simurgh cnm ara öğün yemeyi untmşum açlık yoktu aslınd aelim ayam titirince birden noluyoruz dedım hemen leblebi yedım 2 avu ç şimdi daha iyiyim tansıyonum düşüyo bazen bide gece geç yattım akşmda yoruldum sanırım nasip olursa yarınkuranım var inş. evlendiğimden beri ilk defa okutacağım =) heycanmı yaptım acba =)
kızlar günaydın, ben kilo vermeye çalışıp dururken bu ay içime bi kuşku düştü, içimde bi his var kıpır kıpır sanki
daha adetime 4 gün var ama ince ince sızılar var hamile olabilir miyim acaba
Gunaydin kizlaaar.
Bugun kilo bildirim gunu. Benim kilom 57
Kizlar, burdan tasinmama 2 hafta kadar bir sure kaldi. Evdeki gida stogunu bitirmeye calisiyoruz, yeni bisey almiyoruz.
O yuzden diyet listesinn disina ciktim iyice, ama dikkat ediyorum miktarlarina, sadece listeye uyamiyorum.
Haftasonum kacaklarla gecti, pizza yedim, kebab yedim ama 2 gundur yuzuyorum, hepsini yaktim, kilom da 57 zaten.
Kot pantolonum hala belimden dusuyo.
Dun oglen kebab yedim cok yedim hatta.
Aksam salata+peynir tabagi +1 kadeh sarap
sabah yarim sanvic (salam+kasar)+sekersiz cay
Bebek istiyorsun dimi sen? gönlüne göre inşallah, ben de istiyorum reglim 2 gün geçti ama benim normalde de 3-5 gün geç gelebiliyor, 1 hafta bekleyeceğim bakalım..... Gönlümüze göre inşallah.....
Canım sen iyi bekleyebiliyosun ben sabırsızım biraz hemen öğrenmek istiyorum iyi ya da kötü.. biz eşimle daha bu ay bıraktık korunmayı yeni karar verdik yani.. sen de inşallah hamişsindir
Canım sen iyi bekleyebiliyosun ben sabırsızım biraz hemen öğrenmek istiyorum iyi ya da kötü.. biz eşimle daha bu ay bıraktık korunmayı yeni karar verdik yani.. sen de inşallah hamişsindir
kızlar günaydın, ben kilo vermeye çalışıp dururken bu ay içime bi kuşku düştü, içimde bi his var kıpır kıpır sanki
daha adetime 4 gün var ama ince ince sızılar var hamile olabilir miyim acaba
cnm bence öle düşünme en azından kg vermisşin =) kçmklar varsa arada o yuzde n az vermişsindir.=) bende verdim gibi ama hanı kaç gramdır bilemıyorum =( arkadaşıma gidip tartılmam lazım wiifit te =)günaydın kızlar..bu hafta kötü geçmişti...500 gr verebilmişim.62,5 kilom...
Günaydınn herkese.......
69 u görünce ödül verdim kendime bütün hafta sonu serbest ne istersem yedim, akşam doğum günü pastası bile yedim o kadar ama pişman değilim yakarım nasılsa ben bunlaru, hiç beklemediğim regl öncesi bir haftada bile 1,5 kilo vererek kırdım ben bu kilocukların belini...... 60 lı rakamlar harikaaaaaaa.
Bebek istiyorsun dimi sen? gönlüne göre inşallah, ben de istiyorum reglim 2 gün geçti ama benim normalde de 3-5 gün geç gelebiliyor, 1 hafta bekleyeceğim bakalım..... Gönlümüze göre inşallah.....
cnm yukardada dediğim gibi bu ay hamiş değilsen bile hiç üzülme zaten yenı bırakmışsın korunmayı tez zamanda hamiş klaırsın inş. cnm
bugunku ara öğünüm de =)
2 hurma
2 tane elmalı lıght bıskuvı
kızlar bu ara çok halsiz hiisediyorum kendımı yorgunluktan mı acaba çünkü kendımı aç ve vitamınsız bırakmıyorum .=) bildiğiniz gibi yeteri kadar yiyorum zaten sırf halsiz düşmiycem die sadece kpkli ekmkte yemıyorum =( artık sabahları 1 tatlı kaşığı kadar pekmez yiycem ara öğünlerdede liıgh biskuvıler yerınede sadece meyve tuketsem daha sağlıklı olacak sanırım.zaten hep çorbamı içiyorum.böle güçsüz kalmamamk için başka ne yapabilirim acaba . yanı diet yaptım içinn güçsüz düştüme inanmıyorum.öncedende ekmek fazla tuketmezdım şimdi hep kestım önceden ttlı çok yrdımşimdi de yıyorum ama daha azını hamur işi tüketmıorum .ama cmrtesi 2 kçk dilim az yağla tavada yapmış oldum peynırli böreğmden yedım
yanı nıe böle güçsüz kalıyorumm daha güçlü hiisetmk için ne yıyıp içsem daha bilemedım =(