Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

:nazar::nazar: hoseki iyi ya zayıflama haberleri insanı gaza getiriyor. bende geçen haftalarda iyi kilo vermiştim, tatile gidince birazı geri geldi :78:. bende bu sabah 1 bardak su içtim ,azıcık tandır ekmeği üzerine 1 çay kaşığı bal yedim. geç kalkıyoruz zaten, kahvaltı yapamıyoruz. ancak işe yetişiyoruz. işe geldim 2 kuru kayısı yedim ama acaip açım. çünkü dün gecede yemek yememiştim :KK52:

kızlarr 1 porsiyon meyve karşılığı

1 porsiyon meyvenin karşılığı nedir?
Çilek 8 adet
Dut 8 adet
Karpuz veya kavun ince bir dilim
Kayısı (kuru/taze) 3 adet
Kırmızı erik 5 adet
Kiraz 12 adet
Mürdüm eriği 3 adet
Şeftali 1 orta boy
İncir (kuru/taze) 1 adet
Üzüm 15 iri tane veya 23 çekirdeksiz ufak
Vişne 14 adet
Yenidünya (malta eriği) 6 adet
Yeşil erik 12 adet

:nazar::nazar: hoseki iyi ya zayıflama haberleri insanı gaza getiriyor. bende geçen haftalarda iyi kilo vermiştim, tatile gidince birazı geri geldi :78:. bende bu sabah 1 bardak su içtim ,azıcık tandır ekmeği üzerine 1 çay kaşığı bal yedim. geç kalkıyoruz zaten, kahvaltı yapamıyoruz. ancak işe yetişiyoruz. işe geldim 2 kuru kayısı yedim ama acaip açım. çünkü dün gecede yemek yememiştim :KK52:

cnm bolbol su içmeyi dene bu şekilde açken öğlen yemeğini fazla kaçırma riskin var istersen salatalık yada birporsiyon daha meyve yemeeeyi dene cnm ççlştın ortmda dışarı çıkabilirsen birkaç fındaıkda yıyebilirsin. bende brkaçgundur çok dikkatli yiyemedım aara kaçamklarım oldu =( oyuzden çok dikkat etmm lazım bu hfta

Günaydın kızlar:)
Ben dünden beri kötüyüm, bademciğm şişmiş,ağzımın tadı kalmadı ve moral olarak sıfırlardayım:KK43:
Geçenlerde romatizma için doktora gitmiştim sonuçları falan aldım, reçete yazdı bi tane hap var uyku düzeni için onu içiyorum 10:30da yataktayım ama dün 1'ekadar uyumadım malesef:KK43::2:
Dün akşam ne yediğimi hemen yazayım, ilk defa kayınvalidemlerde bi tabak çorbayı zor içtim(hastalık nedeniyle sanırım yiyemedim)
Akşam başka bişi yemedim,
Sabah kalvaltıda;simit , kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ve azıcık kayısı reçeli yedim(zorlayarak yedim cnm bişi istemiyo)
:KK56:öğlenne yicem bilmiyorum ama akşam yine çorba içmeyi düşünüyorum,gerçi akşamada misafirlerim gelicek ama inş düzelirim o vakte kadar :KK43:

canım benım kahvaltımı deneyebilirsin tok tutuyor ve çok pratik

cnm bolbol su içmeyi dene bu şekilde açken öğlen yemeğini fazla kaçırma riskin var istersen salatalık yada birporsiyon daha meyve yemeeeyi dene cnm ççlştın ortmda dışarı çıkabilirsen birkaç fındaıkda yıyebilirsin. bende brkaçgundur çok dikkatli yiyemedım aara kaçamklarım oldu =( oyuzden çok dikkat etmm lazım bu hfta
biraz önce gittim bir kutu süt alıp içtim, şimdi biraz daha iyiyim, öğlene kadar sabredebilirim sanırım :KK37:

Ben dünden beri kötüyüm, bademciğm şişmiş,ağzımın tadı kalmadı ve moral olarak sıfırlardayım:KK43:
Geçenlerde romatizma için doktora gitmiştim sonuçları falan aldım, reçete yazdı bi tane hap var uyku düzeni için onu içiyorum 10:30da yataktayım ama dün 1'ekadar uyumadım malesef:KK43::2:
Dün akşam ne yediğimi hemen yazayım, ilk defa kayınvalidemlerde bi tabak çorbayı zor içtim(hastalık nedeniyle sanırım yiyemedim)
Sabah kalvaltıda;simit , kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ve azıcık kayısı reçeli yedim(zorlayarak yedim cnm bişi istemiyo)
:KK56:öğlenne yicem bilmiyorum ama akşam yine çorba içmeyi düşünüyorum,gerçi akşamada misafirlerim gelicek ama inş düzelirim o vakte kadar :KK43:
geçmiş olsun canım, moralini bozan ne? halsizsin diye mi tadın yok yoksa başka bir problemin mi var?

canım benım kahvaltımı deneyebilirsin tok tutuyor ve çok pratik

şu mama dediğiniz şeylerden mi? canım onların tadını ben pek sevmiyorum, yinede tavsiyen için teşekkür ederim :KK34:

kızlarr 1 porsiyon meyve karşılığı

1 porsiyon meyvenin karşılığı nedir?
Çilek 8 adet
Dut 8 adet
Karpuz veya kavun ince bir dilim
Kayısı (kuru/taze) 3 adet
Kırmızı erik 5 adet
Kiraz 12 adet
Mürdüm eriği 3 adet
Şeftali 1 orta boy
İncir (kuru/taze) 1 adet
Üzüm 15 iri tane veya 23 çekirdeksiz ufak
Vişne 14 adet
Yenidünya (malta eriği) 6 adet
Yeşil erik 12 adet

canım paylaşımın için teşekkürler
ama yaş kayısı konusunda emin misin kayısının 1 tanesi bildiğim kadarıyla 8 kalori 1 elma 62 kalori bence kayısı 7-8 tane yenebilir

biraz önce gittim bir kutu süt alıp içtim, şimdi biraz daha iyiyim, öğlene kadar sabredebilirim sanırım :KK37:

geçmiş olsun canım, moralini bozan ne? halsizsin diye mi tadın yok yoksa başka bir problemin mi var?

Saol cnm ya , eşimle biraz tartıştık ondan galiba, hem iş hem eş,herşey üstüne üstüne geliyor insanın bazen:KK43:sonuç ne Hastayım:KK43:

yok canım mama değil 1 kase süte 1 kaşık yulaf ezmesi katıyorum içine istediğin meyveyi de katabilirsin ben üzüm ve kiraz denedim tadı gayet güzel
hazırlaması çok kolay 1 dakikada hazır tüketmesi de bir o kadar kolay yoğurtla kullananlar da varmış ben denemedim eve yoğurt almam lazım öylede güzel olur bence

bu arada ara öğün saatim
5 fındık 10 kuru üzüm yedim su içmem lazım bu gün hiç su içmedim
ama çok susadım şimdi kalkıp yarım litre içerim

Saol cnm ya , eşimle biraz tartıştık ondan galiba, hem iş hem eş,herşey üstüne üstüne geliyor insanın bazen:KK43:sonuç ne Hastayım:KK43:
Allah evlerimize huzur versin, inşallah düzelir aranız. oluyor bazen, bizde bu aralar limoniyiz

yok canım mama değil 1 kase süte 1 kaşık yulaf ezmesi katıyorum içine istediğin meyveyi de katabilirsin ben üzüm ve kiraz denedim tadı gayet güzel
hazırlaması çok kolay 1 dakikada hazır tüketmesi de bir o kadar kolay yoğurtla kullananlar da varmış ben denemedim eve yoğurt almam lazım öylede güzel olur bence
canım ben biraz cahil kaldım bu konuda :78:, yulaf nasıl satılıyor marketlerde :44:? markası falan var mı?

cnmya çok geçmiş olsunn.bademciğin için zencefilli bal ye tatlım çok iyi geliyor. pastil flanda rahatlatır boğazlarını .Bu arada eşinlede sanırım kçk bir tartışma yaşamışsın sıkma canını akşama düzelir inşallah her evde oluyor okadarcık tartışma. canım bişiy istemıo die hiç bişyi yememezlik yapma meyve falan yemeyi dene cnm

canım paylaşımın için teşekkürler
ama yaş kayısı konusunda emin misin kayısının 1 tanesi bildiğim kadarıyla 8 kalori 1 elma 62 kalori bence kayısı 7-8 tane yenebilir

hosekicim siteeden aldım cnm .Yanlış bilgi vermek istemem tabiki bir kalori değerlerini araştıralim cnm.

bu arada ara öğün saatim
5 fındık 10 kuru üzüm yedim su içmem lazım bu gün hiç su içmedim
ama çok susadım şimdi kalkıp yarım litre içerim

ara öğünde pek güzelmiş ımm =) bende 3 kaysı yedım araöğünümde

bu arada ben su içince hemen göbeğim midem fırlıyo dışarı sizdede öle oluyomu=( 1lt su içtim bende (5bardak)

kzlar abla şimdi bir türk kahvesi getirdi onu içiyorum tek şekerli 3 fıncan kahveye 1 şeker atar =) ımmm gelin hep beraber içelim

bu arada ben su içince hemen göbeğim midem fırlıyo dışarı sizdede öle oluyomu=( 1lt su içtim bende (5bardak)
bende de aynı sorun var. su içince şişiyorum ve zayıfladığımı anlamıyorum resmen, hem mezurada hemde tartıda fazla çıkıyorum.
kızlar birşeyi hatırlatmak istiyorum suyu oturarak ve yudum yudum için, yoksa direk böbreklerden atılır. Bizim arkadaşın diyetisyeni söylemiş. iç organların nemlenmesi ve vücuttaki su miktarının arttırılabilmesi için yavaş içmek, kafaya dikmemek lazım. ben ılık su içiyorum yani suyun içine biraz kaynar su katıyorum. gerçi pek içimli olmuyor ama midede daha uzun süre kaldığı için daha çok emiliyormuş mideden. Zaten iç organlarınız nemlendiğinde vücut yaşınız gençleşiyor :KK61:

kahvaltılık gevreklerin olduğu raflarda ben eti aldım ama başka markalarda var kuru meyvelerle karışık olanları da var
fiyatları da gayet uygun

bende de aynı sorun var. su içince şişiyorum ve zayıfladığımı anlamıyorum resmen, hem mezurada hemde tartıda fazla çıkıyorum.
kızlar birşeyi hatırlatmak istiyorum suyu oturarak ve yudum yudum için, yoksa direk böbreklerden atılır. Bizim arkadaşın diyetisyeni söylemiş. iç organların nemlenmesi ve vücuttaki su miktarının arttırılabilmesi için yavaş içmek, kafaya dikmemek lazım. ben ılık su içiyorum yani suyun içine biraz kaynar su katıyorum. gerçi pek içimli olmuyor ama midede daha uzun süre kaldığı için daha çok emiliyormuş mideden. Zaten iç organlarınız nemlendiğinde vücut yaşınız gençleşiyor :KK61:

çok etkilendim ben bu paylaşımından böylece bir sünnetin daha hikmetini anladım Peygamber efendimizde suyu oturarak ve yudum yudum içermiş

günaydın kızlarrrrrrrrrrr
sabah kepekli poğaça, 1 haşlanmış yumurta ve 1 kk peynir yedim
hepinize light hafif bir gün diliyoruuuuuum :KK62::KK62::KK62::KK62:

çok etkilendim ben bu paylaşımından böylece bir sünnetin daha hikmetini anladım Peygamber efendimizde suyu oturarak ve yudum yudum içermiş
evet canım bende duyduğumda ilk o aklıma geldi. bizim arkadaş diyetisyene gidiyor. çok su içiyordu kendisi 120 kilo, 5 lt su içebiliyordu günde ama yinede iç organları susuz kalmış. diyetisyen yavaş ve oturarak içmesini söylemiş. şimdi o kadar su tüketemiyor haliyle 2-3 lt yi zor tamamlıyor. ama doktor bu şekilde daha çok su aldığını söylemiş vücudun. Sizinle bir şey paylaşmak istiyorum . MUTLAKA OKUYUN:

Su içmenin faydalarını bilmeyen yoktur. Peki su içmekten daha faydalı bir şey yok mu? Var! Hemen söyleyelim, sıcak su içmek…
Sıcak su mide yüzeyinde kanda direkt olarak emilen birkaç maddeden biri. Beden suyu diğer bileşenlerden ayırmak zorunda kalmaz. Çinliler, 40 yaşından sonra oda sıcaklığından daha soğuk olan hiçbir şeyin bedene alınmaması gerektiğine inanırlar. Çünkü normal yaşlanma fiziksel değişimler getirir.
İşte o değişimler:
Kan damarları daha az elastik olur ve içindeki birikim nedeni ile çapı küçülebilir, bu nedenle yüksek kan basıncı oluşabilir ve kan dolaşımı problemleri ortaya çıkabilir.
Sindirim sistemi de daha az elastik olur, kabızlığa yol açar. Çinliler soğuk içip yemenin içsel organları daha çok büzdüğüne, problemleri daha da kötüleştirdiğine inanır.
Yağlı bir tavayı soğuk suda yıkamaya çalışın. Yağlar donar ve yapışır. Ama aynı tavayı sıcak suda yıkarsanız, yağı çözer ve uzaklaştırır. Bedenimiz yağları içerir. Sıcak su sistemimizi temizler.
SICAK SU MUCİZESİ
Bedenin doğal serinletme sistemini çalıştırır. Bu kan dolaşımında artışa neden olur.
İç organları ve kaburga kafesinin etrafındakı kasları gevşetir, daha derin nefes almanızı sağlar.
Mide asidi etkilerini rahatlatir ve asit reflu semptomlarini rahatlatir.
Sulanmayı ve besinlerin emilimini artırarak sindirime yardımcı olur.
Kabızlığı giderir.

X