Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

tşk ederim saolasın :) zencefilli bal tamam deniycem bunu:)sıkmamaya çalışıyorum(allah yardımcım(ız)olsun,bugün çok güzel bi rüya gördümbi erkek bebek doğurdum:)çok tatlı , temiz, kucaktan kucağa dolaştırdılar:)sanırım hayırlı habere işaretmiş inş o hayırlı haber bi an önce gelir:)
Öğlen elma almayı düşünüyorum pek bişi yiyesim yok :44:

Son düzenleme:
çilekli pudıng cnm gerçekten su güzel bir paylaşım oldu. benım 2,5 su bardağı aln su bardağım var =) ona dolduruyorum ve yudum yudum içiyorum yavaş yavş. oda sıcaklığında içiyorum sıcak su içmek gelmio pek içimden =(
bu arada kızlar şöle hafif tarifleri olanlar varsa paylaşsın ya =) akşam ne yemek yapsam hafif hafif diyorum =) közlenmiş patlıcanı kıymayla ve yoğurtla birlştirmk güzel olabilir
tavuklu salataada güzel olabilir
soğuk ççorbarlar ve yanında salata
kabaklı tarıflerde güzel oluyor aklına hafif tarifler gelen olursabeklerim taiflerinizi =)

akşamları parka spor ypmya gidiyorum.biliosunuz aç karna spor olmuyor. ama tok karnada olmuyo =( spordan önce ne yenebilir fikri olan varsa beni aydınlatabilir mi ?

tşk ederim saolasın :) zencefilli bal tamam deniycem bunu:)sıkmamaya çalışıyorum(allah yardımcım(ız)olsun,bugün çok güzel bi rüya gördümbi erkek bebek doğurdum:)çok tatlı , temiz, kucaktan kucağa dolaştırdılar:)sanırım hayırlı habere işaretmiş inş o hayırlı haber bi an önce gelir:)
Öğlen elma almayı düşünüyorum pek bişi yiyesim yok :44:

hayırdır inşallah canım. güzel düşün haytta ki herşey güzel olsun.Biz negatif düşünürsek hareketlerimizede yansır hem kendımız hem karşımızdakini mutsuz ederiz. o yuzden hiçç aklına kötü şeyler getirme pozitif olmak güzel =)

cnmm zaten vucut yorgun hiç bişiy yemezsen daha bitkin düşersin elmayı ara öğün yap 1 tasda olsa 1 dilim ekmkle çorbanı iç . tekrar tekrar geçmiş olsun cnm

Pelerinli geçmiş olsun canım. Pudingcim suyun o şekilde içilmesi gerektiğini okumuştum ben de. Hızlı ve ayakta içilince direk mesaneye gidip atılıyormuş, kızlar bir de dinimizin şöyle yapın böyle yapın dediği şeyler hep sağlığımızı koruyacak şekilde düzenlenmiş.

İslami bir sitede aşağıdakiler yazıyo kızlar bir inceleyin derim. Herşey bizim için düşünülmüş.

Yemeğe tuz ile başlanırsa beyin tarafından gönderilen bir uyarı sayesinde, midede mukus denilen sindirimi kolaylaştırıcı bir tabaka oluşturduğunu ve midenin sindirime hazırlıksız yakalanmasını önlediğini…

• Yemek yerken yerde oturarak sol ayağı katlayıp sağ ayağı karna çekerek oturulup yenildiğinde, su ile doldurulmuş balon şeklinde olan midenin çıkış kısmını kapatarak yenilen gıdanın tam sindirilmeden bağırsaklara kaçmasını önleyeceğini ve mide dolunca da doygunluk hissi vererek çok fazla yemeden kalkılacağını…

• Yemek yerken yemeğin ortasında su içildiğinde içilen suyun yenilen gıdaların sindiri lmesine, gerekli vitaminlerin emilmesine katkıda bulunduğunu ve midede doygunluk hissi vererek az yemeye vesile olduğunu…

• Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

• Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

• Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

• Kesintisiz uyunan uzun gece uykularının, damarlarda vazodilatasyona neden olduğunu, uyku ortalarında kalkıp el yüz yıkamak (ör: abdest almak) az yorucu egzersizler yapmanın (ör: teheccüd namazı) vazodila tasyonu engellediğini ve daha zinde kalkılabileceğini…

• Bütün bunların, 1600 sene evvel Peygamberimiz (sav) in yaptığı ve ümmeti için de tavsiye ettiği sünnet-i seniyyeler olduğunu

• Oturularak ve en az 3 yudumda içilen su, dil ve ağız bölgesinde daha fazla duraksadığından tükürük bezleri için gerekli olan suyun emilimini artırıp anti bakteriyel ve antioksidan etkiye sahip tükürüğün salgılanmasını artırarak ağız ve diş sağlığına katkıda bulunduğunu..

• Uyurken sağ yana dönüp yatıldığında solda olan kalbimizin daha rahat çalışmasına neden olarak, kalbi yormadan dinlenmiş bir vaziyette kalkılabileceğini…

Tuvalete girerken sol ayakla ilk adım atıldığında kaygan olan zeminde ayağın kayması durumunda sola göre daha güçlü olan sağ ayağın düşmeyi engelleyerek vücudu dengelediğini..

• Banyo yaptıktan sonra ayaklara soğuk su dökmenin kan dolaşımını hızlandırıp sıcak sudan dolayı genleşmiş olan damarların içindeki kanın aktivasyonunu artırarak tansiyon düşüklüğünü önlediğini ve savunma mekanizmasını güçlendirdiğini…

Bunlar uyguladıklarım, hem sağlıklı, hem sevaplı, hemde zahmetsiz şeyler :KK1:. bunları yaparken efendimizin yaptığını düşünerek yaparsak o zaman sünnet olur ve sevaba gireriz

Son düzenleme:
=) kızlar güzel paylaşımlar sünnet olan herşeyin mutalaka sağlığımıza ve bize faydası var.

masada yemek yemek bu yuzden iyi değil doldur mdeyı dldurabildin kadar =(

öğlen yemeğim ( çok kaçtı ya çok şişti midem =(

1,5 kase değil kepçe yazıcaktım =) yayla çorbası
7 kaşık kadar etli türlü
1 domates ve salatalık
4tanede makarna salatası ( makarna salatasını tane hesabı yedım kelebek makarnadan =)
çorbayı hiç içmesemde olurmş midem su dolu hissediyorum :KK43:

Son düzenleme:
1 kase yoğurtlu soğuk çorba
1 tabak kiraz yaprağına köfte (etli değil bulgurlu yöresel bir yemek)
yarım pors. sütlü tatlı

Tatlı olmasa iyiydi ama akşam yememiştim, kahvalltıda zayıftı.
çubuk tarçın işe yarıyor kızlar yani şöyle; tatlı yediğiniz şeyler daha tatlı geliyor, hemen kesiyor sizi. en azından bana öyle oldu. bitiremedim 1 porsiyon sütlü tatlıyı çok şekerli geldi :21:

Öğle yemeğim iki dilim kızarmış patates, fırında tavuk ve salata. Regl yim kızlar ağrıdan ölüyorum acayip bir şişkinliğim var

kızlar 1 dilim kek yedim ama hiç vicdan azabım yok
yakarım ben onu akşama kadar
zaten yediğim öğle yemeği 400 - 450 kalori civarında baya iyi yani
bi şey olmaz canııım:KK64::KK64::KK64:

tşk ederim kızlar güzel dilekleriniz için, bugün öğlen yemeğine arkadaşımla çıktım , moralim düzeldi:)tavuk şinitzel salata ve meyve suyu içtim , bir sürü kalori alarak masaya oturdum malesef:KK43:ama kendimi iyi hissediyorum çok şükür:KK70:

Öğle yemeğim iki dilim kızarmış patates, fırında tavuk ve salata. Regl yim kızlar ağrıdan ölüyorum acayip bir şişkinliğim var

yağmurucm sıcak suyun içine 2 kaşık şeker koy iç ağrını alır cnm rhtlatır. şeker içmem dersens adece sıcak su iç ama şekerle etkili oluyo cnm.

hoseki cnmya zahmet olmazsa rica etsem benım menunun kaç kalorı oldunuda yazabilirimisin :KK43:
1,5 kepçe yayla çorbası
7 yemek kaşığı türlü etli ( kabak,biber,patlıcan,tazefslye 4 parçada kuşbaş et vardı tabağımda )
1 orta boy domates ve 1 salatalık

pelerinli cnm iyi olmana çok sevındm çokta ağr yemişsin gibi durmuo ama =) miktr önemli tabiki akşam azıcık spor yprsan tmmdır =) kendıne iyi bak aman hiçbşiy sağlıkla bir olmaz.Rabbim hepimize sağlık versin inşallhh aminn.

Amin cnm, bu aralar neden oluyor bilmiyorum doyduğum halde ya da cnm istemediği halde yemek yiyorum yani diyete başlamadan önce böyleydi:)
Hala neden olduğunu anlayamadım, normalde zorlamadan bırakırdım:)

slm kızlar dünden beri yazamadım bende hastayım. dün doktora gittim..göğsümde bir tane kitle vardı şimdi ikisindede oluşmuş ve 5-6 taneymiş...moralim bozuk diyeti salladım biraz...kafam karşık.emara giricem...

yağmurucm sıcak suyun içine 2 kaşık şeker koy iç ağrını alır cnm rhtlatır. şeker içmem dersens adece sıcak su iç ama şekerle etkili oluyo cnm.

Denerim canım, az bi şeker koyarım çok ağrıyo çünkü, emziriyorum diye ilaç içmek de istemiyorum.

slm kızlar dünden beri yazamadım bende hastayım. dün doktora gittim..göğsümde bir tane kitle vardı şimdi ikisindede oluşmuş ve 5-6 taneymiş...moralim bozuk diyeti salladım biraz...kafam karşık.emara giricem...

Canım geçmiş olsun, moralini bozmadan git lütfen inşallah birşey çıkmaz. Sonuçtan haberdar et bizi.Dualarımız seninle.

çok çok geçmiş olsun canım , bir an önce tahlillerini testlerini yaptır ki için rahat etsin

X