- 15 Nisan 2009
- 2.745
- 16
- 39
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tşk ederim saolasın :) zencefilli bal tamam deniycem bunu:)sıkmamaya çalışıyorum(allah yardımcım(ız)olsun,bugün çok güzel bi rüya gördümbi erkek bebek doğurdum:)çok tatlı , temiz, kucaktan kucağa dolaştırdılar:)sanırım hayırlı habere işaretmiş inş o hayırlı haber bi an önce gelir:)
Öğlen elma almayı düşünüyorum pek bişi yiyesim yok :44:
Öğle yemeğim iki dilim kızarmış patates, fırında tavuk ve salata. Regl yim kızlar ağrıdan ölüyorum acayip bir şişkinliğim var
yağmurucm sıcak suyun içine 2 kaşık şeker koy iç ağrını alır cnm rhtlatır. şeker içmem dersens adece sıcak su iç ama şekerle etkili oluyo cnm.
slm kızlar dünden beri yazamadım bende hastayım. dün doktora gittim..göğsümde bir tane kitle vardı şimdi ikisindede oluşmuş ve 5-6 taneymiş...moralim bozuk diyeti salladım biraz...kafam karşık.emara giricem...
çok çok geçmiş olsun canım , bir an önce tahlillerini testlerini yaptır ki için rahat etsinslm kızlar dünden beri yazamadım bende hastayım. dün doktora gittim..göğsümde bir tane kitle vardı şimdi ikisindede oluşmuş ve 5-6 taneymiş...moralim bozuk diyeti salladım biraz...kafam karşık.emara giricem...