- 29 Aralık 2008
- 814
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız?
dün giremedim çok hastayım işe de zor geldim hiç halim yoktu..yaz ortasında grip oldum..
c.tesi gayet iyiydim sabah 09.00 dan akşam 15.00 dek hastanedydim testleri tahliller falan yaptırmaya gittim..sabahtan endokrine gittim...istediği tstleri yaptırdım sonra kadın doğuma gittim..
sonuçlar hiç parlak değil..zamanında yaptığım sağlıksız diyetlerin sonuçları gayet güzel değerlerime yansımış kızlar..
çok ciddi d vitamini ekskliğim var 30 olması gereken değer bende 4 ün altında..iğne verdi 1.5 ay her hafta ondan olucam..
demirim eksik onun için emilimi artırıcı ilaç verdi 4 ay onu kullancakmışım..
kolestrol trigilasit yüksek hemen sigarayı bırak kilo ver sporunu artır dedi..
metobolizma yaşım 43 çıktı..
vcudumdaki yağ oranı da yüzde 45..
ben de 7 kilo verdim aman da ne güzel oldum diye giyinip süslenip gitmiştim dr a resmen dumur oldum dumurrrrrrr...ben obezim..değil 7 kilo vercek çok kilom var offff..metobizlimam da çok yavaşmış çok hareketsizsiniz dedi..
ordaki ölçüm yapan alette 88.7 çıktım ama kendi tartımda halen 90 ım anlamadım ben bu işi...
neyse artık olayın ciddiyeti birkez daha yüzüme tokat gibi çarptı benim bu kilo meselesini hemen halletmem gerek..şu vitamin eksikliklerini de bebekten önce halletmek zorundaymışım beden çok zorlanır yoksa dedi dr bir de bu kadar az d vitaminiye hamile kalınması duurmunda bebeğin tavşan dudak olma olasılığı da yüksek oluyormuş Allah korusun...Hemen değerlerinizi toparlayın dedi..
Emir büyük yerdne napalım..toparlıcaz..
ama işte hem kan yapan hem demir, d vitamini sağlayan hem de kolestrolü düşük beslenme için benim dr a diyet yazdırmam laızm hastalıktan gidemedim..
c.tesi sonrasında ikeaya gidip eşimle alışveriş yaptık sonra da arkadaşlara yemeğ gittik..
pazar da yataığımdan kalkamadım tüm gün yattım..
hala da halsizim şu grip yüzünden..
öğleden sonra birkaç saatlik bir eğitime gidicem kendinize dikkat edin kızlar..
ha bu arada kadın doğumcuya göre hiç sorunum yokmuş..gayet hazırsın dedi ama bu durumda ertelemek zorundayım..tek iyi haber oydu zaten..
aranızda benim kadar çok kilolu yok kızlar ama lütfen herkes testlerini yaptırsın değerlerine baktırsın ve fazlalıklarını hemen versin..güzellikten öte sağlığımız için yapmak zorundayız..
bena dayak atabilirsiniz, oglen 1 hamburger menu yedim. :18::26:
45 dakka hizli tempo yurudum, pisman oldum ama canim inanilmaz cekti napiym, gece ruyamda gordum...Azcik zayifladimya hemen simardim. Ama yakicam ben onu, aksam evde de hareket yapcam, mekik cekicem. offf
off bu topik tam benlik tam +7 kılo fazlam var 4 aylık bır bebısım var sut vermek ıcın mucadele eden bır bunyem var ve doymak bılmeyen bır ıstahım var sutelık masa basıda bır ısım var ee sımdı bana kım yardım eder?:83:
çok sağol canım ben endokrinolojiye gittim troit insülin direnci şeker falana baktırmak için şubatta yapılan testlerim vardı ona göre folik asitim çok düşüktü o zamandan beri folik asit alıyorum o düzene girmiş..benn hem genel kontrol hem de tansiyon şekr normalken çok halsiz hissdiyordum o nedenle gittim..benim özel sağlık sigortam olduğu için özel hastaneye gidiyorum ondan çok ilgileniyorlar bu kadar bilgi veriyolar canım..geçmiş olsun sen ne doktoruna gittin canım bu kadar ayrıntılı sonuç vermiş benim kayınvalidemin dekilo problemi var diyetisyene gidiyor ama pek kilo veremedi
diyetisyen ne yapsın diyeti uygulayamazsan
cnm 55kg 1,63 boy ama karnım düz olsun giydim tişörtlerden beli düşüklerden fırlamasın istiyorum. sen çok az yıyosunn aman dikkat et bende halsizlemeye bşladım die hemen sabhları pkmeze başladım.bal yok ıkıgundur tembellikten ındıremedım aşa =) o yuzdne ıkıgundur sırkeli su içemıyorum bende 1 bardk su içiyorum onun yerıne
khvltıyı daaha sağlam yap cnm o yedınle kuş doymaz kız=) aman cnm en önmliside vitmın değerleri bnm bi dönem bay adüşmüştü aykta duramıodum sonra ilç kllndım kilo aldım =( o yuzden ilç kullanmadan kendımı toprlamam lazım sende dikkt et çk kötü vitmın eksikliği ve kansızlk
şu sirkeli suya benim de başlamam laızm hep ihmal ediyorum yaaakan şekerini düzenlemek için de çok faydalıymış..
canımm çok geççmiş olsunn.bendede vitmın değeri bi dönem çok düşüktü şimdi şükür iyiyim .b12,demir,kansızlk hepsi yerlere düşmüştü ilaç kulandım toprladım beraberınde 5 kg aldım ama çünkü ilç kullanırken yedıklerıme dikkt etmedım ne buldumsa yedım =( oyuzden keısnlıkle dietisyen yrdımı al cnm sanırım kgda biraz var sporda yapmya çlş . şu dönemde meyve sebze et bunlrı tuktmeye çlş cnm yumurta peynır süt kahvltından eksk etme sütün içine pekmez yada bal koyy .vitmın değerleri kan değerlerinide düşürüyor cnm. acil şifalr diliyorum tekrar grip içinde knedıne iyi bak ve bolbol su iç dinlen grip dönemınde trhana çorbası ve ıhlmur üstüne tanımam .
Cok gecmis olsun, ilaclar ise yarar, bir an once toparlarsin, kilo olayi da ciddi boyutlara ulasmis, bir dur deme vakti gelmis gecio, ama cok sukur genciz,biraz gayretle halledersin bence.
kızlar size bir haberim var ..Birkaç ay önce bizim işyerine spor salonu açıldı..Ama ben hiç üzerime alınmadım malum 18.00 de çıkıyorum ve Gebzede .çalışıyorum 18 den sonraki en erken servis 20.00 de şimdi 2 saat spor yap eve gel 21.30-22.00 ne gerek var çok yorucu falan diyordum..Bizden kimse de gitmiyordu..Neyse geçen bir arkadaş dedi ki ben öğle aralarında gidicem..hiç aklıma böyle bir alternatif gelmemişti çünkü öğle arası 1 saat..1 satte yemek ye salona git soyun spor yap duş al giyin işe yetiş mümkün değil diye düşünmüştüm..neyse bu arkadaş denedi kızlar..tost yaptırdı spordan sonra yemek için..öğle arasına çıkar çıkmaz salona gidiyor hemen soyunup başlıyormuş 20 dk koşu bandında 10 dk bisiklet 10 dk ağırlık falan açlışıp hemen saçlarını yıkamadan duş alıp giyinip geliyor..ve buranın stresindne falan sıyrıldığını çok iyi geldiğini söyledi..bizim haftada iki kere falan öğle nöbetlerimizoluyor öğle aramız yarım saat...onun dışında 3 gün ben de gidebilirim..bana drağır spor değil yürüyüş yapcaksın demişti zaten koşu bandında yürüsem bile kar..plates de gösterceklermiş..içimde bir umut doğdu benim de öğle arasında yemeğimizi yiyip sigara kahveyle cakcak yapacağıma o gün için yemekleri yanımda getiririm haftada 3 gün 45 dk bile fayda..zaten bir arkadaşla da 3 gün akşamları 1 saat falan yürüyüşe başlamıştık..o zaman bir hale yola gelirim işallah...
ne güzel bir imkan tanımışlar yararlanmalısın bence çok iyi fikir
toff bu topik tam benlik tam +7 kılo fazlam var 4 aylık bır bebısım var sut vermek ıcın mucadele eden bır bunyem var ve doymak bılmeyen bır ıstahım var sutelık masa basıda bır ısım var ee sımdı bana kım yardım eder?:83: