Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

oh iyi yapmışsın afiyet olsun...bende salladım yedim ama sabah baktım sadece 100 gram almışım şaşırdım...bugün yine devam edicem diyete...

cnm sıktım kendımı yemedım =) afiyet olamadı oyuzden =) 100gr sorun değil tatlım atarsın hemen

5 gündür bende başladım diyete daha az yemeye çalışıyorum ekmek yemiyorum akşamları keklerden pastalardanda vazgeçtim:KK43: hergunde sauna eşofmanlarımla 1 saat yürüyorum 1 kilo bile gitmedi şevkim kaçtı resmen:KK43: biber hapı yürüyüş diyetle 8 kilo vermiştim geçen yıl yine alsammı dye düşünüyorum bu hap yüzünden hayatını kaybedenler aklıma gelince vazgeçiyorum offf gitmiyo yapıştı kilolar...:63:

cnm kullanma ilç falan .kglalar zmnla gidio haftada bir tartıl herzmn trtılma =) birde aramıza katılığp hergun gelirsen emınım faydalı olur snın içinde

burdaki yazıları okuyunca zaten istesemde bırakamıyorum yazıları okuyup yeşil çay içiyorum:) 21 gunde 4 kg aldım haftada 1 kilo veremeyince stres oldu bikaç gr gitseydi bari:)

canım uzun süre aynı kgda kalanlar var ama sen dikkat et yetreki gidio kglalar =) herkes kg verıoyr burda grm grmda olsa verıyruz =) bu arada cnm kg ve boy kaç sende.

bız hergun ne yıyp içtiğimizi yazıyoruz =) bişiy kaçırdın bi gun die ertes i gün dieti bırkma sakın 1 gunde kg olmaz = ) ykrsın önemli olan hergun aynı hatayı yapmamak cnm

bugun ara öğün yapmadım kahvaltıyı geç yptığım için

öğeln menusunde
1,5 kepçe çorba
5-6 kaşık kadrda türlü yemeği
1 kase yoğurt yedim =)

bugun khvltı ve öğln yemeğim ayarında oldu akşamda yemeğe davetlyiiz inş. ordada kaçırmıycam =)

bu arada spor yapmak çok güzel iinsanı rahatlatıp dinginleştiriyor =)

slm kızlar yoğunluktan yazamıyorum ara ara okuyorum ama yazdıklarınızı
akşam yemeğim: 2 tabak zeytinyağlı kabak yemeği (2.'si sadece yemek birsin diye ) zaten çok hafif
ara : karpuz (çok az) + 1 su bardağı ballı tarçıntı süt
kahvaltı :1,5 dilim ekmekle menemen (çok acelem vardı çay bile içmedim)
ara : birkaç üzü
öğle yemeği : türlü gibi bişey adını bilmiyorum fırında yapmışlar + karpuz + 1 bardak ayran + sadece 2 lokma ekmek

bu sabah tartıldım69 kiloyum sonunda 60'lı rakamlar göründü ve geriye verilecek sadece 1 kilom kaldı
bu arada çok inceldim artık iyice farkediliyor ve bu beni mutlu ediyor sıkı bir diyet uygulamadan verilmeside ayrı bir güzellik
hepinize teşekkür ediyorum sizler olmasaydınız ben ilk kaçamakta bu diyeti bıradırdım

cnm tebrik ederım =) çok svndım

ya ben dun baklavayı yemedim aama =( iş arkadaşlarımdan birisinin oğlu sünnt olmştu oraya gittim orda 1 tanecık bklva yedım hemen merdıvenleri çıktım. yuruye yurueye =(

bu arada akşmda yemeğe davetlıyız dışarıda hafif yemeyi plnlıyorum inş. öle olucak havda sıcak cnm bişiy istmeıo =)

slm kızlar ,
Bugün neler yediğimi yazayım, çok düzensiz oldu bugün ya:KK43:
Sabah daha doğrusu öğlen:)reçel, peynir, kızartma(fazla deil ama yine de çok),salatalık domates ancak bikaçtane iki dilim de ekmek yemişimdir, yani abarttım bugün...
Öğleyi atladım akşam saat 18:30da peynir ,börek, patates salatası,çay allah ne verdiyse(bugün kötü geçti ya evde yemediğim için kayınv alideme gitmiştim saolsun şunu ye bunu ye,şundan yemedin bundan ye , valla küserim :KK70::KK70:diye diye bu kadının sayesinde geldi kilolar yakamı bırakmıyolar:KK70:doğru düzğün su içmedim yatana kadar 1 buçuk litre su iccem inş:):kk77:

kızlar merhaba,
uzun süredir burda sizlerler birlikte zayıflamaya çalışıyorum, ama artık gerek kalmadı çünkü hamileyimmmmmmmmmmm :KK49:
bundan sonra düzenli beslenip bebeğimin yaşama tutunmasını sağlamaya çalışacağım..
hepinizi çooook seviyorum ve öpüyorum, gidecek o kilolar gidecek :))
hoşçakalın :KK43:

kızlar merhaba,
uzun süredir burda sizlerler birlikte zayıflamaya çalışıyorum, ama artık gerek kalmadı çünkü hamileyimmmmmmmmmmm :KK49:
bundan sonra düzenli beslenip bebeğimin yaşama tutunmasını sağlamaya çalışacağım..

Canım hayırlı olsun. Çok sevindim. Topiğin ilk hamişi. Darısı diğer isteyenlerin başına. Unutma bizi ara ara gel destek ol. Biz de seni çok seviyoruz.Bizlere bebeğinden haberler vermeyi unutma.

Hafta sonu hiç abartamdım kızlar. Cuma günü iş çıkış alışverişe gittim. Denediğim ve aldığım kıyafetler öncekilerden bir beden küçük kızlar. Ve rahatlıkla oldu üzerime. Sabah tartım hata veriyodu sabah tartılamadım. Dün akşam tok karna kilom 61.7, yaklaşık 800 gr. gitmiş. Simurghcum girebilecek mi bilmiyorum telaşlıdır o bu hafta, ne de olsa son haftası, gurbet ellerde. Simurghcum yine de bildirmiş olayım canım kilomu.

günaydın hanımlarrr

=) yaptığım kaçamklara rağmen kg vermeyi başarmışım :KK70: sanırım yaptığım spor etkili oldu bu konuda
54,5 kgya düştüm =) inşallah tatile gidene kadar 53-53,5 a düşeceğim =) önumde 2 hafta var 17sinde yola çıkıyorum =)

hafta sonu yedıklerımmm felaketti :KK43:

cumartesi günü eve gidip 4-5 kaşık kadar ton balıklıklı makarna yedim.(ton balığı çok azdı =) eşim sağolsun

sonra akşam yemeğine davetliydik.oraya gittik eşimle

3 ızgara köfte ,2 parça ızgara tavuk(avuç içi buyuklunde) serçe prmam buyuklunde kızrmş 2 ptates ,ve salata 2 çatalda tiramisudan aldım :KK43: ve bunları 20:30 gibi yedim gece 2,30da yattım

pazr gunu annme khvltya gittim =)
cnm annem birsürü şey hazırlamış
sabah kahvaltıda
1 bardak su
1 tatlıkaşığı pekmez
1 bardak şekersiz çay
1,5 köfte(biri yarımdı =)
1 dilim ekmek
yarım haşlnmış yumurta
domates,salatalık iki üç parça
1 parça peynir

ara öğün kiraz yedım 1 prosiyon

öğlen1 yemk kaşığı ıspanak yanında 1 tane köfte
2 yemek kaşığı imambayıldı
1 bardak ayran

araöğün: erik ve kiraz

akşam : 20:30 gibi çok az salata yedim.1 çatalda görumcemın yaptığı sütlü irmik tatlısından aldım çatalın ucuyla

bu sabah kahvaltımda1 bardak su
1 tatlı kaşığı pekmez
2 dilim ekmek
4 zeytin
2 parça penir
5 çeri domates

slm kızlar ,
Bugün neler yediğimi yazayım, çok düzensiz oldu bugün ya:KK43:
Sabah daha doğrusu öğlen:)reçel, peynir, kızartma(fazla deil ama yine de çok),salatalık domates ancak bikaçtane iki dilim de ekmek yemişimdir, yani abarttım bugün...
Öğleyi atladım akşam saat 18:30da peynir ,börek, patates salatası,çay allah ne verdiyse(bugün kötü geçti ya evde yemediğim için kayınv alideme gitmiştim saolsun şunu ye bunu ye,şundan yemedin bundan ye , valla küserim :KK70::KK70:diye diye bu kadının sayesinde geldi kilolar yakamı bırakmıyolar:KK70:doğru düzğün su içmedim yatana kadar 1 buçuk litre su iccem inş:):kk77:

=) pelerinli canım sende ben gibi haftasonunun canına okumuşsun =( ben kadar olmasda haftada 1 gun kendımıze ödül verebiliriz ölçüülü olarak herşeyden yiyebilriz.vücut 1 gunde kg almıyor ertesi gün dietimize norml dvm ettiğimizde hiç bir sorun olşturmmaz cnm dite dvm etmek yeterli =) kayınvaldeye he p tok karna git cnm

günaydın kızlar

diyet yapamadım geçen hafta düzensiz oldu bu sayede 200 gram almışım...:KK43:bu hafta düzenli olucak inş...62.700 kilom...moralim bozuktu takmadım diyeti ama durmak yok yola devam....giyemediğim yazlık pantolunumu denedim bugün oldu ve giydim...bunada şükür...

kızlar merhaba,
:nazar::nazar::nazar: Hayırlı, sağlıklı ve uzuuuuuun ömürlü bir bebek olur inşallah

kızlar merhaba,

Ayyy...cok sevindimmm, darisi benim basima insallah...Hayirli olsun tebrikler, saglikla gelsin insallah:KK71:

Hafta sonu hiç abartamdım kızlar. Cuma günü iş çıkış alışverişe gittim. Denediğim ve aldığım kıyafetler öncekilerden bir beden küçük kızlar. Ve rahatlıkla oldu üzerime. Sabah tartım hata veriyodu sabah tartılamadım. Dün akşam tok karna kilom 61.7, yaklaşık 800 gr. gitmiş. Simurghcum girebilecek mi bilmiyorum telaşlıdır o bu hafta, ne de olsa son haftası, gurbet ellerde. Simurghcum yine de bildirmiş olayım canım kilomu.

Canim, geldim, bgn de tablomuzu yapicam ama cok yogunum. Istifa verdim ya, islerimi yetistirmeye calisiyorum, 10 gun kaldi.
Bildirimleri bugun aliyorum kizlar.

simirgh cnm iştenmi ayrılıyorsun =( daha önce yazmışsındır belki ama ben yenı göruyorum cnm hayırlısı olsun hakknda diyeyım konuyu bilmedim için.

guıter cnm senide çok tebrik ediyorum =) sağlıkla huzurla bebişini kucağına alırsın inşallah cnm. artık sağlıklı beslenmek zamanı =) ama genede dikkatli beslen cnm hamileyim herşeyi yiyeblirim die düüşünme en az kg ile atlatmaya çlş bu dönemıde.

X