oh iyi yapmışsın afiyet olsun...bende salladım yedim ama sabah baktım sadece 100 gram almışım şaşırdım...bugün yine devam edicem diyete...
5 gündür bende başladım diyete daha az yemeye çalışıyorum ekmek yemiyorum akşamları keklerden pastalardanda vazgeçtimhergunde sauna eşofmanlarımla 1 saat yürüyorum 1 kilo bile gitmedi şevkim kaçtı resmen biber hapı yürüyüş diyetle 8 kilo vermiştim geçen yıl yine alsammı dye düşünüyorum bu hap yüzünden hayatını kaybedenler aklıma gelince vazgeçiyorum offf gitmiyo yapıştı kilolar...
burdaki yazıları okuyunca zaten istesemde bırakamıyorum yazıları okuyup yeşil çay içiyorum:) 21 gunde 4 kg aldım haftada 1 kilo veremeyince stres oldu bikaç gr gitseydi bari:)
slm kızlar yoğunluktan yazamıyorum ara ara okuyorum ama yazdıklarınızı
akşam yemeğim: 2 tabak zeytinyağlı kabak yemeği (2.'si sadece yemek birsin diye ) zaten çok hafif
ara : karpuz (çok az) + 1 su bardağı ballı tarçıntı süt
kahvaltı :1,5 dilim ekmekle menemen (çok acelem vardı çay bile içmedim)
ara : birkaç üzü
öğle yemeği : türlü gibi bişey adını bilmiyorum fırında yapmışlar + karpuz + 1 bardak ayran + sadece 2 lokma ekmek
bu sabah tartıldım69 kiloyum sonunda 60'lı rakamlar göründü ve geriye verilecek sadece 1 kilom kaldı
bu arada çok inceldim artık iyice farkediliyor ve bu beni mutlu ediyor sıkı bir diyet uygulamadan verilmeside ayrı bir güzellik
hepinize teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız ben ilk kaçamakta bu diyeti bıradırdım
kızlar merhaba,
uzun süredir burda sizlerler birlikte zayıflamaya çalışıyorum, ama artık gerek kalmadı çünkü hamileyimmmmmmmmmmm
bundan sonra düzenli beslenip bebeğimin yaşama tutunmasını sağlamaya çalışacağım..
hepinizi çooook seviyorum ve öpüyorum, gidecek o kilolar gidecek :))
hoşçakalın
slm kızlar ,
Bugün neler yediğimi yazayım, çok düzensiz oldu bugün ya
Sabah daha doğrusu öğlen:)reçel, peynir, kızartma(fazla deil ama yine de çok),salatalık domates ancak bikaçtane iki dilim de ekmek yemişimdir, yani abarttım bugün...
Öğleyi atladım akşam saat 18:30da peynir ,börek, patates salatası,çay allah ne verdiyse(bugün kötü geçti ya evde yemediğim için kayınv alideme gitmiştim saolsun şunu ye bunu ye,şundan yemedin bundan ye , valla küserimdiye diye bu kadının sayesinde geldi kilolar yakamı bırakmıyolar doğru düzğün su içmedim yatana kadar 1 buçuk litre su iccem inş:)
kızlar merhaba,
uzun süredir burda sizlerler birlikte zayıflamaya çalışıyorum, ama artık gerek kalmadı çünkü hamileyimmmmmmmmmmm
bundan sonra düzenli beslenip bebeğimin yaşama tutunmasını sağlamaya çalışacağım..
hoşçakalın
kızlar merhaba,
hoşçakalın
Hafta sonu hiç abartamdım kızlar. Cuma günü iş çıkış alışverişe gittim. Denediğim ve aldığım kıyafetler öncekilerden bir beden küçük kızlar. Ve rahatlıkla oldu üzerime. Sabah tartım hata veriyodu sabah tartılamadım. Dün akşam tok karna kilom 61.7, yaklaşık 800 gr. gitmiş. Simurghcum girebilecek mi bilmiyorum telaşlıdır o bu hafta, ne de olsa son haftası, gurbet ellerde. Simurghcum yine de bildirmiş olayım canım kilomu.
Hayırlı, sağlıklı ve uzuuuuuun ömürlü bir bebek olur inşallah
canım temelli mi dönüyorsun Türkiye'yeCanim, geldim, bgn de tablomuzu yapicam ama cok yogunum. Istifa verdim ya, islerimi yetistirmeye calisiyorum, 10 gun kaldi.
Bildirimleri bugun aliyorum kizlar.