Tablo için teşekkürler simurg
Günaydın. Simurgh eline sağlık canım. Kızlar bende herşeye karşı bir isteksizlik var bu sıralarda. Canım hiç diyet yapmak , spor yapmak istemiyo, ama bişey yemek de istemiyorum. Havalar ısınınca çözüttüm galiba ya. Sanırım bebeğimi de alıp bi kaç gün de olsa tatile çıksam iyi gelicek. Üst dişlerimiz çıkıyo onun için huzursuz bu günlerde. Tekrardan uykusuz her gece moduna girdik.Bu arada akşam yarım kase çorba, ve bir dilim karpuz yedim. Sabah da bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım.
Çido özledik seni, sensiz olmuyo burası
=( ayy kalkıp su içim sadece 2,5 bardak içtim
araöğün
4 yeşil erik 3 kaysı 5-6tanede kiraz yedımm
bende azıcık yanlarımı çalıştırayım =) bu sabah 28 beden kot giyip gelidm rahat rahat girebildim iiçine sonunda =) sıkmıyo ve çok rahat oluyor artık = ( önceden yandan simitler fırlıyodu ve çok dar geliyodu o yuzden gıyemıyodum şimdi çok rahatım =) azıcık kalkıp spor ypım odamda =) çaktırmadan simitleri sıkılaştırayım biraz =)
selam kızlar nasılsınız?
dün giremedim çok hastayım işe de zor geldim hiç halim yoktu..yaz ortasında grip oldum..
c.tesi gayet iyiydim sabah 09.00 dan akşam 15.00 dek hastanedydim testleri tahliller falan yaptırmaya gittim..sabahtan endokrine gittim...istediği tstleri yaptırdım sonra kadın doğuma gittim..
sonuçlar hiç parlak değil..zamanında yaptığım sağlıksız diyetlerin sonuçları gayet güzel değerlerime yansımış kızlar..
çok ciddi d vitamini ekskliğim var 30 olması gereken değer bende 4 ün altında..iğne verdi 1.5 ay her hafta ondan olucam..
demirim eksik onun için emilimi artırıcı ilaç verdi 4 ay onu kullancakmışım..
kolestrol trigilasit yüksek hemen sigarayı bırak kilo ver sporunu artır dedi..
metobolizma yaşım 43 çıktı..
vcudumdaki yağ oranı da yüzde 45..
ben de 7 kilo verdim aman da ne güzel oldum diye giyinip süslenip gitmiştim dr a resmen dumur oldum dumurrrrrrr...ben obezim..değil 7 kilo vercek çok kilom var offff..metobizlimam da çok yavaşmış çok hareketsizsiniz dedi..
ordaki ölçüm yapan alette 88.7 çıktım ama kendi tartımda halen 90 ım anlamadım ben bu işi...
neyse artık olayın ciddiyeti birkez daha yüzüme tokat gibi çarptı benim bu kilo meselesini hemen halletmem gerek..şu vitamin eksikliklerini de bebekten önce halletmek zorundaymışım beden çok zorlanır yoksa dedi dr bir de bu kadar az d vitaminiye hamile kalınması duurmunda bebeğin tavşan dudak olma olasılığı da yüksek oluyormuş Allah korusun...Hemen değerlerinizi toparlayın dedi..
Emir büyük yerdne napalım..toparlıcaz..
ama işte hem kan yapan hem demir, d vitamini sağlayan hem de kolestrolü düşük beslenme için benim dr a diyet yazdırmam laızm hastalıktan gidemedim..
c.tesi sonrasında ikeaya gidip eşimle alışveriş yaptık sonra da arkadaşlara yemeğ gittik..
pazar da yataığımdan kalkamadım tüm gün yattım..
hala da halsizim şu grip yüzünden..
öğleden sonra birkaç saatlik bir eğitime gidicem kendinize dikkat edin kızlar..
ha bu arada kadın doğumcuya göre hiç sorunum yokmuş..gayet hazırsın dedi ama bu durumda ertelemek zorundayım..tek iyi haber oydu zaten..
aranızda benim kadar çok kilolu yok kızlar ama lütfen herkes testlerini yaptırsın değerlerine baktırsın ve fazlalıklarını hemen versin..güzellikten öte sağlığımız için yapmak zorundayız..
canım senin boyun kaç gayet iyi kilon bence...ben o kadar olsam hiç uğraşmam valla:)bu arada face resim yükledim yeni...tüm arkadaşlarım yorum yapmış ne kadar zayıflamışsın diyolar...motive oldu çok sevindim...akşam bişey yemedim az süt içtim çünkü işyerinde yaşpasta yedim 5-6 çatal...öyle telafi ettim...sabahta 1 yaprak galete ve sonrasında kahve içtim...su içiyorum şimdide...ayrıca hersabah sirkeli suyumu içiyorum...
selam kızlar nasılsınız?
dün giremedim çok hastayım işe de zor geldim hiç halim yoktu..yaz ortasında grip oldum..
c.tesi gayet iyiydim sabah 09.00 dan akşam 15.00 dek hastanedydim testleri tahliller falan yaptırmaya gittim..sabahtan endokrine gittim...istediği tstleri yaptırdım sonra kadın doğuma gittim..
sonuçlar hiç parlak değil..zamanında yaptığım sağlıksız diyetlerin sonuçları gayet güzel değerlerime yansımış kızlar..
çok ciddi d vitamini ekskliğim var 30 olması gereken değer bende 4 ün altında..iğne verdi 1.5 ay her hafta ondan olucam..
demirim eksik onun için emilimi artırıcı ilaç verdi 4 ay onu kullancakmışım..
kolestrol trigilasit yüksek hemen sigarayı bırak kilo ver sporunu artır dedi..
metobolizma yaşım 43 çıktı..
vcudumdaki yağ oranı da yüzde 45..
ben de 7 kilo verdim aman da ne güzel oldum diye giyinip süslenip gitmiştim dr a resmen dumur oldum dumurrrrrrr...ben obezim..değil 7 kilo vercek çok kilom var offff..metobizlimam da çok yavaşmış çok hareketsizsiniz dedi..
ordaki ölçüm yapan alette 88.7 çıktım ama kendi tartımda halen 90 ım anlamadım ben bu işi...
neyse artık olayın ciddiyeti birkez daha yüzüme tokat gibi çarptı benim bu kilo meselesini hemen halletmem gerek..şu vitamin eksikliklerini de bebekten önce halletmek zorundaymışım beden çok zorlanır yoksa dedi dr bir de bu kadar az d vitaminiye hamile kalınması duurmunda bebeğin tavşan dudak olma olasılığı da yüksek oluyormuş Allah korusun...Hemen değerlerinizi toparlayın dedi..
Emir büyük yerdne napalım..toparlıcaz..
ama işte hem kan yapan hem demir, d vitamini sağlayan hem de kolestrolü düşük beslenme için benim dr a diyet yazdırmam laızm hastalıktan gidemedim..
c.tesi sonrasında ikeaya gidip eşimle alışveriş yaptık sonra da arkadaşlara yemeğ gittik..
pazar da yataığımdan kalkamadım tüm gün yattım..
hala da halsizim şu grip yüzünden..
öğleden sonra birkaç saatlik bir eğitime gidicem kendinize dikkat edin kızlar..
ha bu arada kadın doğumcuya göre hiç sorunum yokmuş..gayet hazırsın dedi ama bu durumda ertelemek zorundayım..tek iyi haber oydu zaten..
aranızda benim kadar çok kilolu yok kızlar ama lütfen herkes testlerini yaptırsın değerlerine baktırsın ve fazlalıklarını hemen versin..güzellikten öte sağlığımız için yapmak zorundayız..