Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

selam kızlar bu hafta pek yazamıyacağım sanırım
kızımın doktor kontrolleri var
erken gelişimle ilgili bakalım sonuçları nasıl çıkacak
bir de psikoloğa götürdük dikkat eksikliği olabilir dedi
biraz sıkıldım zaten iştahım yoktu daha kötü oldu
şu anda 59 kiloyum

Merhaba kızlar, geçen hafta tatildeydik, yazamadım. veee kilo alarak dönmüşüm :KK52: .sabah tartıldım 53,1 di. Hoş tatilde sürekli spor yaptım ama diyeti salladım. Ondan oldu zaten. Tekrar başlıyoruz. Bismillah :KK52:

Herkese merhaba
bu sabah tartıldım 66 kiloyum. 200-300 gr gibi vermişim geçen haftaki kilomu çok hatırlamıyoum neyse bunada çok şükür. aslında şuana reglim belki vucudumda ödem vardır diye kendimi kandırayım bari :)
sabah
2 üzerine peynir sürülmüş etimek
1 fincan çay
ara yok
öğlen
bir tavuk incik
az pilav+salata

şimdilik bu kadar

simurgh canım zorda kalmayınca yemıyorum bisküvileri

bu öğlen yedıkelrım

2 kepçe tarhana çorbası
4-5 kaşık taze fasulye+2 yemek kaşığı pilav
1 kase yoğurt

simurghcuğum kızcak ama sabah püskevit yedim :KK70:

öğlen de makarna ve mantar yemeği

bu arada test yaptım kızlar tek çizgi bebek falan yok.. boş şüphelermiş..
neyse zaten daha yolun başındayız ilk defa korunmadık bakalım ne zaman olcak..

Öğlen az zeytinyağlı mantarlı makarna yedim.Akşama meyve yemeği düşünmüyorum. Haftasonu misafirlerle piknikle falan çok yedim.Evde olsam demekki daha kilolu olurum.

Haydi hanimlar, bildirimlerinizi bekliyorum,
Cidocuum, seni ayni yaziyorum. 59.0
Pinar 20sinde tatile gidicem diyodu, onu da izinli yazdim
Birdilimpasta ve mim-kbr, nerdesiniz, sizi de ozledim.

bende bu ay korunmayı bıraktım yarın adet günüm bakalım ne olcak sanki hafif hafif karnım ağrıyo
hayırlısı hakkımızda Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...[/QUOTE]

Bu ay topikte hamilelik rüzgarları esecek gibi duruyorrr... Hadi hayırlısı
simurghcuğum kızcak ama sabah püskevit yedim :KK70:

öğlen de makarna ve mantar yemeği

bu arada test yaptım kızlar tek çizgi bebek falan yok.. boş şüphelermiş..
neyse zaten daha yolun başındayız ilk defa korunmadık bakalım ne zaman olcak..

pek sevmem püskevit, ağzımı yapış yapış yapar o yüzden kızma bana simurg hiçç yemedim püskevit,,,

Ben bu hayal kırıklıklarında ilkinde çok yaşadım insan isteyince psikolojik olarak kendini gebe sanmaya başlıyorrrr, OLMAZ DEMEYİN denemeye devam edin, istikrar başarının en büyük anahtarıdır....:KK66::KK66::emir_bebek::KK49:

sevsenacım kzının neyi vardı geçmiş olsun cnm.

teşekkür ederim canım bir hastalığı yok ama erken gelişim şüphesi var daha sekiz yaşında
tüylenme başladı erken adet olmasın diye hormon tahlillerine filan baktırıcaz kemik yaşı bir de tiroid testleri filan
okulda da arkadaşlarıyla problem yaşıyor uyum sağlayamadı bir türlü
psikoloğa götürdük kendini yaşıtlarından farklı görüyor dedi psikolog dikkat eksikliği varmış bir de
bakalım neler yapabilcez onun için rutin gidicez artık

simurgh cnm benı gene 55 yazalım.

az önce ara öğünüm yptım 3 hurma şimdide 1 fıncn yeşil çay içiyorum

teşekkür ederim canım bir hastalığı yok ama erken gelişim şüphesi var daha sekiz yaşında
tüylenme başladı erken adet olmasın diye hormon tahlillerine filan baktırıcaz kemik yaşı bir de tiroid testleri filan
psikoloğa götürdük kendini yaşıtlarından farklı görüyor dedi psikolog dikkat eksikliği varmış bir de

inşalalh düzelir cnm . benım halamın çocuğu hiç konuşmuyordu okulda. sonra piiskolok yardımıyla konuşmaya başladı şimdide susmuyor =) umarım senın evladında iyi olur cnm

Gecmis olsun, bizim bi karabamizda da vardi ayni sey. Igneler yapildi, hormon igneleri sanirim, duzene sokulmustu. Duzelir yani...

selam kızlar
dün epey rahatsızdım akşam 8 gibi yatmışım bi ara uyandım tekrar yattım sabah kalktığımda başım dönüyodu tartıldım ama kaç çıktımı hatırlamıyorum bile
simurghcum beni aynı yaz bu hafta istersen

X