Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Ayyy...cok sevindimmm, darisi benim basima insallah...Hayirli olsun tebrikler, saglikla gelsin insallah

acnım çok sağol
darısı her isteyenin başına inşallah..
bu arada bunca zaman veremediğim kiloları hamile kaldığımı öğrendikten sonra heyecandan heralde vermeye başladım iyi mi

simurgh =) canım hatırladım sanırım Türkiyeye dönüş yapıodun =) kolay gelsin cnm

hanımlar basenlerini duvara vurup sonuç alabilen varmı =( sanırım çido yapıodu onu düzenli olarak. sanırım çido bizi göruo ama hala yazamıyor =( cnm en kısa sürede aramıza dönmen dileğiyle

Yurtdisinda calisiodum, istifa ettim, Turkiyeye temelli donus yapiyorum.
Bizim meslekte istifa cok normal birsey ve uzucu degil. Cunku proje bazli calisiyoruz.
Yani santiyeci oldugum icin bi sirkete degil, projeye basvuru yapip giriyorum, proje bitince benim de isim bitmis oluyo.
Sirket benden memnun kalirsa ve baska santiyesi varsa oraya yonlendirmek istiyo, yoksa gonderiyo.
Yani bi sirketten ayrilinca ona ilerde tekrar donebiliyorum da. Alinmaca gucenmece olmuyo aramizda.
Proje sureleri de 6 ay ila 10 yil arasinda degisiyor. Haa diceksiniz ki garanti is degil, issiz kalinabilir. Oyle bi risk tabiki var ama genelde biyerde calisirken bile teklif aliyorum.
Orayi birak bizim projede basla diye, ve tabi teklif etikleri maas da daha yuksek oluyo. Her is degistirdigimde maasim da ciddi oranda artiyo. Cunku santiyeci cok az piyasada.
Isimle ilgili kisa bi aciklama yapim dedim, uzun oldu

günaydın kızlar nasılsınız...
zayıflama maceram sona erdi çünkü hamileymişim.öpüyorum hepinizi

Zayıflama maceram sona erdi çünkü hamileymişim.öpüyorum hepinizi

aaaaa bugün nedir böyle güzel güzel hamile haberleri alıyoruz. Tebrikler canım. Hayırlı olsun. 2 kişi oldu ayrılan senle beraber. Ne güzel alışmıştık birbirimize.

çok sevindim canım hayırlı olsun bebeğin sağlık sıhhatle kucağına alırsın inşallah

kızlar hayırlı haftalar hepinize
bu hafta hiç kilo veremedim ben hala 59 kiloyum
yediklerimi pek yazamıyorum ben ama hiç abartmıyorum hep aynı tempoda devam ediyorum
sanırım direnç noktasındayım azimliyim ama ellibeşin altına düşeceğim

Günaydın kızlar hamişleri tebrik ediyorum.Böyle hamile haberlerini duyunca hemen hamile kalasım geliyor ama dur daha erken diyorum kendi kendime.Helede kız çocuklarını görünce içim gidiyor ama 2 yıl daha sabır:)
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı, güzel, uzun ömürlü evlatlar versin.

Ben diyetimi sıkı yapamıyorum ama bu hafta 1 kg vermişim. 63 kg olmuşum. Bu yaz çok uyuşuk çıktımç Geçen yaz bu vakitler şimdiki kilomdan 7 kg eksiktim. Ama napalım yavaş yavaş gidiyor işte.
Sabah 1 kepekli büsküvi 1 bardak çay içtim.

aaaaa bugün nedir böyle güzel güzel hamile haberleri alıyoruz. Tebrikler canım. Hayırlı olsun. 2 kişi oldu ayrılan senle beraber. Ne güzel alışmıştık birbirimize.

yaaa...bende bende...bende bebis istiyorum artik. Gidince hemen doktora kosup testlerimi yaptircam. Sonra da kus gibi beklerim bebisi.

atacım senide tebrik ederim cnm =) hyırlısıyla kucanada aldın gunlerı görmk nasip olsun inşllhh

simirgh cnm darısı başına diyorum inşllh =)

zayıflama maceram sona erdi çünkü hamileymişim.öpüyorum hepinizi
Allah sanada sağlıklı, hayırlı ve uzuuuuun ömürlü bir çocuk verir. kızlar bende bebeğim olsun istiyorum bana dua edin ben vajinismusum maalesef

selam kızlar ..herkese iyi bir hafta diliyorum..
ben klasik geçen hafta kaç k dayım hatırlamıyorum liste kaçıncı sayfadaydı söyler minizi..
bu sabah 89.3 çıktım..
ne güzel cuma 88.6 çıkmıştımkaçak yapmadım ama nerdeyse tüm haftasonum yatarak geçti canım hiçbişi yapmak istyemedi çok başım ağrıyordu yattıkça yattım..şiştim:18:
ata çok tebrik ederim canım işallah sağlıkla kucağına alırsın..
darısı başta simurgh olmak üzere isteyen herkese gelsin..
ben erteledim zayıflayana dek..

canım uzun süre aynı kgda kalanlar var ama sen dikkat et yetreki gidio kglalar =) herkes kg verıoyr burda grm grmda olsa verıyruz =) bu arada cnm kg ve boy kaç sende.

dikkat ediyorumda canım gitmedikçe yiyesim geliyo:) boyum 176 kg 66 oldu:'(

Son düzenleme:
vajinismus olanların da çocuğu oluyor ki tatlım..
tedavi görüyor musun..?
işallah sana da nasip eder Allahım..
yok canım tedavi görmüyorum, psikiyatra gitmem gerekiyor, hafta içi çalıştığım için gidemiyorum, haftasonu çalışan psikiyatr yok :18:, böyle bişey işte

Kızlar üç gündür hastalıkla uğraşıyorum, bunun için diyet yaptığım söylenemez:)
Faranjit olmuşum dün acile gittim iki tane iğne yedim,şu an öksürüyorum ve sürekli hapşuruyorumyine de dikkat etmeye çalışcam günde iki öğn ancak yiyebiliyorum,bugün de rapor aldım zaten:)Mutluyum işe gitmediğim için:)

pelerinli geçmiş olsun cnm.

bebek isteyen herkese rabbim anne olmayı nasip etisn inşallah

elimphia moralini bozma canm. dikkat etmeye devam et birgun böle oldu die bırakma kendini sen azmettikçe gidicek kglalar eminim başarıcaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…