- 9 Mart 2010
- 3.716
- 0
oh iyi yapmışsın afiyet olsun...bende salladım yedim ama sabah baktım sadece 100 gram almışım şaşırdım...bugün yine devam edicem diyete...
cnm sıktım kendımı yemedım =) afiyet olamadı oyuzden =) 100gr sorun değil tatlım atarsın hemen
5 gündür bende başladım diyete daha az yemeye çalışıyorum ekmek yemiyorum akşamları keklerden pastalardanda vazgeçtim hergunde sauna eşofmanlarımla 1 saat yürüyorum 1 kilo bile gitmedi şevkim kaçtı resmen biber hapı yürüyüş diyetle 8 kilo vermiştim geçen yıl yine alsammı dye düşünüyorum bu hap yüzünden hayatını kaybedenler aklıma gelince vazgeçiyorum offf gitmiyo yapıştı kilolar...
cnm kullanma ilç falan .kglalar zmnla gidio haftada bir tartıl herzmn trtılma =) birde aramıza katılığp hergun gelirsen emınım faydalı olur snın içinde
burdaki yazıları okuyunca zaten istesemde bırakamıyorum yazıları okuyup yeşil çay içiyorum:) 21 gunde 4 kg aldım haftada 1 kilo veremeyince stres oldu bikaç gr gitseydi bari:)
canım uzun süre aynı kgda kalanlar var ama sen dikkat et yetreki gidio kglalar =) herkes kg verıoyr burda grm grmda olsa verıyruz =) bu arada cnm kg ve boy kaç sende.
bız hergun ne yıyp içtiğimizi yazıyoruz =) bişiy kaçırdın bi gun die ertes i gün dieti bırkma sakın 1 gunde kg olmaz = ) ykrsın önemli olan hergun aynı hatayı yapmamak cnm