayran içtim .başkada bişiy yemedım

sonra spora parka gittim yaklaşık 2,5 saat kadar spor ypmışım nasıl kendimi kaptırdıysam =) eve geldiğimde 23:00 olmuştu 2 kiraz 1 tatlı kaşığı kdr yoğurt attım ağzıma 00:30 gibide yatıp uydum

bu sabah geç kaldım için khvltıyı şirkktte yaptım saat:9da
1 domates
1 salatalık
1 haşlnmış yumurta
maydonz
1 parça peynır
1 dilim kadar kızarmış ekmek ( fırınlandı)
1 bardk şkrsiz çay

Kizlaaar...
Ben basardim sanirim...Cok zayifim...Aynaya baktigimda duba gibiyim diyodum kendi kendime...Artik incecik oldum. Karnim dumduz, sadece oturunca gobek cikio artik. O da eskiden 3 kat oluyodu, simdi kat olmuyo. Nasil mutlu ve pozitifim anlatamam. Yediklerim de yaramiyor. Kilom 56 gosterio ama daha once de belirttim, tartim yanlis bence. Veee, referans aldigim beyaz pantolonum artik tam oluyo. Sadece oturunca biraz gobek sikiyo ve portluyo okadar. Inanabiliomusunuz, dugmesini kapatamiodum. Neyse daha devam ediyorum bu tarz hayatima. Aslina bakarsaniz cok siki bir diyet falan yapmis degilim. Haftanin 3 gunu kacaklarla gecio, dun kebabciya gittim lahmacun yedim, onceki gun evde mangal. Haftaici hamburger...yiyorum ama yediklerim eskiye gore yari yariya azalttim. Eskiden bir ogunde ne yiyosam su anda yarisini yiyorum ve doyuyorum. Birde eskiye gore hareketimi biraz arttirdim. Spor yapmiyorum ama evin icinde daha kipir kipirim, ve otururken evde iste bacak hareketleri yapiyorum.
Vee dun disriya ciktim. Burda dunyanin en unlu markalarinin magazalari var. Dior, Hermes, Roberto Cavalli, Richmond, Carolina Herrera vs. Bu magazalarda, dekolte ve transparan abiye kiyafetler vardi. En begendigim modelleri denedim, hepsi cok iddialiydi ve inanirmisiniz, tas gibi oldum. Gobegim cikmadi ve kendimi okdar begendim ki. Kugu gibi oldum resmen. Tabi hic elbise alamadim, 2000 ile 9000 lira arasinda idi elbiseler. Ama hepsini denedim. Cok guzel oldumm...
Bunlari anlatmamin sebebi, 59.5-60 kilo idim. Ilk hafta 58 kiloya indim, sonra ne yaptiysam olmadi 58 kiloda 5 hafta kaldim. Hic kacak yapmiodum, cok az yiyodum ama tam 5 hafta 1 gram bile dusmedim. Ama moralimi bozmadim devam ettim. Takilip kalan baska arkadaslar da vardi ve ben suna inaniyorum. Kilo verirken vucudumuzun bir direnc noktasi var, o kiloyu kirmak cok zor, benim direnc noktam 58 idi. Ama kirdiktan sonra da takir takir dusuyo kilolar. Yani 58de kaldim kilo veremiyorum diye kendimi birakmadim, inat ettim ve 58 direncini kirdim, resmen 1 beden kuculdum. Ve yagdan gitti cunku gobegimi avuclayabiliyodum,o kadar yag vardi dusunun, ama simdi bir cimdik yag var. Kizlar ic camasirlarim bile buyuk gelio artik. Pantolonumu cekistire cekistire yuruyorum. Kot pantolonumun dugmesini fermuarini acmadan cikartabiliyorum.

amin canım teşekkür ederim..yok unuttum bile:)arada aklıma geliyor alırlarsada alsınlar napim...yani böyle düşünmem gerekiyor...allah büyük...

cnm bencede unutman güzel kafanı yorm stres yapma inşallah atlatıcaksın. ama stresten uzak tut kendını birazcık vurudmduymaz ol. diet nasıl gidio bakalım =) çokda diet yapamadım die sıkma kendini =) hayatımız boyunca diyet yapmak zorundayız zaten sağlıklı yaşam için sağlıklı beslenicez herzaman =) dun akşam cnm tatlı çekti dlpta1 adet cevizli baklava var dedım dondurma koyup yıyım :d dedım boşver sona yemım ikisinide yemedım.

oh iyi yapmışsın afiyet olsun...bende salladım yedim ama sabah baktım sadece 100 gram almışım şaşırdım...bugün yine devam edicem diyete...

5 gündür bende başladım diyete daha az yemeye çalışıyorum ekmek yemiyorum akşamları keklerden pastalardanda vazgeçtim hergunde sauna eşofmanlarımla 1 saat yürüyorum 1 kilo bile gitmedi şevkim kaçtı resmen biber hapı yürüyüş diyetle 8 kilo vermiştim geçen yıl yine alsammı dye düşünüyorum bu hap yüzünden hayatını kaybedenler aklıma gelince vazgeçiyorum offf gitmiyo yapıştı kilolar...

sakın alma canım..diyet yapınca zaten verirsin.bende almıştım içmedim bıraktım...bol su diyet kürler toplamda 13,5 kilo verdim doğumdan sonra...buraya takıl çok faydası var...herkesin zayıfladığını görünce diyeti bıraksanda sonra yine toparlıyorsun

burdaki yazıları okuyunca zaten istesemde bırakamıyorum yazıları okuyup yeşil çay içiyorum:) 21 gunde 4 kg aldım haftada 1 kilo veremeyince stres oldu bikaç gr gitseydi bari:)

slm kızlar yoğunluktan yazamıyorum ara ara okuyorum ama yazdıklarınızı
akşam yemeğim: 2 tabak zeytinyağlı kabak yemeği (2.'si sadece yemek birsin diye ) zaten çok hafif
ara : karpuz (çok az) + 1 su bardağı ballı tarçıntı süt
kahvaltı :1,5 dilim ekmekle menemen (çok acelem vardı çay bile içmedim)
ara : birkaç üzü
öğle yemeği : türlü gibi bişey adını bilmiyorum fırında yapmışlar + karpuz + 1 bardak ayran + sadece 2 lokma ekmek

bu sabah tartıldım69 kiloyum sonunda 60'lı rakamlar göründü ve geriye verilecek sadece 1 kilom kaldı
bu arada çok inceldim artık iyice farkediliyor ve bu beni mutlu ediyor sıkı bir diyet uygulamadan verilmeside ayrı bir güzellik
hepinize teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız ben ilk kaçamakta bu diyeti bıradırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…